Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwiewajaca niejasnosci

do dziewczyn ktore boja sie ze sa w ciazy!

Polecane posty

Gość rozwiewajaca niejasnosci

sluchajcie po cholere zakladac tysiace naowych tematow? 1) mozna wyszukac na google 2) jesli nie chcecie dziecka to uzuwajcie oprocz tylkow swoich mozgow!! nie kochajcie sie bez zabezpieczenia, nie wsadzajcie go na 10 sekund.. na 2 tez nie.. 3) nie rozkladajcie nog przed facetem jesli nie jestescie razem- jesli juz dojdzie do wpady nie bedzie az takiej tragedii. bo jesli sie kogos kocha to sprawa wyglada zupenie inaczej niz jak bzykasz sie z kims przygodnym ..potem jest dziecko... i jestes samotna matka.. albo jest slub na sile i potem i tak rozwod 4) jak uzywasz tebletek zgodnie z tym co jest napisane na opakowaniu to raczej wpady miec nie bedziesz 5) jak masz mniej niz 16 lat i trzesiesz dupa ze jestes w ciazy to drogie dziecko dobrze Ci tak! jak gowniara chce sie zachowywac i robic rzeczy ktore robia dorosli to powinna tez od czasu do czasu ruszyc glowa jak dorosla a na marginesie.. jak sie kogos kocha i uprawia z nim sex to raczej powinno sie brac pod uwage taka ewentualnosc ze w ciaze mozna zajsc.. wtedy nie ma tragedii.. jest zaskoczenie.. mozna myslec ze to jeszcze nie odpowiedni czas.. ale nikt sobie nie chce zyl podcinac.. a jesli dla kogos sex jest jak robienie kupki to nic dziwnego ze tyle malolat trzesie tyliem ze strachu!! ( a wczesniej nie ze strachu:P) wiec powiem wamtyle: jak nie chcecie dziecki to nie badzcie takimi zdzirami!!:P

Gość hehehe..
święte słowa :) Pozdrawiam

Gość zaniemowily gowniaryPP

Gość ja tez jakos nie wierze
ze te glupie tu nie wchodza myslaly ze dostana rade a tu prosze- to co juz dawno ktos powinien im napisac PEWNIE SIE ZDZIWILYSCIE HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

i ja sie zgadzam z zalozycielem. Bo dla mnie mimo ze mam 18 lat zajscie w ciaze nie byloby tragednia.Jestem z moim facetem ponad rok i go kocham i chcemy miec kiedys dzieci. Jest inny problem.. tragedia i porazka zyciowa byloby to dla moich rodzicow:(

ja sie podpisuje pod tym rekami i nogami bo jak czytam po raz setny topik w stylu : \" Wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem, tzn nie wszedl we mnie ale mial wytrysk potem umyl rece a potem tymi rekami dotykal mnie przez majtki i dzinsy rozmiar 36. Od roku biore tabletki antykoncepcyjne dodatkowo zabezpieczylismy sie prezerwatywa a 13 godzin pozniej wzielam postinor. Czy moge byc w ciazy ????? balagam pomozcie bo ja nie wiem co robic boje sie kupic test bo nie wiem co zrobie jak wyjdzie pozytywny. Wczoraj bylo mi niedobrze czy to oznacza ze jednak jestem w ciazy ????? blagam piszcie cos\" to mi kurwa rece do ziemi opadają 😡 😡 [ wsciekly] a niestety taki temat powtarza sie srednio 3 razy dziennie

Gość dołączam swoje poparcie

Mistrzostwo zwięzłości! Ten topik może zastąpić 12 507 innych :D Ale... i tak nie trafi :-)

Gość podnoooszeee
:classic_cool:

Gość oleńka233
święta RACJAAAAAAAAAAAAAAAAA czasem to można tu paść ze śmiechu. może zaraz któraś napisze że siedziała na facecie w ubraniach i jeżdziła a tu on miał wytrysk w majtki i pytanie :" czy ja mogę być w ciąży?" ha ha ha

Gość Millli
Jedziecie po maxie po tych dziewczynach, a czasem taka fobia jest jednym z objawów nerwicy natręctw. Wiem co mówie, bo to kiedyś miałam. Ja je rozumiem, bo sama miałam dziwne akcje, a wcale się za zdzire nie uważam. W ogóle to mnie wnerwia, że wszyscy tacy moralizatorzy w tym zakłamanym kraju :o ble....

