Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmen005

jaki puder?

Polecane posty

Gość do maxmary
widac ze sie nie znasz kompletnie na makijazu i wydaje ci sie zze jesli ktos sie maluje to ma zarazz wszystkiego tone na twarzy!!!Bład!!!Wszystko polega na tym aby makijaz byl niewidoczny naturalny pomagal zakryc co nieco i upiekszyc.Masz bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci skoro tak nisko oceniasz od razu innych !!! Wg ciebie ktos kto sie maluje jest prozny??? To jest osoba ktora o siebie dba !!!! ( mowa tu oczywiscie o lekkim makijazu i starannie dobranym i wykonanym czyli nie takim w stylu niebieskie czy zielone odblaskowe cienie na oczach i rozowa szmina a'la barbie ) Nie wypowiadaj sie jezeli nie jestes w temacie, nie znasz sie na tym o czym na tym forum mowa!!!!!

Gość carmen005
Jesli chodzi o mezczyzn ? hmmm mam męża!!:) Staram sie dla niego ladnie wygladac a on to docenia , wiadomo ze kazdy by chcial miec zadbana elegancka kobiete , moze powinnas sie nad tym zastanowic???

Gość biczko
kto uzywal pudrow z revlona ????

Gość madame88
colepsze podklad revlon colorstay czy lasting performance max factor

Gość do max mara 35
moja droga, nawiązując do twojej wypowiedzi " muśniete tuszem rzesy to to co lubię najbardziej I " Nie jestem pqjacem ,który naklada sobie na rzesy trzy warstwy tuszu .. obrzydzenie " Wiesz między tym co opisałas istnieje jeszcze środek, czyli starannie wytuszowane rzęsy nie znaczy ć musi wcale wielu warstw tuszu, ALE MA BYC STARANNIE, bo muśbnięcie to jest dotkniecie czegoś leciutko, musnąć to można sobie policzki różem, lub buzie pudrem transparentnym jak sie dysponuje dużym pędzlem. Umówmy sie kobieto nie jestes w temacie, a ktos chciał porady, po jakie licho tu wchodzisz udzielaj porad w innych tematach, kulinaria , macierzynstwo, na czyms w końcu chyba sie znasz? A tu nie wchodz bo to, że ty masz taka cudowna cere to gratulujemy, ale sa dziewczyny które maja problemy, i twoja wypowiedz ze smrodkiem dydaktycznym nie była tu potrzebna. A pisząc o tym, że mężczyzni nie lubią lalek barbie{stereotyp mocno juz naduzywany}, ośmieszyłaś sie do końca. Bo zawsze tak było, że mężczyzni lubili piękne zadbane kobiety, i wiesz my lubimy dobrze wyglądac dla siebie, dobrze się wtedy czujemy. Robienie wsyzstkiego pod mezczyzn moze jest twoja domena, moja nie.

Gość kurczaczek maly
mam pytanko jak zrobic ladny trwaly makijaz??? jakie kosmetyki stosujecie ??czy przed stosowaniem bazy pod makijaz takze tzreba uzywac kremu??