Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwykłyy

Kocura nie lubi internet

Polecane posty

Gość Kotka psotka
Mrr....jak miło spotkać takiego osamotnionego kociaka...mrrrr Może razem wybierzemy się na polowanko?

Gość Kotka psotka
Mrrr...na pola i łąki , tam gdzie wiatr rozwiewa mi milutko futerko, a bieganie za myszami sprawia mi niewysłowioną radość...mrrrr

Gość puk puk...
no a gdzie mój kocurek się podziewa!?:) Właśnie zeszłam do kuchni a tam mamuśka obiad gotuje i zgadnij co dziś u mnie będzie :D --->zupa pomidorowa! telepatia czy co ?:)

Gość Kotka psotka
A czy jedno i drugie nie może sprawiać mi przyjemności? Ty zaś jako kot powinieneś czuć instynktownie jaka ze mnie kotka...;)

Gość puk puk...
o mój drogi! to ja miałam ugotować, ale mnie uprzedzono! co nie znaczy że tego zrobić nie mogę :D ale skoro Ty pod moją nieobecność za innymi kotkami się oglądasz i słuchać jej mruczenia chcesz to znaczy że złamałeś umowę! obiecywałeś bezgraniczną miłość !:(

Gość Kotka psotka
Przecież Ci mówiłam, że uwielbiam prawdziwe zapchlone i wyleniałe koty....są takie rozkoszne jak mruczą . Prawdziwe z nich okazy kocich męskości....mrrrr Ja nie lubię farbowanych domowników, nie znają smaku prawdziwego życia kociego i nie docenią niczego...mrrrr

Gość Kotka psotka
Widzę, że nie jestem tu potrzebna....mrrr Trochę mi smutno, ale trudno....może ja też znajdę swojego prawdziwego kochanego kotka...mrrr:( :( :(

Gość Kotka psotka
Pewnie masz rację, ale w środku każda kotka jest delikatna...mrrr Nie straszne jej życiowe doświadczenia i głód, i zimne noce lecz samotność jest gorsza od wszystkiego, bo we dwoje zawsze milej i cieplej....mrrrrr

Gość puk puk...
kotko psotko- pewnie znajdzie się tu dla Ciebie jakiś ponętny kocurek, uszy do góry :) a Ty mój zwykły niezwykły dachowcu jesteś proszony do stołu, ewentualnie do miski :) drugie danie i deser też mam :) mmrrraauuu

Gość Kotka psotka
To był Twój wybór kocie , a ja się dostosowałam. Nie lubię jak mnie ktoś obraża, mam swój koci honor. Miłego jedzenia i marcowania. Cześć. Ja poszukam tego, któremu moje mruczenie nawet ciągłe nie będzie przeszkadzało.

Gość puk puk...
jestem jestem :) na deser galaretka z mysich ogonków, albo mruczenie kotki, ewentualnie 2in1, co wybierasz??

Gość puk puk...
widze że nici z deseru :(

Gość galaretka z
mysich ogonków, jej :o

Gość tu sie kotki ukryły
a myszki buszują...

Gość kici kici..
:)