Gość oleńka233
my nie jesteśmy natrętne ale czasami lepiej by było najpierw zdobyć potrzebną wiedzę a dopiero później brać się za zajęcia praktyczno-techniczne

Gość bonanza
Biję pokłony ; o ) "no i po co tyle krzyku? "

Gość przynajmniej się uśmiechnęłam
A mnie się wydaje, że rozwiewająca niejasności nie przewyższa poziomem większości tych dziewczyn_z_problemem_ciąży :] bo takie uogólnianie nie jest raczej oznaką szerokich horyzontów. To oczywiście wszystko ślicznie wygląda w teorii, napisane czarno na białym, a jednak większość dziewczyn chociaż raz przeżywa _stres_ związany z prawdopodobieństwem ciąży. Ale tak sobie myślę, że ten topik nie jest zupełnie bez sensu. Przynajmniej te wszystkie "dojrzałe" i "poprawne" mogą się dowartościować... Przecież nie są takie głupie, jak te, które "każdemu dają, a później narzekają". Tak więc wy bawicie mnie tak samo, jak te "niedojrzałe" bawią was :] możecie mnie teraz linczować, bo przecież tak się tu traktuje ludzi odmiennego zdania. Najłatwiej jest osądzać jednoznacznie. Radzę tylko zapamiętać, że rzadko coś jest czarne albo białe. "Jest wiele odcieni szarości, od czerni do białości". A teraz, bawcie się dobrze obrzucając mnie błotem :] to podobno dobrze wpływa na cerę :]

Gość Dejavee
No, kolezanka niejasnosci naprawde ladnie wyjasnila... kolejna swieta w polskim spoleczenstwie blotem obrzuca "niedobre " - a buuu - dziewczyny. Otworz swoj rozum na inny punkt widzenia, Skarbie.

Gość do rozwiewającej niejasności
Musisz byc bardzo młoda i niedoświadczona skoro napisałas taki tekst. Niechciana ciąza nie zdarza się tylko uprawiającym z kimkolwiek sex małolatom.Mam dwoje prawie dorosłych dzieci i trzecia ciąża byłaby obecnie dla mnie tragedia. I nie ma znaczenia czy mojego partnera kocham bardzo czy nie.Mam swoją pracę, unormowane zycie i przeraza mnie mysl, że nie ma 100% antykoncepcji. Stosuję regularnie mercilon, jak jestem chora i biorę antybiotyki dodatkowo używamy prezerwatyw.Robimy to właśnie po to by nie doszło do tragedii jaką jest niepożadana ciąza. Doskonale wiem ile co to jest wychowywanie dzieci i wiem doskonale, że swoje instynkty macierzyńskie mam w pełni zaspokojone. I pomimo tego, że zabezpieczam sie, nie jestem bezmyslną małolatą a mojemu partnerowi ufam czasem dopada mnie strach, że coś nie zadziała.

Gość olcia19
ten tekst jest smieszny....po czescie moze i w teorii sie mozna zgodzic ale jesli chodzi o praktyke to tu nie jest juz tak latwo.jak sie kogos kocha????kobieto w tym kraju nawet jak sie kogos kocha a wpadniesz to nie masz szans zeby ci ktos pomogl finansowo,dlatego tak wiele dziewczyn sdie boi ciazy to wiadome.co wiec jesli jestem z chlopakiem 3 lata i naturalne ze sie kochamy to jak wpadne to mam sie cieszyc mimo ze perspektyw nie mam>????oczywiscie niektore dziewczyny to pytaja po 100razy o to samo a powinny o pewnych rzeczach wiuedziec a;e nie mozna ich obrzucac blotem,poprostu nie odpisuj jak uwqazasz ze dana osoba jest nieodpowiedzialna i chcesz ja obrzucic blotem,znajda sie takie ktore spokojnie rozwieja watpliwosci niewyedukowanej panny.

do --- do rozwiewającej niejasności --- to jasne, że niechciana ciąża może się zdarzyć każdej, tylko Ty nie założysz topiku z pytaniem, czy możliwe, że jesteś w ciąży, bo Twój mąż wrócił zmęczony z pracy, usnął w ubraniu, a Ty się do niego przytuliłaś i tak spaliście całą noc.

