Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllloka

Jaka waga przy 178 cm wzrostu ??

Polecane posty

Gość ....../////
waze 63 kg i jestem chuda....ale tylko wizualnie dla nie wtajemniczonych:P...........bo mam jakis taki wystajcy brzuch😭

Gość uwielbiam wysokie
Prawie 20 no i co z tego? Nie zastanawiaj się tylko spróbuj

Gość uwielbiam wysokie
20 lat to jestes baardzo młodziutka

jak dla kogo, w modelingu liczy się wiek teraz działają psychicznie na13-14 latki żeby miały wagi 45-55 kg :) ja miałam szansę skorzystać z zaproszenia renomowanego studium i jej nie wykorzystałam. czasem tego żałuję, no ale wybrałam naukę :)

no akurat w przedziale się mieszczę bo mam ok 49kg wagi no i wygląd 14-15 latki ;p ale faktycznie, może spróbuję :D

dam ci radę :D na spotkanie idź w delikatnym makijażu, lekko oczy i pomadka! jak masz jasne włosy to paznokci nie maluj! jak im się z twarzy spodobasz to poproszą cię o zaprezentowanie finezji ruchów bla bla :D wyprostuj się, i puść ramiona (trudne do przyzwyczajenia :D) i na koniec wyćwicz mięśnie twarzy :D tzn naucz się kontrolować brwi :classic_cool:

heheh ;D dzięki za rady :* jak będę miała czasu więcej to poszukam takiej agencji modelingu czy jak to się nazywa :D bo na razie odpoczywam psychicznie przed maturą ;)) miłego dnia wszystkim życzę ;))

Gość grubaska:/
nie wiem ile dokładnie ważę, bo moja waga nie jest zbyt idealna, więc dodaję sobie 2-3 kg. mam 178cm i waże niby 63kg. to strasznie dużo, najgorsze są nogi.

Gość ZdrowaDusza
ja mam 177 wzrostu 63- 64 kg wagi Biust 81 cm Talia 63 Biodra 83 Podobam się sobie, ale gdybym schudła, nie byłabym zła :P Jestem szczupła,mam długie nnogi.. Bardzo chciałabym utrzymać wagę po tym jak urodzi się dzidziuś ;>

Gość Kalina d
Ja mam 178 i 63 :( za dużo. Chce mieć 57, jak w liceum...

Gość Kalina d
Niesamowite! Ja mam Niemal identyczne wymiary jak zdrowa dusza a w biodrach przy tej samej wadze i wzroście mam 95! :)))

Gość Zdrowa Dusza
To zależy kochana od budowy ciała :) A czy któraś z pań ma już dziecko i mogłaby doradzić co zdrobić, żeby utrzymać sylwetkę po porodzie ? :)

Gość Dzastina123
Ja mam 177 cm wzrostu i ważę 68 kg, wiem że to za dużo, źle czuję się ze swoją wagą, planuję schudnąc do 60. ;> Może mi się uda, ale mogę dodac, że mam duży biust C85, widac, że nie jestem chuda, mi oczywiście wydaje się, że jestem grubaaa.. :(

Gość afsaf
ja mam 180 cm i 57 kg. jestem szczupła.. bardzo mi wystaja kości miednicy.. cycki mam małe B. chce schudnąć do 55 kg, miałam tyle wcześiej ale mi sie ostatnio troche przytyło.. i mam troche tłuszczyku a brzuchu ;c nie uważam żebym była za chuda.. i nie mam zamiaru przytyc .. tylko kilka osób mi mówi że powiinnam przytyc iw oóle a tak to razcej tego ie słysze więc nie ejstem jakaś mega wychudzona.

Gość wyrolowana89
ja mam 180,waze 64 kg i wcale chudo nie wyglądam o.O mam 96/70/97 wolałabym mieć szersze biodra bo wydają mi się za wąskie;/ ale za to nogi mam szczupłe jedynie co sie naturzze udało w moim przypadku-.- chociaż jak ważyłam 82 kilo to tak fajnie nie było..;p

Gość maajaa;))
yyy...Ja mam 174 cm wzrostu i waze 67 kilo..uwazam ze to zdecydowanie za dużo (mam depreche..) . Jeszcze jak przeczytałam wpisy niektorych osob to juz w ogole ( jakie wy szczuplutkie jestescie..) ;)). Kurcze ja bym chciala miec 170 wzrostu i wazyc 50 kilo..( heh..ale to juz sie raczej nigy nie stanie). Szkoda..;(

