Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona i zniesmaczona

co za pomysl!!!!!

Polecane posty

spotkala mnie bardzo nieprzyjemna historia. Siedzialam z przyjaciolka w knajpce i saczylam piwko. Przyszly 2 dziewczyny i jedna z nich zapytala, czy moze ze mna pogadac. Znalam je z widzenia, mowie, ze spoko, niech usiada, moja przyjaciolka przesiadla sie do znajomych. No i wtedy, ta dziewczyna, ktora zapytala, czy moga sie dosiasc, powiedziala, ze dobrze wie, ze spalam z jej mezem!!! Bylam w szoku. Znam jej meza z widzenia(taki bawidamek), ale w zyciu z nim nie spalam!!!Poza tym mam wlasnego, o czym jej zreszta powiedzialam. No to wtedy dowiedzialam sie, ze jestem niezla K..., skoro mam wlasnego, a sypiam z innym. Wierzcie mi lub nie, ale bylam tak zaskoczona, ze nawet nie potrafilam sie bronic.A one, bo oczywiscie do dyskusji wlaczyla sie jej kolezanka, zrobily na mnie nagonke. Pruly sie na cala knajpe, ludzie zaczeli sie przygladac... A ja siedze i mysle: to jakas farsa, to jakis kawal. W koncu tez sie zdenerwowalam i zaczelysmy na siebie krzyczec, potem ona zaczela plakac. No ja pier....Co za nieprzyjemna sytuacja. Ja naprawde z nim nie spalam!!! Jestem wierna mojemu facetowi i tylko jego kocham! Nigdy Go nie zdradzilam! Mowie to, tej dziewczynie, ze naprawde nigdy, moja przyjaciolka tez potwierdzila, ze mnie zna, ze gdybym miala romans, to Ona by o tym wiedziala....Tamta plakala. Pytalam, kto jej o tym powiedzial, mowila, ze nie wazne. Ale ja bym chciala wiedziec, kto takie ploty na moj temat rozpuszcza, ja sobie wypraszam! Mowie tej dzoewczynie,ze nie wiem, ale ja z nim napewno nie spalam. Moze ktos chcial odwrocic jej uwage od kogos innego i powiedzial, ze to ja, no nie wiem. Przeciez to groteskowa sytuacja! Mam nadzieje, ze mi uwierzyla... Na poczatku bylam na nia zla, ale potem, jak zobaczylam jak placze i to przezywa, zrobilo mi sie jej zal... Ciekawa jestem, kto cos takiego wymyslil i w jakim celu? Musze tez powiedziec o tym mojemy facetowi. Z Nim nie bedzie problemu, bo mnie zna, ale cholera jasna! kto cos takiego wymyslil!!!???

wiesz co, niektóre kobiety są na prawde przewrażliwione i pod wpływem impulsu robią różne głupi rzeczy, pozatym skoro nie miała racji to predzej czy później sie o tym dowie, głowa do góry :)

Oczywiście nikt nie wie, że wkładam sobie w odbyt draże z Biedronki i wyobrażam sobie wtedy, że jestem Emilią Plater :classic_cool:

tak, to sie zdarza. widocznie jestes tak atrakcyjna, ze tamta kobieta poczula zagrozenie z Twojej strony, skoro to oszczrstwa domagaj sie przeprosin..........

majaa ma rację - to po pierwsze zachować spokój - to po drugie NIE ŁAZIĆ PO KNAJPACH!!! - to najważniejsze! Co za BABY!!! - eh

Gość mała_ciasna
Ach te PLOTKI .... Czego to ludzie nie potrafią wymyślić żeby zniszczyć komuś życie :O

Gość mnie też urzekła
chociaż nie czytałam

Gość dla ciebie wszystko
a świstak siedzi i zawija w te sreberka........

Gość niach
hehe dooore usmialam sie z postu drugiego nade mna

Gość dziewczynoloczek
pociesz się maleńka, że kwasu na ciebie nie wylała...a mogła!!! wtedy byłabyś zniesmaczona....... ale swoim wyglądem...hahaha :D