Gość olcia19
po co wogole takie cos pisac?i tak kazda przerazona dziewczyna jak bedziie niepewna to zapyta nawet o najwieksza glupote na forum/skoro w tv sie tlucze i wszedzie wokol ze nalezy sie zabezpieczac,sa ulotki a i tak wiekszosc z nas czasami sie boi to taki topic na pewno nikomu nie pomoze,nie odkrylas ameryki,,,,

Gość stresująca sie
a ja bije brawo do dziewczyn, które pisały podobnie do "przynajmniej sie uśmiechnełam" ... wszystkie moralizatorki za 5gr ... cnotki ... oby raz przeżyły stres związany z wpadką ... niechcianą wpadka ... tzn nie zycze nikomu niechcianej wpadki, ale tym wszystkim, które są takie świene i dojrzałe... tylko tego stresu ... napewno wtedy zamkną dziób. i jasne... założycielka topiku napisała pradwe momentami, ale co z tego ... ? nie wszystko jest tak jak ona pisze, żeycie pisze własne scenariusze.

Gość stresująca sie
olcia19 brawo!

Gość fruzia1212
to prawda co napisalas!! lecz musze przyznac ze troszke za mocno dobralas slowa!! moja kolezanka z klasy jest w ciazy-razem z chlopakiem planuja slub...jestesmy w klasie maturalnej!! cieszy sie z tego dziecka i za nic na swiecie nie usunelaby ciazy!!! i za to jej ogromne BRAWA lecz z jednej strony sie boi!! rodzice nic nie wiedza a brzuszek staje sie coraz bardziej widoczny!!

Gość bravo bravissimo
gratulacje dla autorki , ale i tak dzis, albo najpozniej jutro znow sie zaczna pytania w stylu \"polknelam sperne, czy jestem w ciazy ??\"

Gość morświnek
to po co siedzicie na tym forum? zeby sie posmiac?? kazdy kiedys po raz pierwszy przekracza prog intymnosci i potrzebuje odpowiedzi na wiele pytan i watpliwosci. Jak nie chcecie czytac to nie wchodzie, przeciez sam temat postu zwykle sugeruje czego tyczy pytanie. I super zajebiscie ze jestescie taaakie dojrzale i odpowiedzialne. Sorry ale kazdego czasami mogą poniesc emocje, moze popelnic blad, jestesmy tylko ludzmi. A wy jesli juz jestescie takie doswiadczone to podzielcie sie swoja wiedza nt antykoncepcji z mlodymi dziewczynami, a jak nie potraficie bo was tak bardzo to razi to przynajmniej siedzcie cicho a nie wymadrzajcie sie!

Gość stotrotka
macie racjie ze niepowinno sie tak łatwo pobłażac tzw.blacharą i powina je jakas kara spotkac ale czasami jest tak(nie mówie tu o panienkach na zawołanie) ze prezerwatywa peknie i dzidzia w drodze i przez niektóer teksty moze dziewczyna sie załanac i moze popełnic samobójstwo dopasc w nałogi itd.wiec piscie ale w delikatniejszy sposób

Gość ZAŁOŻYCIELKA TEMATU
wyjęła mi słowa z ust! gratuluję super topiku! też jestem młoda tez uprawiam sex ale nie uważam tego za czynność taką jak robienie kupki nie kopuluję jak piesek- czy inne zwierzątko bo jestem człowiekiem a gdybym już przypadkiem zaszła w ciąże to urodziłabym dziecko- proste jak budowa cepa: bo uprawiam sex z facetem którego kocham i który mnie kocha i rozmawiamy na każde tematy a w razie czego nie pisałabym tu jak niektóre idiotki ze usunę ten "zlepek komórek" bo chce sie wyszaleć albo bo nie stac mnie na pieluchy i mleko.Na internet i założe sie że inne rzeczy je stać- baaaa nawet na skrobanke a na dziecko nie to zaszyc cipki- TWOJA CIPKA JEST WIĘCEJ WARTA NIŻ ZABITY CZŁOWIEK?- TO DO TYCH "biednych kurewek"co to je nie stac na dziecko albo z litości nad nim ((bo w bidulu jest źle)) MUSZĄ je wyskrobać