Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafa__

Nienawidze mego 178 wzrostu!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Nikt specjalnie ważny
Ehhh... A ja mam 172, a moja dziewczyna miała 180 cm wz i było super. Nie przejmowaliśmy sie plotkami, zazdrościli nam udanego związku... Do dzisiaj jak sie spotkamy... mimo ze sie rozstaliśmy... czujemy do siebie namiętność...

Gość lubie wyzsze
A mnie sie tam baaaardzo podobaja wyzsze ode mnie dziewczyny. Mam 181 cm i jesli jakas wyzsza ode mnie dziewczyna, która lubi wysokie szpilki jest zainteresowana to czekam na e-mail: bas161@interia.pl

Gość lubie wyzsze
Pisze Serio -> Naprawde mam probelm. Podobaja mi sie wyzsze dziewczyny, ale nie moge takiej znalezc ;/

Gość inezkaa
ja mam 180 cm :) kiedys bylo mi z tym zle, nosilam plaskie buty itd. az ktoegos razy powiedzialam sobie " a co? ja nie moge miec szpilek? moge, niech innym bedzie glupi, ze sa nizsi!!" :P i kupilam sobie kozaki na obcasie :D to bylo 5 lat temu... teraz wiem, ze facetow kreca wysokie dziewczyny, podobaja sie im :) caly czas nosze szpilki, w zime, na jesieni, wiosna, latem... :) jedno jest pewne, ani ja ani ty ani zadna inna wysoka dziewczyna, nie przejdzie ulica niezauwazona i wierz mi, ze polowa dziewczyn, ktore cie widza zrobiloby wszystkko zeby byc taka wysoka :D glowa do gory - to twoj atut, a nie wada :D pamietaj o tym i zaakceptuj to... pozdrowionka

Gość lubie wyzsze
Nie przejmujcie sie dizewczyny!!! Wysookie kobiety w szpilkach sa baaardzo sexi!!! głowa do gory!!!

Gość WIKTORRRRRRR
cześć nieprzejmuj się mi sie bardzio podobaja wysokie laski sam chciałłbym mieć jak najwyzsza dziewczyne dzwońcie wysokie dziewczyny oto muj numer 605 244 975 pozdroo :)))))

Gość WIKTORRRRRRR
cześć nieprzejmuj się mi sie bardzio podobaja wysokie laski sam chciałłbym mieć jak najwyzsza dziewczyne dzwońcie wysokie dziewczyny oto muj numer 605 244 975 pozdroo :)))))

Gość Dydy
ja mam 174cm wzrostu noszę wysokie obcasy, szpilki w tedy jestem równa z moim facetem, ale ja mam to wszystko w dupie że wystaje od otoczenia, ale teraz coraz więcej młodych ludzi jest wysokich..

Gość ona nieznajoma
Mam 178 cm i nie oddałabym ani centymetra!!! Do tego uwielbiam szpilki i uważam się za super laskę :)

Gość blablablabla
przynajmniej mozesz sobie spodnie kupic jakie chcesz i nic Ci sie wlecze i nie czujesz sie jak karzelek - ja mam 165 i chcialabym wiecej

Gość whynot
hehehe skąd ja znam ten "problem". ja mam 176cm wzrostu i kiedys serio miałam z tego powodu ogromne kompleksy... może dlatego że wszystkie moje kumpele są dużo niższe, a moja przyjaciólka ma 156. kiedyś zawsze uważałam, że niskie kobietki są bardziej atrakcyjne, załozą szpileczki, sa takie filigranowe, bardziej słodkie i sexy... teraz widze, że niekoniecznie tylko te niskie... zawsze czułam się taka ponad tłum :/. a zmieniło sie to dopiero niedawno... jako dzieciak byłam zawsze bardzo szczuplutka, chuda wrecz. teraz zrobiłam sie bardziej kobieca i zauważyłam że faceci faktycznie się za mna oglądaja... a przełom nieśmiałosci nastąpił dopiero wtedy kiedy zaczełam nosić krótkie kiecuszki. ooo odsłonięte długie nogi robią na facetach wrażenie. to trzeba przyznać. wiec dziewczyny- głowy do góry, biust do przodu i noście się ze swoim pięknym wysokim ciałkiem. pozdrawiam

Gość jacy wy
a ja Cie pocieszę w ten sposób-czy wiesz ze wszystkie miss maja powyzej 170cm?czyli taki wzrost to atut .A dowodem na to jest nikła szansa aby bardzo ładna ale niska dziewczyna zdobyła tytuł miss

Gość Martynkamuaaa
Ja mam 178 cm... alewszyscy naokoło mowia mi ze jestem wyższa:P Kiedys mi to strasznie przeszkadzało, bo inne a to mogly szpilki zalozyc a to bez problemu sobie spodnie kupić... a teraz?? teraz uwazam ze wzrost to moj atut... chociaż mnie widać :D hihi a nie mialabym 150 wzrostu i by mnie w tranwaju zgnietli;) wydaje mi sie ze wyzsze dziewczyny maja łatwiej w zyciu;) a szpilki...? przywykłam do płaskich bucikow lub na delikatnym obcasku - tez sa ładne...;);) 3majcie sie zyrafy świat do nas należy!!! :D:D:D

Gość 189cm
Heja, no co Ty ? Ja mierzę 189 cm i jestem z tego dumna, nie jestem przeciętna jestem W I E L K A :) Proszę bardzo mam nawet buty na obcasie hehehe, a jak komus się nie podoba - niech popatrzy w dół :) Kiedyś miałam kompleksy, ale teraz phy ważna jestem JA a nie otoczenie. Mój facet jest o 7 cm niższy ode mnie i też mu to nie przekadza. Wyprostuj się i patrz w przyszłość, a tak serio, Twój wzrost nie powoduje, że ktos lub Ciebie bardziej, czy mniej chodzi o Twój styl bycia, charakter, intelekt. Więć Żyrafko, bądź żyrafą !

