Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody feniks

Jakie będą wasze suknie ślubne?

Polecane posty

Gość nataszaa
siwulka...czy moge Cie zapytac ile kosztuje Twoja sukienka? jest przesliczna

Gość lidka_ju
dziewczyny, wszytsko pieknie, sukienki bajkowe, ale skad wiecie co ebdzie za dwa lata? ze chlopak z ktorym macie zamiar wziac slub nie wystawi was do wiatru? mam wrazenie, ze zajmujecie sie przyziemnymi kwestiami, jak suknie, wesela, dac wodke czy nie, kwiaty czy maskotki, a zpominacie o tym co jest najwazniejsze w tym wszystkim - o drugim czlowieku...

Gość dlaczego tak piszesz
skoro jesteśmy zaręczeni, chcemy oboje ślubu ale nie możemy się pobrać teraz z kwestii finansowych i chcemy to zrobić dopiero za dwa lata to dlaczego piszesz że on ma mnie do wiatru wystawić. ja jestem pewna jego uczuć, skoro się ze mną zaręczył i sam często mówi o ślubie to dlaczego mam się bać że mnie zostawi?

Gość moze jeszcze

oooooooo sliczna jest suknia Puszynki ehhh.. ale cuda teraz mozna kupic :D a znasz juz cene?

Gość lukka
mi nie podoba sie kroj tej spodnicy. widac wyraznie , ze ta spodnica pogrubia. bardziej podoba mi sie kroj tej drugiej spodnicy. dla mnie ta Twoja sukienka to tak nie bardzo

www.slubne-marrex.com kolekcja Papilio-pierwsza suknia na zdjęciu.ZAJEBISTA.wiem nawet że kosztuje \"tylko\" 2200zł!

Gość lukka
a ja szukam sukienki na slub cywilny i raczej nie chcialabym bialej i takiej typowo slubnej, moze jakas wieczorowa ,na razie podobaja mi sie te sukienki ale szukam dalej http://www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_19m6pn/?zdj=12 http://www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_19m6pn/?zdj=01 chociaz wolalabym cos na ramiaczkach http://www.uslugislubne.pl/suknie/suknie_29/?zdj=08 to na razie tyle i szukam dalej a Wy dziewczyny oceniajcie i dawajcie swoje propozycje

Gość siwulka
DO nataszy: witam moja sukieka ksztuje 3200 z welenem!!wiem ze to bardzo duzo ale strasznie mi sie podoba i nie mogłam sie powstrzymac by ja mieć

Gość nataszaa
siwulka....dzieki, sukienka jest najpiekniejsza jaka widzialam i na pewno warta ceny. ja niestety biore tylko slub cywilny wiec na taka sukienke nie moge sobie pozwolic, ale jesli dojdzie do slubu koscielnego to taka bym chciala, tylko, ze moze jej juz nie byc w kolekcjach. bedziesz sliczna panna mloda ,wszystkiego dobrego

a ja juz justem po slubie:D I wiecie co dziewczyny zazdroszcze wam troszeczke bo slub to najpiekniejszy (jak na razie potem beda dzieci:))dzien w zyciu Wasze sukienki sa piekne zycze wam powodzenia i pozdrawiam :D

Gość boga_k
Polecam szycie na miarę, jak traficie do dobrej projektantki to doradzi Wam w czym najlepiej się wygląda, poza tym stworzycie taką suknię o jakiej marzycie. Ja panowałam nad całością do konca i efekt był niesamowity. zajrzyjcie na stronę www.dorakrincy.com

Gość przyszla__zona
Czemu nikt juz nic nie pisze? :( A taki fajny temacik... Mój ślub już we wrzesniu :D a sukienki wciąż brak. Najgorsze że nie mam żadnej koncepcji :( Choć odwiedzając Wasze podsyłane stronki cosik wyklarowało mi sie w głowie :)))) Dziewczyny wklejajcie linki do stron z fajnymi kiedkami pliiiizzzzzzz W miescie gdzie mieszkam nie ma w ogóle w czym wybierac i coraz bardzie mnie to przeraza, wiec może sobie uszyje.. Szukam teraz ciekawych propozycji

Gość Najładniejsza jest Telma
Marta, masz wyjątkowo piekną suknię.

Gość do Pila
sukienka przecudna!!!:) piekna, skromna, ale niesamowicie urocza, taka delikatna, kobieca;)

Gość lukka
widze , ze gustujesz w ksiezniczkowatych bezach i takim wiesniactwie sukienkowym. jak dla mnie zadna. uszla by moze sukienka nr 4. ta z trudem mogla by byc. a 6 i 7 to nie wiem ktora to ma byc.

Gość jeszcze nie panna młoda
KACZKA196-----> mi niekótre z tych nawet się podobają... w koncu w tym dniu jest się księżniczką...

6 i 7 to ta sama NELL. do lukka- kazdy ma swój gust. a nie tobie oceniać go i krytykowac w taki sposób. Jednym sie podobaja \"rybki\" innym \"o kroju spódnicy A\", lub \"z gorsetem\", \"marszczone\" i inne a mi sie podobaja takie,i juz.Podobaja mi sie tez inne ale te najbardziej. I uważam ze to nie Sa wcale księżniczkowate bo z lalek wyrosłam,są poprostu kobiece i ładne i takie w sam raz do ślubu, bo kobieta powinna ładnie wyglądać a nie jak myszka spod miotły.A jak tobie sie nie podobaja to twoja sprawa,nie kupuj takiej i juz. pozdrawiam wszystkie przyszle panny młode ;)