Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaj

dlaczego na forum o ciazy i macierzynstwie jest tak duzo chamow i debili?!?!?

Polecane posty

Gość łaj

dlaczego zamiast seidziec na jakis forach dla bezplodnych i nieszcesliwych kobiet, brudza nam topici glupimi i prostackimi komentarzami o rozepchanych pochwach, rozplodowaniu sie, bachorach itp; a szczyt to juz niektore wpisy na topicu "pomodlcie sie prosze" zalozne!!!!!

Gość onna
zgadzam sie, neistety...

grzebiń Twoja mama też kiedyś dała sobie rozciąć pochwe i pokazała ją moze paru lekarzom żeby Cie urodzić, nie pomyślałaeś o tym ?!?!?!? to bardzo ważmy moment w życiu kazdej rodziny.....ja też nie rozumiem skąd tu czasem tyle chamstwa i złosliwości....po co ktoś to źle komentuje?!?!?!?

Gość ajsza30
Dziewczyny, przeciez to nastoletnie bachory bawią sie w ten sposób, zabijaja swoja nude. Im wiecej potem obruszenia na ich niewybredne komentarze, tym maja więcej radochy. Myslę, ze jedyny skuteczny sposob na ich zabawy, to ignorowanie takich postow! Pozdr.

masz racje pewnie, chyba tak trzeba...tylko troche szkoda, ze takie mamy mlode pokolenie...ktore dowcipkuje w ten sposob..

niektórzy z tego młodego pokolenia w ten sposób leczą swoje kompleksy i wyrzywają sie na innych za brak miłości i szacunku we własnym domu. padlinka♥

ja sie zastanawiam tylko, co takie impotenty umyslowe zrobia jak niedajbooze zachoruja na jakas przypadlosc intymnych czesci ciala, zdechna w domu bo wstyd dupsko lekarzowi pokazac. fakt ze nasz gatunek nie jest zbyt madry, ale jakos musi przetrwac...

tak, tylko ze takie komentarze powinny byc usuwane-chodzi mi przede wszystkim o wspomniany tez przez autorke topicu temat \"pomodlcie sie\" czy jakos tak... dzieciaczki walcza o zycie(nie wazne czy to prowokacja czy nie) a tu teksty :\"oby zdechly\"\"i dobrze., zycze zeby umarly\" itd...noz sie w kieszeni otwiera...moderatorki powinny czasem byc aktywniejsze, chociaz bez przesady, mamy wolnosc slowa... Fladra: :-) x 1000 (a jak sie robi takie fajne serduszko?)

Gość fladerko
ale mi chyba nie wychodzi :-(

Gość szkoda słów
Nastolata Ty skrzywiona istoto, nie męcz sie i dla swojego dobra strzel sobie w łeb ( jak go wogóle posiadasz)

\"dlaczego zamiast seidziec na jakis forach dla bezplodnych i nieszcesliwych kobiet..\" To jest dopiero szczyt chamstwa! Uważasz osoby bezpłodne za gorsze? Chamka! życzę ci 10 dzieci. Bądź szczęśliwa i nie zatruwaj innym życia! Naprawdę nie rozumiem, jak można naśmiewać się z bezpłodnych..to obrzydliwe! Zastanów się wogóle co ty piszesz.Aż się prosi,żeby ci napisac: \"A żeby ci się wstrętna cholero cipsko rozepchało\" Właśnie przez takie podejście jak twoje,ludzie nienawidzą kobiet w ciąży i matek.Aż sama zapałałam do was nienawiścią za ten jad,którego macie w ogromnych ilościach.

Gość łaj
moj blad-----nie owinnam pisac bezplodnych, mialam na mysli te, ktore nie chca miec dziexci. ale czemu za moja gafe obwiniasz wszystkie kobiety w ciazy?"Aż sama zapałałam do was nienawiścią za ten jad,którego macie w ogromnych ilościach."

Gość anti anti antiiiii
no wlasnie!!! matki maja w sobie duzo jadu...ten jad to tez powinni jakos naukowcy nazwac xDxD dzieciak przeslonil im caly swiat.... sciagnijcie z lba w koncu te rozowe okulary spojrzcie na swiat normalnym wzrokiem....ohh zobaczycie wasze piekne kochane dzieci.ąko kiedys jeszcze wam powie ,,spierdalaj " ... zycze wam tego z calego serca!!

Autorko topicu, obwiniam za twoją gafę wszystkie kobiety w ciąży z tego samego powodu,przez który ty obwiniasz o chamstwo kobiety,które dzieci mieć nie chcą. A jeśli chodzi o ten jad to naprawdę bardzo często spotykane zjawisko. Nie wiem może to hormony powodują tą nienawiść do kobiet,które w ciąży nie są i nie mają dzieci.

Gość zalozycielko topiku
pewnie nastepna zakompleksiona matrona ktora najbardziej urazil temat rozepchanej pochwy:P widocznie sama masz rozepchana ze Cie to tak boli

Gość anti anti antiiii
hahaha !