Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto**

Nienawidzę dużych piersi brrrrrrrrrrr!!!!

Polecane posty

Gość do wrrr
i pewnie przy tych przeroślakach majsz jeszcze 160 na 10cm obcasach i mrode paszteta, hehehhe

Gość no i co z tego
ze ma c skoro oprcz nich zadna laska z niej tylko przecietniara

Gość Do roberto
SŁUCHAJ KOLES MOWISZ ZE DUZYCH PIERSIACH JEST TŁUSZCZ... TO JAKBYS NIE WIEDZIAL W KAZDYCH PIERSIACH JEST TŁUSZ GDYZ KAZDA PIRS SKLADA SIE GŁOWNIE Z TKANKI TŁUSZCZOWEJ I TŁUSZCZY OKOLO 70 PROCENT ..... WIEC POCZYTAJ SOBIE ANATOMIE CIALA ZANIM COS NAPISZESZ I SIE OSMIESZYSZ..... A POZATYM BIUSTU NIE MA SIE NA ZAWOLANIE .... KAZDA KOBIETA MA TAKI JAKI MA I NIC Z TYM NIE ZROBI.... DUZE TEZ SA PIEKNE LEPSZE NIZ TYLKO STERCZACE SUTKI NA SUCHEJ KOBIETCE JAK U FACETA

Gość wrrrrr...
chlopaki chlopaki bardzo sie co do mnei mylicie...mam 167cm wzrostu i piersi C wcale nie sa tak wielkie i brzydkie jak mysliscie...a poza tym skoro mnie nie znacie i nigdy nie widzieliscie to co piszecie pustaki na podstawie tego jaki mam rozmiar piersi ze jestem niska i ze mam ryj paszteta gdyby tak bylo to bym napisala ze nei jestem zbyt ladna ale mam taki czy inny rozmiar piersi...a poza tym jestem fotomodelka i wystepuje reklamujac markowe ciuchy i nikt nigdy mnie nei ocenial na podstawie piersi jestescie zwyklymi zwierzetami ktorzy nic nie widza a sie wypowiadaj co macie szklana kule ze tak piszecie

Gość na marginesie
Roberto jesteś zwykly przygłup i do tego niedorozwinięty!!!!

Gość ludziska jestescie naiwni
Też nie znosze wielkich cyców. Nie znacie się na anatomii! Każda pierś składa się z takiej samej ilości taknki gruczołowej, która układa się w tzw. zraziki gruczołowe (tak to się profesjonalnie nazywa, nieuki). U każdej kobiety jest ich tyle samo. Róznice w rozmiarze samych gruczołów są rzędu minimalnego, niewidoczne dla oka. Więc tertaz się zastanówcie- z czego wynika różnica w rozmiarze cycka??? Ze nioektóre kobitki mają malutkie A, a niektóre F??? No z tego jak się odkłada woda w komórkach oraz tkanka tłuszczowa. Jedna mają cellulitm, chociaż mają przecież podobną szerokość całej miednicy, a inne nie. A róznica w rozmiarze zadków też potrafi być ogromna. Tak samo z cycami. Więc jeżeli kogoś podniecają wielkie, trzęsące się cyce jak galareta, otłuszczone wymiona, to jego sprawa. Kolejny dowód na to, że faceci są beznadzijnie naiwni i myślą w większości fiutami. Potem sobie wmawiają, że duże piersi= lepsza produkcja mleka. Nic bardziej mylnego! Im bardziej gruczoł mlekowy przerośnięty tkanką tłuszczową, tym bardziej naruszona jest jego struktura i trudniej mu produkować mleko. Toak samo jak otłuszczona wątroba ma problemy z nadążaniem za właścicielem... Jesteście naiwni. Natura z was drwi po prostu.

