Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaa

Sińce pod oczami

Polecane posty

Gość julkaaaaa

znacie może jakieś sposoby na sińce pod oczmi.rzadko pomagają mi kremy pod oczy.

od kremow lepsze są żele chłodzące. A teraz na rynek wszedl nowy sztyft chłodzący Vichy, ktory zmniejsza opuchlizne pod okiem. Z domowych sposobow, sprobuj masowac delikatnie te miejsca kostką lodu, lub zastosować okład wystygnietymi torebkami po herbacie. Sprobuj rowniez maskę żelową.

Gość jestem pewien że
mnie się to od kompa robi niestety a jestem zmuszony siedzieć dzinnie 5-10godz :(

Gość cola light
powiem ci jak zatuszowac jest korektor dwukolorowy z avonu zolto-bezowy.Pierwsze nakładasz kolor zolty na to bezowy i po sincach nie ma sladu, twarz w tym miejscu masz ladnie rozjasniona.Jestem konsultantka moje klientki sa adzo zadowolone

JA DUŻO ŚPIĘ, ZDROWO SIĘ ODŻYWIAM , STOSUJE RÓŻNE OKŁADY, NIEOKŁADY, MASUJE KOSTKAMI LODU I DALEJ MAM TE OKROPNE SIŃCE. Taką mam oprawę oczu, ale nie moge juz z tym życ, nienawidzę tego. Jak patrzę w lustro to mnie aż normlanie skręca. Moze jestem przewrażliwiona ale naprawde nienawidze tego . NIE WIEM CO ZROBIĆ!!! ;(

Gość yova
witaj ja tez mam taka "urode" jeszcze sie nie zdazyl jeden dzien z mojego dwudziestoparoletniego zycia co bym niebieskich preg pod oczami nie miala ostatnio trafilam na krem pod oczy, bodajrze L'oreal na since wlasnie i kiedy stosowalam go dzien po dni - troche dzialal (pisze troche, znaczy ze sie polepszylo). Jedyny ktorego efekty byly widoczne. Pozatym na codzien uzywam niestety sztyftu pod oczy i na to krem koloryzujacy. Tylko nie za duzo sztyftu pod oczy, bo przy zmarszczkach "usmiechowych" robia sie grudy i paskudnie wyglada. :)

ale widzisz.. ja mam dopiero 15 lat i nie moge używac żadnych pudrów i innych przez całe życie. Mama również mi nie pozwala kupowac żadnych kremów. moge jedynie robic okłady które nic nie daja :(

Gość czerń i biel
powodem mogą być chore nerki więc na nic zdają się okłady, kremy itd

Gość gusia 18
worki pod oczami to jeden z zewnętrznych objawów zanieczyszczonych nerek! Jeśli pod oczami pojawiają się worki, to świadczy to o nadmiarze płynów i złogów tłuszczu w nerkach. Jeśli przy dotyku worek jest miękki, to świadczy o dużych ilościach spożywanych płynów. Jeśli worek jest twardy, jest to spowodowane nadmiarem spożywania żółtego sera, tłustych produktów mlecznych, słodyczy,tłustego mięsa i tłuszczu zwierzęcego.Jeśli powieki są zaczerwienione jest to oznaką tworzenia się kamieni.

Gość monikaaab
e tam, nie straszcie dziewczyny. Jest albo przmeczona, albo poprostu tak juz ma i koniec.. ja rowniez mam cienie pod oczami i nie moge sie ich pozbyc.. ehh :/kupilam produkt Ziaji Herbika Plant krem pod oczy z Bławatkiem, kiedys dzieczyny go polecaly.. zobaczymy czy zadziala..

Gość do monikabb
mi ten krem nie pomogł :(

Gość kwaśna_cytrynka
Gusia ma racje też o tym czytałam....

Czytałam że czasem sińce są po prostu cechą wrodzoną (choć NIE WSZYSTKIE!). Ja np. mam to w genach. Gdy patrzę na swoje zdjęcia sprzed lat, to też są widoczne sińce pod oczami. Dlatego z kupowania \"cudownych\" kremów zmniejszających sińce, kładzenia lodu pod oczy itp. przerzuciłam się na kupowanie korektorów... Tzn. jeszcze go nie kupiłam ale już się rozglądam po rynku... Znacie może jakieś skuteczne? podobno Avon jest dobry...