zaraMala 0 Napisano Listopad 12, 2005 mam pytanie czy jesli facet mial brudne rece od spermy potem je wytarl i po 5-10 minutach uprawiali peeting czy jest mozliwe zajscie w ciaze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przynudzasz... 0 Napisano Listopad 12, 2005 :P a ponad to uważam, marnie prowokujesz :P tematy o sexie są śliskie ...uważaj bo grzmotniesz głową o kancik stołu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraMala 0 Napisano Listopad 12, 2005 prosze odpiszcie mi powaznie na ten temat!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Listopad 12, 2005 powaznie ci odpowiadam : na 100% jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przynudzasz... 0 Napisano Listopad 12, 2005 wypowiadać się poważnie w sprawach taniej prowokacji? spadaj na dziób kaszalocie! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraMala 0 Napisano Listopad 12, 2005 pan czy pani\"przynudzasz\" naprawde juz przynudza......zegnamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraMala 0 Napisano Listopad 12, 2005 odpiszcie co o tym sadzicie?ale powaznie plis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz zajść w ciąże Napisano Listopad 12, 2005 chyba wiesz, po co pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki20 0 Napisano Listopad 13, 2005 myśle ze jest to nie mozliwe, biorac pod uwage czas i to ze twoj partner wytarł rece...a ponadto czytałam o tym ze przez taki długi cza sperma w obecnosci tlenu staje sie \"słabsza\" wiec mysle ze nie musisz sie niczym marwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach