Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka891

Sa takie rzeczy?

Polecane posty

Gość Julka891

W dziecinstwie mialam alergie na pylki i kurz, po pewnym czasie alergia mi przeszla, ale slady niestety zostaly. Na rekach i nogach mam blizny, male, ale jest ich duzo, wiec nawet nie mam co marzyc o wyjsciu gdzies w krotkiej spodniczce, czy szortach. kolezanka mowila mi, ze istnieja jakies zele, czy kremy na blizny; ich dzialanie sprawia, ze blizny staja sie mniej widoczne. To prawda, sa takie preparaty?

Gość Sa takie preparaty
ale najlepiej skutkuja kiedy uzywasz ich podczas gojenia sie rany - wtedy blizna moze zniknac calkowicie... Ale jak juz masz blizny a nie ranki to idz do pierwszej lepszej apteki i powiedz ze szukasz kremow na to aby bliznny byly mniej wiidoczne - pokaza ci kilka, doradza a Ty wybierzesz. Nie martw sie - w przyszlosci, jak bedziesz miala sporo kasy - chyba ze masz juz teraz:) - bedziesz mogla trwale i 100% pozbyc sie laserowo twojego kompleksu

Gość Julka891
Duzej kasy jeszcze nie posiadam, ale wszystko przede mnia :D

z tym używaniem w trakcie gojenia się rany, to się nie zgodzę, bo maści na blizny używa się dopiero wtedy, gdy rana jest całkiem zagojona. tanie maści to np. Cepan, Tointex. nie opalaj blizn i jeśli są odsłonięte, to smaruj je kremami z wysokim filtrem.