Gość On 36
Hej! Mam marne 192 cm wzrostu i jakoś żyję, tyle tylko, że samotnie ;)

Gość zyrafa___
:)

Gość Ona .......
POZDRAWIAM WSZYSTKIE WYSOKIE DZIEWCZYNY!!!!!JA MAM 171 JAK DODAMY DO TEGO MOJE SZPILECZKI....JEST FAJNIE.TO FAKT,ZE MALO JEST WYSOKICH FACETOW I CZESTO JESTEM OD NICH WYZSZA...DZIEWCZYNY ALE TE NASZE DLUGIE NOGI....PRZECIEZ TO JEST TAKI MAGNES NA FACETOW ,ZE JESLI KTORAS MA KOMPLEKSY TO NIECH SOBIE JE JAK NAJSZYBCIEJ WYBIJE Z GLOWY:)TRZEBA ZYC ZGODNIE ZE SOBA..BYC OTWARTYM I PRZEDE WSYSTKIM ZEBY KTOS NAS POLUBIL TO MUSIMY SIEBIE POLUBIC.POZDRAWIAM GORACO:)

Gość GG5425301
Wcale nie jest malo wysokich facetow.. wystarczy pochodzic po boiskach do kosza;) ja mam 188, jak trenowalem to trener zawsze mial problem ze znalezieniem mi sparingpartnera:)

Gość niższy
jak nie będziecie odrzucać od siebie niższych facetów to będziecie szczęsliwe, ale jeśli wybrzydzacie to sobie kolana poucinajcie :D

a ja 157 cm wzrostu (mam 19 lat) i bardzo go lubię!! Kiedyś miałam straszne kompleksy z tego powodu, chciałam mieć chociaż jakieś \\\"marne\\\" 165cm.. ale zostało 157 i nie żałuję :) ogólnie jestem duszą towarzystwa, jestem pyskata, towarzyska i to we mnie lubią moim znajomi i przyjaciele :) Ponadto zawsze miałam wyższych chłopaków i to o wieeele najniższy miał 181 a teraz jestem w szczęśliwym związku z moim kochaniem od ponad 2 lat który ma 183. (a tak na marginesie-czytając Wasze niektóre komentarze załamałam się że dla niektórych 180 cm to niski :O wzrost!!) Po 2: uważam że każdy wzrost jest na swój sposób dobry i fajny :) nie chcę teraz być wysoka ale kiedyś chcialam. Dlatego nie uważam że dziewczyny które mają 185cm czy jeszcze więcej są bee. Każdy wzrost ma dobre strony :) Ja mogę założyć szpileczki 7 cm i czuję się wspaniale, czego moje koleżanki które mają 180 cm zazdroszczą. Ale dla mnie nie ma czego-jak się chce dlaczego ma się nie nosić wysokich butów?! Każda kobieta ma w sobie coś wyjątkowego.. I to niekoniecznie zależy od wzrostu ;) A jeżeli ktoś postrzega kogoś właśnie takimi schematami to według mnie jest poprostu głupi i niewartościowy. Piękna może być zarówno kobieta mająca 150, i 190cm. I na odwrót-są brzydule bardzo niskie i bardzo wysokie :) A co do modelek-nie będe dyskutować na temat ich wzrostu... powiem tyle-nie rozumiem dlaczego są to takie kościotrupy 190 cm i 45 kg wagi :/ Przeciez \\\"modelka\\\" powinna kojarzyć się z kobietą, powinna być zgrabna i kształtna a nie z bardzo wysokim wzrostem, absolutnym braku piersi i kobiecych kształtów i kościami na wierzchu... Oczywiście nie mam nić do takich kobiet, każdy jest w jakimś sensie wyjątkowy, ale moim zdaniem nie powinno być aż tak chudych dziewczyn które są modelkami.. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich-małych i dużych :D

Gość angieangie
aja mam 178, i to jest prawda ze faceci wolą niższe niestety. za wysokimi oglądają się tylko niscy, którzy i tak nie maja odwagi podejść i zaczepić

Gość milena1706
a ja mam 175 cm wzrostu i tez nienawidze swojego wzrostu wolałabym juz miec te 150 niz 175 :/

Gość 180 cm
Ja mam 180 cm wzrostu, więc mam jeszcze gorzej niż Ty i bardzo nie lubię mojego wzrostu.. Głównie dlatego, że w moim otoczeniu przeważają niżsi ode mnie chłopcy. No ale bywa..;/

Gość xxPatimaxx
Ja Też Mam 175 i JESTM STRASZNIE wysoka i strasznie chuda waże tylko 49 kg a mam 15 lat byłam u ginekologa i nic jestem zdrowa niemam ochoty jesć nieumiem normalnie jesc na okrągło Tylko w dzień jem obiad i czasami jak jestm juz tak strasznie głodna to zjem kromke NIENAWIDZE MOJEGO WZROSTU chce być o jakieś 8 cm niższa ale nieiem czy to możelie caly czas ide w gore moja mama boi sie że wpadne anoreksje bo tak juz wyglądam wole żeby wszysto szlo mi w szeż niz w długośc HELP CZY KTO MA JAKIŚ POMYSŁ ŻEBYM BYLA O JAKIEŚ 2 KG GRUSZA A O JAKIEŚ 8 CM NIŻSZA:(:(:(POZDRAIWAM