Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALEKSANDRIA...................

TO JEST DOBRE

Polecane posty

Gość ALEKSANDRIA...................

Jasio wrócił ze szkoły i ojciec pyta go jak poszło. - Z matematyki dostałem piątkę i raz w mordę. - A za co? - Pani pyta: "Ile to jest 6 razy 4". No to powiedziałem, że 24. I dostałem piątkę. A później mnie zapytała "ile to jest 4 razy 6". - A TOć to jeden ch*j - mówi ojciec. - No właśnie, tak samo jej powiedziałem !

Gość BONJOVIT
Dzieci, co jest najprzyjemniejsze na świecie? - Wakacje! - Święta! - Wycieczka! - Imieniny! A Jasiu mowi: - Pogrzeb! Pani zbaraniała: - Jasiu, czemu pogrzeb? - Ja nie wiem proszę pani, ale kiedyś mamusia powiedziała do tatusia - pogrzeb stary, pogrzeb, to tak przyjemnie!

Czy wiecie jakie są trzy etapy w życiu kobiety? - Pampers, - Always, - Corega Tabs.

Gość nieee lepiej by bylo tak
Czy wiecie jakie są trzy etapy w życiu kobiety? - Pampers, - Always, - Tena Lady :P

Dowcip dnia: Idzie murzyn przez budowę i zachciało mu się siusiu. Wyjął więc fujarkę i leje... Dojrzał go strażnik z budki i wrzeszczy : - Te, Murzyn! Rzuć tę rolkę papy i spieprzaj!

Gość ale się ulalałam
Przychodzi ksiądz po kolędzie do rodziny Jasia i oczywiście zadaje Jasiowi standardowy zestaw pytań: - A ile masz lat? - Siedem. - A do kościółka chodzisz? - Chodzę. - Co niedziela? - Co niedziela. - Z całą rodziną? - Z całą. - A do którego? - Do Carrefoura...

Gość brunetka taka
Po co plondynka wrzuca zegarek do wanny ? Żeby zobaczyć jak płynie czas

Gość brunetka taka
Jadą dwie blondynki od miejscowości Cipa. Widzą ludzi na czarno ubranych. Nagle jedna mówi do drugiej: - Pogrzeb w cipie. Na co druga: - Sama sobie pogrzeb!!!

Gość BONJOVIT
po c blondynka wyrzuca zegarek za okno żeby zobaczyć jak leci czas