Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddam caly swiat

Czy można dwa razy zakochać się bardzo mocno ?

Polecane posty

Gość oddam caly swiat

Spotykałam się z kilkoma chłopakami zanim nie natrafiłam na tego jedynego, który zaczarował mój świat. Pawła chciałam cały czas dotykać, czuć, rozmawiać z nim, patrzeć na niego, jeść z nim i oglądać filmy. Trafiał w moje potrzeby, moje poczucie humoru, rozumieliśmy się bez słów. Akceptowałam w nim wszystko, to co dla innych było przeszkodą dla mnie nie miało większego sensu. Tylko jemu wierzyłam, wierzyłam w to co mi okazywał. Był inny chyba tak samo jak ja inny od reszty mężczyzn... Jednak los sprawił, że ta miłość nie mogła się realizować, a mieliśmy już takie plany... Jednak teraz brakuje mi chęci do życia, on był częścią mnie, nie wiedziałam, że mogę tak kochać, trwało to rok ale było czymś niezwykłym... Czy jest możliwe, że kiedyś jeszcze raz tak mocno pokocham...bo mi osobiście wydaje się to niemożliwe...więc czy życie bez miłości ma sens...

Jest to możliwe. Nie od razu oczywiście. Raczej później niż wcześniej. Ale jest. Wiem co mówię.

Gość oddam caly świat
ruchał mnie analnie całą noc i obficie zlewał w moje gardło podglądaliśmy w nocy jego siostrę i jej chłopaka żując jednocześnie swoją starą bieliznę... tęknię za tym :(