Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwiewajaca niejasnosci

do dziewczyn ktore boja sie ze sa w ciazy!

Polecane posty

Gość prawda prawda prawda
ten topik jest the best ale niestety......... one i tak zaraz zaskoczą nas... szkoda gadać

Gość prawda prawda prawda
a najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi typu:" wczoraj we mnie wszedł i wyszedł skończył, doszedł blellelelelel że sie można zerzygac a na konie: dzisiaj mam zgage i mi sie odbija: jestem w ciąży????błagam pomóżcie!!!!buhahahah buhhhahahah niechże sprawdzą (chociaż ktoś kto ma mózg - powinien sie domyślić)od czego jest zgaga w ciąży

Gość i o to Polska walczyła
:)

Gość przyłączyć sie pragnę
i mam nadzieję że takie osoby( absolutnie niekoniecznie małolaty- bo i starsze bywają równie "mądre" zajrzą tutaj nim założą kolejny topik pt." ile kalorii ma sperma",lub " czy wy też stosujecie stosunek przerywany jako jedyną metodę antykoncepcyjna????" Kobity! przecież wy sie totalnie ośmieszacie, zaznaczam że nie wszystkie, ale zdecydowana większość! pokazujecie swój poziom i nauczcie sie korzystać z wyszukiwarki google

Gość dekaloggggg
A ja sie nie ze wszystkim zgadzam. Nie mozna pisac ze jak sie kocha to trzeba sie liczyc z mozliwosci awpadki. Ja dziecka nie chce miec ani teraz ani wogole, wiec bynajmniej, jestem z facetem juz 5 lat i poki co planujemy byc razem i co z tego? Wiadomosc o ciazy raczej by mnie nie ucieszyla, wrecz przeciwnie. Nie wszyscy chca miec dzieci, ja sie zabepieczam podwojnie i wierz mi, absolutnie nie biore pod uwage mozliwosci urodzenia dziecka.Z reszta sie zgadzam:)

Gość uuuuuuuuuuuu.uuuuuuuuuuuu
a ja też dziecka nie planuję! mimo że mam już 29 lat! W przyszłym roku ślub, a dziecko może kiedyś(za 10 latek )adoptujemy. Wiem że mamy inne podejście niż większość Ale jakby była wpadka to : NIE ZABIŁABYM SWOJEGO DZIECKA- PRZENIGDY! wiem wiem możecie pisać że co innego być w sytuacji a co innego pisać, ale dla mnie sprawa jest oczywista: może nie jestem święta i nie czynię dobra na prawo i lewo, ale NIE DAROWAŁABYM SOBIE zwyczajnie zabić dziecko- to zabić dziecko....

Gość uuuuuuuuuuuu.uuuuuuuuuuuu
i tu sie zgadzam z tymi pannami co twierdzą że zabić urodzone czy nieurodzone to dokładnie to samo- z tą tylko różnicą że się nie spojrzy w oczy dzieciątku jak jest nie urodzone.Może na starośc(hehehe) też tak będziecie myśleć- chociaż jak byłam młodziutka to pogląd miałam ten sam w tej kwestii...

Gość badylek
zgadzam się z założycielem. Jestem dziewczyną, mam 16 lat, seksu nie uprawiałam i nie mam takiego zamiaru, póki nie znajdę tego jedynego. Poza tym według mnie antykoncepcja to podstawa.

Gość marcysia złotopolska
no takiego topiku to chyba jeszcze nie było popieram :)

bo też dla mnie sex to nie kopulowanie dwóch zwierzątek, a dodam że raz umierałam ze strachu (ciąża urojona) na szczęście była urojona no a w kwestii aborcji- też bym przenigdy nie usunęła:)

acha! i dodam że jak umioerałam ze strachu czy nie jestem w ciązy : byłam przybita załamana- ale uwierzcie mi!!! jakbym usunęła (tą urojoną zresztą ciązę) to nie poczułabym sie lepiej \oj nie

Gość ładna pogoda dzisiaj
gratuluję! i popieram

Gość o wy t
co za głupie ropuchy tu kumkają

Gość a ja tu nie zaglądałam
bo myślałam że to kolejny idiotyczny topik miłe zaskoczenie.... niech tu włażą i czytaja - ofiary głupoty

Gość ja się boje

Gość walkoniaaa
no tak, ale jesli ktos w ogole nie planuje dziecka to nie widze powodu zeby mial je rodzic. A wszystkim zwolenniczkom urodzenia i oddania dziecka zycze, aby zobaczyli jak mozna ciaze przechodic - moja obecna przyjaciolka jest w ciazy, od 3 miesiecy nie przespala w zasadzie zadnej nocy,na ulicy nie moze przejsc obok restauracji bo natychmiast wymiotuje, wyglada kozmarnie i jeszcze gorzej sie czuje.Ato juz poczatke 6go misiaca. Wiec z calym szacunkiem, jesli do tego doliczycie fatalne samopoczucie to naprawde, wartos sie zastanowic co sie pisze czasem. Kobieta godzi sie na takie przezycia bo efektem tego jest dziecko - jesli nie chce tego dziecka o nie widze powodu zeby miala sie tak meczyc.Ciaza to nie kichniecie, porod tak samo. I przedewszystkim - jesli ktos nie chce usunac to NIGDY nie usunie, jesli jest katolikiem - to nie musi miec prawa zabraniajacego usuwania zeby ni eusuwal - ale nie odbierajcie prawa wyboru innym.Bo nie wedlug kazdego zycie dziecka jest wazniejsze niz zycie matki i nie wam ani nie mnie decydowac kto jaka decyzje powinien podjac.

Gorące brawa dla założycielki tego topiku!!! :)

Gość martulaaa
super topik!!! niedobrze mi sie robi jak czytam o małotalach (wiek 14, 15 lat), które biorą tabsy i wogole samo to że robia to w tym wieku mi się w pale nie mieści...ja w tym wieku o takich rzeczach nie myslałam-mam 19 lat i jestem teraz z facetem którego kocham i mimo że stosujemy antykoncepcję biorę pod uwagę wpadkę a jak wpadniemy to nic wielkiego sie nie stanie-bedę bardzo szczęśliwa...bo wiem że mnie nie zostawi i będzie się cieszył się razem ze mną.nie trzęsłam dupa jak byłam taka małolata i nie żałuję pozdrawiam wszystkie które maja poukładane w głowach

Gość ja też uważam że człowiek
taki malutki bezbronny też jest człowiekiem do cholerki!!!! jak można pisać: zostawcie im prawo wyboru.... wyboru : jakiego wyboru zabić czy nie zabić- to ma być prawo do zabicia??? i nie pojmuje też jak można sie powoływać na inne kraje, to tak jakbym mówiła :" Kowalski okradł bank- a był szanowanym człowiekiem, tzn., okraść bank= czynić dobro" pewnie że jedne w życiu nie usuną a inne i tak znajdą sposób, ale mi sie w głowie nie mieści jak można taką potworność sprowadzać do normalności. Co innego zgwałcone czy chore kobiety w ciąży- te usprawiedliwiam. Ale tylko te a nie takie wypizdrzone świecące dupami panienki co to myślą że złapią faceta na dupe a potem sie okazuje co sie stało i jest za późno- i wtedy zabić- jedyne wyjście

Gość Trzeba myśleć głową a nie dupą

Gość Trzeba myśleć głową a nie dupą
bo tym sie różnią ludzie od zwierząt- mają instynkt, popęd ale i mózg