Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki piękny ten świat

A kto lubi perfumy??Może poopowiadamy o nich??

Polecane posty

Gość Jaki piękny ten świat

Ja sie chciałam pochwalić najpierw jak bardzo się cieszę że znalazłam wreszcie coś dla siebie bo od razu napiszę .... nie pracuję tylko mój mąż pracuje, a więc nie jestem zbyt bogata ;) Jednak bardzo oboje lubimy ładnie pachnieć, no wiecie że to fajne :) Wogóle lubię kosmetologię toteż coż... naturalne... No i znalazłam tanie perfumy które spełniły moje wymagania, tanie ale prawdziwe perfumy, mają aż 80% alk. i 20% esencji perfumowej no i co, spróbowałam i nie żałuję a zapachy....mnóstwo w dodatku na bazie znanych zapachów,, pewnie już niektóre kojarzą co to za perfumiki hihi federico Mahora. A kto z was używa i jakich perfumików?? Jakie zapachy lubimy najbardziej? Czy macie coś takiego że lubicie wybierać różne zapachy według samopoczucia aktualnego lub według pogody, pory roku?? Pozdrawiam i mam nadzieję że sobie tu podyskutujemy fajnie na pachnący temat.

skoro o perfumach, to polecam bardzo dobra ksiazke \"Pachnidlo\" Patricka Suskind\'a o losach Jana Baptysty Grenouille\'a

Gość Perfumiki
dzięki napewno przeczytam a powiedzcie mi czy mogę tutaj podać link do sklepiku fajnego w necie?? bo nie wiem czy to nie bedzie spam. ;))