Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apogeum

szczepienie psa pilne !!

Polecane posty

Gość apogeum

Zaszczepiłam kilkumiesięcznego szczeniaka szczepionką dziesięcioskładnikową, po pierwszym szczepieniu wyznaczono mi termin kolejnego ale na kolejne nie poszłam bo najpierw pies był przeziębiony potem ja chora i tak zeszło. Mam pytanie - jakie to ma znaczenie, czy ta kolejna szczepionka jest konieczna - co sie stanie jeśli go nie zaczepiłam ? z góry dziekuje za odp.

Gość apogeum
bardzo prosze o odpowiedz bo martwie sie o mojego pieska

Gość apogeum
up up up

Gość apogeum
bardzo śmieszne

Gość no pewnie
ze konieczna!!!!przeciez jak go nie zaszcepisz padnie ci na jakas nosówkę czy inne świństwo-teraz uważaj na niego i go mam nadzieje nie wyprowadzasz na dwór:O

Gość apogeum
no uważam bardzo ale myślisz że ta przerwa dłuższa miedzy pierwszym a drugim szczepieniem mu nie zaszkodzi? bo rozumiem ze tylko jednorazowe zaszczepienie nie wystarczy tak?

Gość apogeum
dzięki bardzo :)

Napreno przed każdym szczepieniem pies musi byc odrobaczonym Nie zapominaj o tym ! Inaczej szczepionka nie ma sensu !

Gość wet
nie szkodzi, nie wyprowadzaj go na spacer i chowaj buty z dworu a przede wszystkim idz szybko na to szczepienie, a generalnie tragedii nie ma. Ile opoznilas te druga dawke? Kalendarz szczepin to sprawa b skomplikowana i kazdy wet ma swoje zdanie na ten temat. Ale pierwsza szczepionka powinna jeszcze pieska chronic (no chyba, ze minelo pare miesiecy)

Gość apogeum
Dobra dzięki - nie napalaj sie aż tak.

Gość apogeum
spadajcie wredni podszywacze gdzie indziej. A co do opóżnienia to mineły 3 tygodnie od planowanego drugiego terminu. Staram sie bardzo uważac ale bede chciala zaszczepić go jak najszybciej. Był odrobaczony przed pierwszą. dzieki i pozdr.

Gość apogeum
oczywiście przy odrobaczaniu sprawdzałam palcem jego kupy - czy nie było dużo robali w jego brzuchu. po oblizaniu palucha posmakowałam w kale...

Gość wet
a to nie ma tragedii, nie martw sie tylko idz zaszczepic, bo zbyt duza przerwa miedzy dawkami moze oslabic ogolna odpowiedz immunologiczna

Gość apogeum
Kurcze - dlaczego sie pode mnei podszywają ta wypowiedź powyżej to nie moja. Co do psa, chyba narazie jednak zrezygnuje ze szczepienia i zobaczę jak sie zachowa.

Gość wet
podszywacze nie maja zycia prywatnego i musza cos robic. Szkoda, ze to juz przestalo kogokolwiek bawic lub martwic

Gość po co się pytasz
jak i tak jesteś najmądrzejsza ! skoro szczepienie jest dwufazowe to logiczne że konieczna jest druga dawka !!! po co decydowałaś się na psa skoro nie masz za grosz odpowidzialności ?

Gość apogeum
kurwa skurwysynu nie podszywaj sie pod weta kurwa kurwa kurwa, wkurwiłam sie na maxa - mój psiak chyba też wiec zaraz nim poszczuję :(

Gość wet
od czasu do czasu dopieszcza mój odbyt penis świński

Gość wet
dobra, powiedzialam co wiedzialam, ide sobie na ciekawsze fora, pozdrawiam prawdziwe apogeum i jej pieska, pa

Gość rokokosz
No i mamy cały brud i smród kafeterii...

Gość apogeum
Dzięki wet - ja też stąd spierdalam , bo widzę ,że tu sie świństwo szerzy. Heja !!!

Gość apogeum
Przpraszam poprawiam szerzy=szeży hmmm a może jednak szerzy :D i hi hi oj już nie wiem ;)

Gość apogeum
Tak naprawdę to mam peniska ... :(

Gość apogeum
Chciałabym sobie obciągnąć ale nie dostaję ustami ... :( czasem piesek mi robi dobrze ...

Gość apogeum
Boszsz, nie było mnie chwile, wracam i co widzę ? Oszołomstwo. Za wszystkie rady bardzo dziekuję i pieska oczywiście zaszczepię, wcale nie zamierzam czekać i zobaczyć jak się zachowa. Niech nikt w to nie wierzy. Pozdrawiam wszystkich którzy powaznie potraktowali moje pytania.