Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pagginka

zapłodnił mnie i odszedł

Polecane posty

Gość pagginka

najpierw chciał seksu tylko bez gumki - bo prawdziwi mężczyźnie tego w gumkach nie robią - a jak okazało się, że przestałam miesiączkować odszedł w pośpiechu do innej. Nawet nie chce sfinansować zabiegu. Czy oni wszyscy są tacy ? Czy może tylko stasi są tacy podli : ja 22, on 29.

wiesz co dziwne bo niby dojrzały facet,wrecz moglby juz myslec o zalozeniu swojej rodziny a tu nagle ucieka... no ale troche tez jest Twojej winy bo wiedziałaś jak sie to moze skonczyc kochajac sie bez zabezpieczenia:( moze jeszcze zmieni zdanie przemysli cala sytuacje, chcoiaz ja szczerze watpie :( ale nie martw sie jakos sie wszystko musi ulozyc!! trzymam kciuki :)

Gość nawet jak sobie
przemyśli to nie ma sensu takiemu wybaczać,bo nie chce mi się wierzyć że zrozumiał,dorósł. Ok zmiana będzie ale krótka-tydzień,miesiąc no moze rok. A potem? ,a potem jeszcze gorzej będzie skakał z kwiatka na kwiatek bo tak bedize jemu najwygodniej

Gość A wiesz co to są
dni płodne i dni niepłodne ? :-D Nie wiedziałas co robic to rób co uważasz :-D Robi

Jak on mógł mi to zrobić?! Teraz zemszczę się i w odwecie zapłodnię jego!!! :classic_cool:

Gość studentka III
tylko nie usuń ciąży bno dokońca życia będziesz okropnie nieszczęśliwa, a skutki tej decyzji już miesiąc po zabiegu będą się nasilać, za kilka lat popadniesz w paranoje.

Gość SamilSAM
Ciesz się będziesz mamą

Oj, zapomniałam ,że robiłam to z patyczakiem, a one zapładniają się same :) mam robotę z głowy :classic_cool:

Gość mnb
ale prowokacja.

Gość Adonis_26
ale durna a o tabletkach to nie slyszała?

Gość do autorki.
Jak nie uważałaś co robisz to teraz rob jak uważasz

Gość do studentka III
ty chyba łopatologie studiujesz wyppisując takie bzdety jak to ,ze po zabiego juz po miesiącu bedzie miała narastajace poczucie winy... jezeli ktos decyduje sie na taki krok to nie po to by załowac tego do konca zycia tylko dlatego ,ze ma jakies tam swoje powody. i udowodnione jest ,ze kobietom po zabiegu najczesciej towarzyszy uczucie ulgi a ty gówno wiesz. stdentka od siedmiu bolesci...

Gość o kurna ale numer
nie wierze w to zeby jakakolwiek kobieta umiejaca obslugiwa komputer na poziomie forum dyskusyjnego byla az tak glupia jak autorka:D

Gość To forum dla kobiet
Nie wiem skąd sie bierze to szczeniactwo. Czy w szkolach nic nie zadaja do domu, smarkacze nie maja co robić i wypisuja takie androny, że głowa boli Gdzie są rodzice

Gość Guziec
A KTO CI KAZAŁ BEZ GUMKI? TRZEBA BYŁO SIĘ NIE ZGADZAĆ!

Gość to jest prowokejszyn
3/10