Gość do wrrrrrr
masz 167cm? przecież mała jesteś strasznie, niskoosadzona. Masz niskie zawieszenie. Nie ma to jak wysoka reprezentacyjna modelka, a nie taki kurdupel. Nie ma to jak takie małe gówno z wielkim cycem. Typowo wiejskie proporcje. Wyglądasz śmieśnie jak cholera. Nie ma nic gorszego niż taka mała niwyrośnięta, brrrr

Gość Do do roberto
Jak człowieku nie masz o czymś zielonego pojęcia to sie nie wypowiadaj. Każda kobieta ma w piersi jakąś zawartość tłuszczu, tylko że te z miseczką b mają przewagę gruczołu i mało tłuszczu, dlatego ich piersi są jedrne, bardziej sterczące, a te c i wzwyż mają o wiele więcej tłuszczu. Natomiast wielkość gruczołu u jednych i drugich jest prawie ientyczna. Wiem, co mówię, więc jeśli Ty wiesz że gdzieś dzwonią ale nie wiesz w którym kościele to po prostu się nie wypowiadaj. DLatego choćby większe cycki opadają i są zwiotczałe bo przeważa w nich obleśny tłuszcz, taki jak sadełko, czyli okropność!!!!

Gość do do do wrrr
dobrze powiedziane-troche powyżej przecietnej, czyli troche ponad mały kurdupel, u którego tyłek kończy się tam gdzie zaczynają się kolana u prawdziwych lasek.'W jakich czasach ty żyjesz człowieku??W obecnym pokoleniu 167cm to mizernota. To był wzost dobry za czasów naszych babć może....:)

Gość wrrrrr...
no tak dla kolesi ktorzy sami nie wygladaja tylko oczekuja od innych to dla nich idealna kobieta to zyrafa i tak chuda ze jak stanie za slupem bokiem to jej nie widac...faceci potrafia tylko wymagac jak kobieta ma wygladac ze ma miec tyle i tyle wzrostu takie a nie inne piersi lub taki a nie inny tyleczek a zastanowcie sie nad soba jak wy wygladacie w koncu my dziewczyny tez wymagamy tylko ze my jestesmy bardziej tolerancyjne widzac takie ofermy jak wy blachachachacha!!!

Gość Jak trochę urośniesz
wydłużysz sobie nogi, będziesz bardziej reprezentacyjna i zmniejszych dla dobrych proporcji piersi to może pogadamy, niska klempo. Nie ma to jak baba rozsadzona w klacie przy kurduplastym wzroście

Gość wrrrrr...
chlopaki ale wy mylicie pojecia!!! C to nie sa piersi nie wiadomo jak wielkie sa tylko troche wieksze od B no nie mowiac juz jak kobiety maja D albo F(sa takie w ogole?)

Gość c jest zdecydowanie
za duże jak na te mizerne 167cm.Nikt tu pojęć nie myli. Jestes krotko mowiąc za mała i nieproporcjonalanie za mućkowata!

Gość znawca sprawy
kategoria mućkowatości wymaga uszczegółowienia. Definicja tego zjawiska może byc początkiem badań na szeroką skalę:D

Gość smieszne jest to
ze jak zwykle nie dociera do Was, ze cala te zadyme moze robic jedna osoba!! wulgarnosc i styl pisowni wskazuje na to, ze duza czesc wpisow pod roznymi nickami na tym topiku to jest jedna i ta sama osoba! co wiecej, mam watpliwosci czy jest to mezczyzna! jesli tak to wyjatkowo podly i zlosliwy malolat! bardziej jednak pasuje tutaj koncepcja maloletniej ale kobiety ktora w ten sposob czerpie satysfakcje z racji na kompleksy odnosnie swojego rozmiaru piersi!

Gość Roberto**
jestem 100% mężczyzną i nie widzę w swoje wypowiedzi nic wulgarnego. DLa mnie takie biusty są krowaiste i obleśne i będę się tego trzymał. Pzdr.

