Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****************

studniówka

Polecane posty

Gość ****************

jak myślicie lepiej jest iść samemu na studniówkę czy zaprosić zwykłego kolege?? doradźcie bo nie wiem co robić!!!

Gość trele morele
zaproś kogoś z kim będziesz dobrze sie bawila:)

Gość ****************
no ja niby dobrze się znim bawie to jest mój kolega od dziecka właściwie przyjaciel, ale nie wiem czy to wypda wszystkie koleżanki idą z swoimi facetami

Gość Ogólnie mówię
Idz z kolegą ale w dosyć ładnym w skali 1-10 niech będzie 6 Tylko pamiętaj żebyś nie mieszała alkocholów Nie uprawiaj seksu bo ktoś zobaczy i powie innym. Myślę że całowanie się podczas tańca nie jest złe, tylko wypij coś dla odwagi i rozóżnienia się.

Gość ale rozumiem że ty nie masz
faceta to chyba lepiej iść z kumplem niż samej.Poza tym lepiej iść ze sprawdzoną osobą niż poznać jakąś troche przed studniowką i poźniej przez cały bal sie za nią wstydzić

Gość ja tez ci tak radze
lepiej isc z kolega, ktorego sie dobrze zna i wie co sie spodziewac po nim niz z kims poznanym chilwe przed imreza. poza tym pojscie samemu to nie wstyd!! poza tym wiem ze duzo osob bierze ze soba kuzynow lub kuzynki na studniowke i to wydaje mi sie gorsze niz pojscie z kolega, lub samemu:P a tak przy okazji idac samemu tez mozna sie dobrze bawic:)

Gość decyzja jest twoja
a ja bylam sama i swietnie sie bawilam :)

Gość decyzja jest twoja
szczególnie dobrze wspominam moment gdy w ubikacji podniósłszy swoją piękną balową suknię z miliardem falbanek i opuszcziwszy swe barchanowe niezmieniane od Sylwestra majtki umieściłam banana z nalepką "Chicquita" w moim międzypośladkowym otworze przy okrzykach "głębiej, głębiej" w wykonaniu szatniarza pana Henryka z Marysina Górnego :classic_cool:

Ja byłam sama i było wprost genialnie :) Tak na prawdę to nie ważne czy będziesz sama czy z kimś tylko ważne jest towarzystwo, z którym będziesz się bawiła. Pewnie nie jedna dziewczyna i nie jeden chłopak będzie singlem na studniówce. To przecież żaden wstyd :) Pozdrawiam

a co ty sama tam bedziesz robic?kazdy bedzie poparowany a ty bedziesz sama wszytko robic lipy sobie tylko narobisz i będziesz sie dziwnie czuła