Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalotka

Zalotka-jaka i gdzie kupić???

Polecane posty

Gość zalotka

JAkie zalotki najlepsze, gdzie można kupić i w jakiej cenie??? Rosmann??? To bardzo pilne!!!Prosze, pomózcie...bo musze kupic do soboty jakąś dobrą zalotkę koleżance!!!

Gość kupisz w
każdej drogerii a cena zależy od firmy

Gość zalotka
A np w hipermarkecie na stoisku kosmetycznym???

Gość ZALOTKA KOCHAM JĄ
UWIELBIAM MOJE WSZYSTKIE ZALOTKI. WSZYSTKIE BO Z CZASEM SIĘ ZUŻYWAJĄ I TRZEBA KUPIC NOWĄ. UŻYWAM JĄ OHHH CHYBA JUŻ Z 8 LAT BEDZIE (MAM 21 LAT :) ) ZALOTKE MOŻESZ KUPIĆ W KAŻDYM "WIĘKSZYM" KOSMETYCZNYM CZY TEŻ W DROGERI. ZAZWYCZAJ MAJĄ TAKIE ZWYKŁE ZALOTKI. ALA METALOWE. Z aNACOR (JAKOŚ TAK) KOSZTUJĄ TAK GDZIEŚ Z 15 ZŁ. ALE TE SĄ TAKIE NAJZWYKLEJSZE. TAKIE KTÓRE WIDZI SIĘ W TELEWIZJI ALBO W KOLOROWYCH GAZETACH ( TAKIE PLASTIKOWE TROCHE KWADRATOWE SĄ DUŻO DROŻSZE, NAWET NIE WIEM ILE KOSZTUJĄ. SĄ TAKIE JAKBY NOWOCZEŚNIEJSZE. BO TE "METALOWE" TO WYGLĄDAJĄ JAK NARZĘDZIE TORTUR ( TAK MÓJ FACET MÓWI ;) ) TE METALOWE ZNAJDZIESZ TAM GDZIE NP WAŁKI, TARKI, GĄBKI, RÓZNE TAKIE MAŁE PIERDUŁKI. ALE WIESZ JAK TO MA BYĆ PREZENT TO JA OSOBIŚCIE WYBRAŁABYM DO ZAKUPU TĄ "MOWOCZESNĄ"

Gość ZALOTKA KOCHAM JĄ
W HIPERMARKECIE TEŻ BĘDZIE. NA 100%. SAMA KIEDYŚ KUPOWAŁAM W TESKO ;)

Gość zalotka
zalotka kocham ja-bardzo dziekuję za rade:) Ja mam troche funduszy na zakup tej zaloyki więc może poszukem tej profesjonalniejszej...

Gość polyanna
Nie polecam tego typu produktów firmowanych przez Rosmanna - miałam 3 razy cążki do skórek tej firmy i wszystki rozleciały się po max.2 miesiącach. kto wie czy z zalotką nie będzie podobnie. JA bym zainwestowała w jakąś bardziej firmową, zwłaszcza jak będziesz jej stale używać. Buźka

Gość ZALOTKA KOCHAM JĄ
NIE WIEM CO TO ZA FIRMA Z TYMI CĄŻKAMI ALE MOJE ZALOTKI ZA 15 ZYLA JESZCZE NIGDY SIE NIE ROZLECIAŁY. WIECIE NIE TO ŻEBYM NIE MIAŁA KASY ALE CHODZI O TO ŻE UŻYWAM JEJ KAŻDEGO DNIA ( BO MOJE RZĘSY SĄ STRASZNIE PROSTE :( ) I JAKOŚ TAK WOLE DAC TE 15 ZŁ MIEĆ JĄ POWIEDZMY NA PÓŁ ROKU I MIEC NOWĄ. CHODZIŁO MI O PREZEN. FAJNIE DOSTAC COS CO NIE WYGLĄDA JAK PROTEZA ALBO APARAT NA ZEBY ;) ALE COS CO WIDZI SIĘ CHOCIAŻBY W GAZECIE. JAJ JEJ SIĘ SPODOBA ZALOTKA TO POTEM MOŻE SOBIE SAMA KUPIC ALBO TA KLASYCZNĄ ALBO TA ŁADNIEJSZA ;)