Gość studencina
Nie uogólniajmy. Na świecie jest tylu ludzi, że każdy znajdzie coś dla siebie;)

Gość do Roberto
a ty sie tak chwalisz tymi 18 cm jakbys byl jedyny, no i do tego jaki ty przystojny jestes buhaha oczywiscie ze kazdy ma inny gust, ale nie obrazaj kobiet ktore maja taki a nie inny biust, to juz sprawa genetyczna.. pozatym ja jestem szczupla kobitka i mam 75b, a le wczesniej mialam miseczki c (po tabletkach) i nie wygladaly jak "obwisle", troche cwiczen, masazy, kremikow i byly bardzo jedrne... powiem ze chyba lepiej wygladaly niz obecnie;) pozdrawiam 🖐️

Gość do roberto
tytul topiku :Nienawidze duzych piersi brrr!!! Przystojny,piekny,atrakcyjny... Ale wiedz,ze chamski,niekulturalny, PROSTACKI ! W calych swoich wypowiedziach reprezentujesz totalne ZERO jakim jestes. Wyglad moze i masz (trzeba wierzyc-nikt cie nie widzial) ,ale na takiego prostaka i zwyklego chama , nawet z moim pieknym B ,nie chcialabym splunąc, a co dopiero spojrzec . Boski roberto.... inteligencją nie grzeszysz. Nie zdziwie sie jak jestes zwyklym łysolem,dresiarzem bleeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Gość głupie baby
z małymi cyckami wkoncu jeden facet na swiecie ( pedał do tego ) was pokochał i odraZU WNIEBOWZIĘTE...ZASTANÓWCIE SIE ,ZE JEDNAK ZDECYDOWANA WIEKSZOSC MĘŻCZYZN WOLI DUZE PIERSI BO SĄ PODNIECAJĄCE A NIE DESKA JAK U FACETA...SMIESZNE BABY

Gość fruuzia
całe szczescie ze swoje piersi w rozmiarze 75 F, nie oddaje w twoje ręce :P :)

Gość fruuzia
cóż ma zrobic kobitka z pieknym dorodnym biustem - uciac??????? a moze jak facet ma za duzego ptaszka to moze mu posciac skrzydelka???? fajfusie jeden :o

Gość jak mu jebne to nie wstanie
Syskie piersi jak zadbane są ładne a Ty pewno hodujesz serek spod jąderek i coś Ci nie wychodzi w życiu to się wyżywasz :P

Gość drogi roberciku
często jest tak, że panowie któzy brzydzą się kobiecymi ksztaltami (gl. duzym biustem) a wola kobiety o chlopięcych ksztaltach w późniejszym wieku ujawniają sklonności homoseksualne (tzw. późny homoseksualizm) poczytaj sobie trochę na ten temat. Pewnie podświadomie szukasz partnerki która będzie ci jak najmniej przypominać kobiete... I ta nienawiśc do kobiet wlaściwie zbudowanych...wszystko mówi samo za siebie... A te zakompleksione panie wyzywające się tu na normalnie zbudowanych to juzinna sprawa (wszyscy wiedza jaka)

Gość pewnie dostał
kosza od jakiejs cycatki ponętnej i teraz sie mści:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość klkcvob
po co dajecie sie nabrac-toz to zwykla prowokacja :-) a autor jest zapewne pryszczatym szesnastolatkiem onanizujacym sie jak opetany ;-)

Gość klkcvob
Szkoda Tylko, że mnie nie zaprosił zanim zaczął :(

Gość ja mam 70 A przy 165
co WY robicie????????!!!!!!!!! ludzie uciekam, boje sie was :|

Gość ludzie przestancie
kazda kobieta ma takie piersi jakie ma a faceci maja rozne gusta i jednemu podoba sie to a innemu co innego. nie macie powazniejszych problemow?? ja mam a/b i jestem b. zadowolona z tego co mam tak samo jak moj facet. innym moze sie nie podobac to ich problem. niech nie patrza!!!! znajdzie sobie inny powod do klotni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!