Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Askaaaaaaaaaa

co to jest milosc????

Polecane posty

Gość Askaaaaaaaaaa

Gość Askaaaaaaaaaa
bo wydaje mi sie, ze ja i moj parner rozumiemy to slowo..calkiem inaczej...i wynikaja bardzo duze problemy. Czy moglibyscie mi odpowiedziec????

Gość lusisitka
hmm....ostatnio przeczytałam,że to choroba:) ale tak poważnie przecież to się wie i czuje:) to niesamowite uczucie,które Cię przepełnia sprawia,ze jesteś szczęsliwa i cieszysz się nawet głupotami, myslisz,tęsknisz,chce się przytulać,robić rzeczy śmieszne i dziwne,poświecac się dla drugiej osoby,spędzac jak najwiecej czasu:)

Gość no a jak Ty je rozumiesz a jak
Twój partner? przecież nie ma jednej definicji...ale prawdą jest że dobrze by było żeby osoby które są razem miały akurat na ten temat podobne zdanie

a ja myślę, że to nie TYLKO uczucie. Gdyby było tylko uczuciem, mogłoby się skończyć, pod wpływem chwili, nastroju zmienić, wygasnąć. A miłość... to Uczucie + Decyzja. Czyli innymi słowy: namiętność, fascynacja, zauroczenie drugą osobą, co sprawia, że chcemy z nią wciąż być, przebywać jak najczęściej, dawać jej siebie, czuć ten dreszcz, gdy przychodzi... a do tego to decyzja polegająca na tym, że CHCĘ po prostu CHCĘ z tą osobą i nikim innym być już zawsze, mimo tego, że jest masę fajnych, może nawet przystojniejszych facetów...Chcę z tylko TĄ osobą być, trwać, pomagać, czuwać, gdy słońce i gdy deszcz... Dlatego jest czasem taka trudna ta prawdziwa Miłość... bo mimo bólu może zadawanego przez ukochaną osobę, trwamy... w milości. nie udręczaniu się. Uczucie- bardzo ważny i potrzebny element Miłości. Gdyby nie on, cóż... byłaby tylko układem, pewnym projektem na życie... A przecież tak nie jest. Z TĄ prawdziwą Miłością. Bo choć czasem rani, to tak bardzo kocha, szanuje, nigdy nie przemija, choć się na pewno zmienia :)

Gość ja_*
miłośc to także cierpienie !

Gość miłość wg happysad
Ile jestem ci winien Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń Ale kiedy wszystko już oddam czy Będziesz szczęśliwa i wolna czy Ale za nim pójdę chcialbym powiedzieć ci że Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze Ile jestem ci winien Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń Ile były warte nasze słowa Kiedy próbowaliśmy wszystko od nowa x2 Ale za nim pójdęchcialbym powiedzieć ci że

Gość Slonce
napisze tylko ze milosc jest najpiekniejszym uczuciem ktore moglismy dostac od zycia.Aby to zobaczyc,poczuc niestety musisz sama sie przekonac a napewno tak sie stanie :-)

Gość nie pamiętam czyje to słowa
ale cytuję " Miłość, to jest wszystko to, co dzieje się pomiędzy dwojgiem ludzi, którzy sie kochają" :-)

jest to coś pięknego!!!!!!!!!!!! :):):)

Gość Powiem krótko ....
:-D ... miłość to uczucie, które zaczyna się na ustach, a konczy na dupie :-D Robi

zgadzam sie w 100% z bidulką, tego nie da sie dokładnie opisac, ale to właśnie cos w tym rodzaju, ze CHCĘ mimo wszystko :)

Gość Askaaaaaaaaaa
Mhmm.. a dlaczego????