Gość mixmen
ja wolę wysokie kobiety najlepiej 177 i waga 55 a ja sam mam 173 i 50 kg

Gość wege123
Dziwne rzeczy niektórzy piszą. Ja mam 176 cm i najlepiej wyglądam z 60-62 kg, obecnie przytyłam do 67 i źle mi strasznie ciężko i w pupencję mi poszło bardzo, ciężko mi sie chodzi więc jak ktoś waży 70 przy tym wzroście to już nieco za dużo . Jeszcze rok temu wazyłam 55 kg i wtedy wyglądałam bardzo bardzo bardzo źle, jakbym miała umierać zaraz, kości mi sterczały - żebra, kości miednicy, nogi strasznie chude jak patyki i ręce z prześwitującymi zyłami i palce z wyczuwalnymi kosteczkami. Kolezanki się załamywały, później mi powiedziały że im strasznie mnie żal było, bo schudłam z nerwów bo miałam problemy, to nie było zamierzone ;-) Więc nie za mało nie za duzo najlepsza waga w przedziale 60-70 kg. Pozdrawiam

Gość gość
Ja mam 176 wzrostu i 65 wagi. Nosze rozmiar 38. To chyba wystarczajacy dla 30 letniej kobiety po dwojce dzieciakow :D 50 kg to juz niedowaga i jakas masakra!!!! Myslicie ,ze faceta podobaja sie wieszaki???? Ja po ciazy wazylam okolo 75 kg. Mialam rozmiar 40/42 i owiele wieksze powodzenie :D nawet moj maz byl bardziej zadowolony. Kobieta powinna miec na czym siedziec i czym oddychac. Opanujcie sie z tymi dietami

z 60 ? może 65?? ja mam 168 i waże 52 kg chcę dobić do 53 - 54 ;)

Gość Blondyna21
ja mam 178cm wzrostu i waze około 63 kg czuje się z tym bardzo dobrze ta waga jest dla mnie idealna i jestem szczupła, a żeby było mało nie czuję się jak kobyła ani żaden koń jak to niektórzy piszą o wysokich kobietach, ja natomiast przy takim wzroście noszę szpilki i koturny i to nie takie 5cm, tylko 11-12cm bo są wygodne i nie mam z tym problemów ;) Więc dziewczyny nie martwcie się wzrostem i noście buty wysokie jeśli chcecie, haha mamy wtedy bardzo długie nóżki ;))

Gość gość
Otóż, wszystko zależy od masy mięśniowej... Analizator składu masy ciała wykazuje, że przy wzroście 178 cm mam ok 57-59 kg. tzw. beztłuszczowej masy ciała. Chodzi tu oczywiście nie tylko o mięśnie ale o kości, narządy wewn, krew - słowem o wszystko, co tłuszczem nie jest. Idealny procent tkanki tłuszczowej wynosi dla kobiety ok. 22% - czyli robiąc równanie +- 60x1,22 wychodzi, że w moim przypadku waga 72 kg (mimo, że się wydaje dużo) jest idealna. Należy pamiętać, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz ale mają mniejszą objętość - więc na oko wyglądam znacznie chudziej niż osoba o takiej samej wadze ale przeciętnych lub kiepskich mięśniach. Jeśli jednak chciałabym być chuda - np. 60 kg, powinnam "zrzucić" nie tylko tłuszcz ale i niestety masę mięśniową. Pamiętając jednak o tym, że im więcej mięśni (w granicach rozsądku oczywiście) tym większe zapotrzebowanie kaloryczne, czyli tym więcej można zjeść bezkarnie - chyba nie chciałabym ważyć tych 60 kg. Pozdrawiam!

Gość myszozwierz
"ja mam 180,waze 64 kg i wcale chudo nie wyglądam o.O mam 96/70/97 wolałabym mieć szersze biodra bo wydają mi się za wąskie;/ ale za to nogi mam szczupłe jedynie co sie naturzze udało w moim przypadku-.- chociaż jak ważyłam 82 kilo to tak fajnie nie było..;p" Serio??? Kuurde... Ja mam 177 cm i 66 kg, czyli ważę relatywnie więcej niż Ty, a mam wymiary - 90-65-97...

Ja mam 176 wzrostu i ważę 55 kg, tyć raczej nie chcę. Może kiedyś coś mi po dzieciach zostanie więc myślę że w sam raz.