Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romus

Holandia!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość romus

Czy jest tutaj ktos z Holandii, a konkretnie z Holandii Polnocnej....sama mieszkam tutaj juz pol roku, i bardzo chcialabym poznac jakis Polakow....teskno mi za jesykiem, kultura itp....wiec jesli ktos taki jest to odezwijcie sie do stesknionej osobki:)

Nie mieszkam w Holandii, ale jestem ciekawa - jak tam w ogole jest..? Czy to \"fajny\" kraj? Jakie sa Twoje odczucia?:

Gość romus
Fajny...nie fajny...inny niz Polska to napewno, nie prawda sa tez wyorazenie Polakow o tym kraju tzn. narkotyki, geje itp. nic podobnego. Holendrzy sa bardzo spokojni, nie cpaja, nie imprezuja i nie pija jak polacy (czasem ten ich wszechobecny spokoj mnie dobija), a te cale "przyjemnosci" to glownie dla turystow....nigdy nie spotkalam jeszcze nacpanego holendra. Poza tym sa bardzo tolerancyjni, i dlatego obcokrajowcom dobrze sie tu zyje, mowia tez po angielsku i sa bardzo przyjazni i zyczliwi. duzo bym mogla pisac...

Gość romus
Naprawde nie ma nikogo z holandii????????

Gość romus
Odswierzam topic

Gość gorący roman
ja jestem z północy,jestem też gejem passive i lubię jak jakieś ładne kobietki wkładają mi dildo w pupe,reflektowałabys na taką zabawe??

Gość romus
no comment.....poprostu tragedia.....

Gość romus
odswierzam ponownie

Gość O co ci chodzi
Romus! Idz sie walic, dziecko. Jak jest tam tak super i extra to sie ciesz i nie zawracaj gitary. A jak tesknisz to wracaj. Zdradzona Ojczyzna Cie przytuli!

Gość romus
Widzisz, to nie dla Ciebie ten topic, bo nie jestes tutaj, wiec sie nie wypowiadaj, czy wszyscy Polacy co nie wyjechali musza byc tak zazdrosni????

Gość O co ci chodzi
Co ty z ta zazdroscia? Na leb ci padlo? Nie mam zamiaru z tad wyjezdzac. Mam tu ok. To ciebie chyba skreca z zazdrosci, ze musisz tam siedziec i jest ci zle > Zaraz pewnie napiszesz, ze nie musisz tylko chcesz . Wiec jak chcesz, to kurwa siedz i nie wymyslaj pierdolow!!!!

Gość iiwwoonnaa
ja mieszkam kolo Utrechtu, juz 7 miesiecy, tez z checia poznalabym jakas nowa, polska twarz :) podaje Ci maila, odezwij sie, morphinka@o2.pl

Gość romus
Hej iwona, wyslalam Ci maila wiec sprawdz skrzynke, dzieki za odpowiedz:) Mam nadzieje ze uda nam sie kiedys spotkac:) A na razie maile musza wystarczyc;)

Gość olimpikk
a ja jestem z Roosendaalu okolice Bredy moj meil olimpik@o2.pl

hej! mam na imie Kasia i mieszkam w Hillegom, okolice Noordwijk. ja tez mam meza Holendra. Pozdrawiam

Gość
ja tez mieszkam w Holandii , w prowincjii Noord-Brabant zapraszam na temat w Zyciu uczuciowym pt. Jestem w zwiazku z obcokrajowcem

Gość lukas14
czesc mam na imie lukasz jestem w holandi od 1,5 miesaca mieszkam w herhugowart morze jest tutaj ktos z tego miasta chetnie poznam i pogadam moze ktos wie gdzie w okolicy sa jakies kluby gejowskie czy cos w tym stylu pozdrawiam

Gość Mam pytanie 1982
Wiem ze w holandi znaduje sie morze vczy ktos moze mi podac miejscowosc lub adres albo link bo chcialabym tam pojechac

chyba wybrzeze,a nie morze...to mapa w lapke i jedziesz.... najbardziej turystyczne w holandii polnocnej jest chyba Egmond an zee..ale polecam tez eenkhuizen albo wyspe texel

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość batonpc
Romus Ty jebniety jestes!!! Ja mieszkam juz cztery lata w niderlandach i powiem Ci ze Holendry pija wiecej od Polakow! Wogole mieszkam na przeciwko baru to wiem. Co do dragow..wolny kraj...chcesz bierzesz i nikomu to nie przeszkadza...w miescie mam w centrum cala dluga ulice imprez od drzwi do drzwi..bary, kluby itp...chlopie ile tutaj drogow idzie a szczegolnie koki to Ty to chyba na filmach tylko widziales..ale co fakt to fakt...dragi najwiecej jedza turasy i marokance. A teraz tak..wez se wyjdz za drzwi z domu i spytaj sie pierwszej lepszej mlodej osoby 'czy wiesz moze gdzie tutaj moge kupic marihuane'...a ten Ci odp 'a ile potrzebujesz?moze cos innego?' - zrob se taki test..i zobaczysz ze sie mylisz. Wogole mam duzo znajomych holendrow z ktorymi sie czesto spotykam i uwierz mi, ze mylisz sie. Poza tym niesamowity kraj..strasznie liberalny i jest co podziwiac..sa niepowtarzalne miasta. Polecam kazdemu. Pozdrawiam - Łukasz.

Gość
To prawda Holendrzy są mili, bo byłam na wakacjach, spokojna wieś, zielono, duża przestrzeń, miałam piękny widok przez okno, gdy się budziłam rano, słyszałam ptaki.