Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XIU XIU

CHCE MIEC DUZO STARSZEGO FACETA

Polecane posty

Gość XIU XIU

MARZY MI SIĘ STARSZY MĘŻCZYZNA. MAM 23 LATA I CHCIALABYM MIEC FACETA PRZYNAJMNIEJ 6 LAT STARSZEGO, TYLKO JAK TAKIEGO ZNALEZC ZEBY NIE MIAL ZONY I DZIECI???? :-( CHYBA JESTEM SKAZANA NA TYCH SIUSIUMAJTKOW KTORZY NIE MAJA POJECIA JAK SPRAWIC PRZYJEMNOSC KOBIECIE I JAK SIE O NIA TROSZCZYC...BUUUU

Gość hg243nhfg234
Pogadaj z dziadkiem:classic_cool:

Gość Starszy pan jeden
ja mam 34 lata,lubie młodsze,jestem dobrze sytuowany,mam 2 mieszkania i fajną bryke-jestes naprawdę chętna??

nie chce 60 latka tylko 30 latka, chlopczyku , nie wypowiadaj sie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia...idz juz spac bo dobranocka sie dawno skonczyla

Gość Starszy pan jeden
pasuje ci moja propozycja??

starszy pan jeden, widze ze wziąłeś mnie za materialistke, a ja taka nie jestem.... mam swoje mieszkanie i wlasna bryke....nie chodzi mi wiec o kase!!!!!

Gość madzia222
do starszego pana->napisz jeszcze z jakiegos miasta jestes:)

Gość taka jedna MEggi
Mam ukochanego mezczyzne starszego ode mnie o te kilka lat.... Mialam wielu chlopakow - rowiesnikow albo troszeczke starszych...i powiem jedno - dojrzaly mezczyzna po 30-tce jest wspanialym mezczyzną,partnerem,kochankiem,przyjacielem.. Ja mialam to szczescie ze poznalismy sie na studiach,nie mial ani nie ma zony ani dzieci i od paru lat razem sie trzymamy i kochamy:) Zawsze pragnelam czegos wiecej w zwiazku i on mi to dal... :) Chcialabym tylko przestrzec bo nie kazdy facet po 30 jest dojrzaly,mam znajomych ktorzy niestety mimo ze mają juz grubo po 30stce,zatrzymali sie na etapie 16latków..

Gość a girl
sa tacy panowie, moj jest ode mnie 12 lat starszy... mimo tego, ze naprawde Go kocham, nieuniknione sa czasem pewne spory wynikajace z faktu roznicy wieku... jest wspanialy i na ogol potrafimy spedzic mile i namietnie wspolny czas... jednak wez pod uwage, ze starszy mezczyzna taki po 30 musial miec powody by jeszcze sie nie "uziemic" z zadna kobieta. Moze nie chce stalego zwiazku? u nas jest wlasnie ten problem :( stwarza to wiele nieporozumien. Pomysl poza tym o innej sprawie - mezczyzni zyja krocej (przewaznie) niz panie i starzeja sie szybciej, teraz to jest ok i na pewno Ci nie bedzie przeszkadzac, ale pomysl, ze za jakies 5 lat on zacznie siwiec a moze nawet lysiec, a Ty?... moze wtedy wlasnie zapragniesz kogos mlodszego... Nie szukaj straszych tylko dlatego, ze uwazasz mlodych za nieodpowiedzialnych... sa mlodzi o niesamowicie dojrzalym charakterze - moze wystarczy zmienic srodowisko, w ktorym sie obracasz? spojrz troszke dalej, wglab swiata, na pewno znajdziesz odpowiedniego mezczyzne. Powodzenia!

Gość Starszy pan jeden
a ty madziu skad jestes i ile masz latek dokładnie??

Gość anonimowo ale fer
Ja jestem mnw w twoim wieku a mój mężczyzna starszy o równe 27 lat. Ktoś pomyśli chory układ. Ale to, on nauczył mnie wszystkiego co warto w życiu przeżyć. Jak jest miłość to wiek nie gra roli, nie szuka się wg kryteriów które sobie postawiłaś bo wtedy miłość ta prawdziwa cię ominie. Ja równie dobrze mogłabym mieć młodszego ważne tylko żebym go kochała

Gość madzia222
nie chce pisac skad jestem,bo wtedy pewnie "W cudowny sposb" przyblizysz swoje miejsce zamieszkania....a lat mam 22 i tez lubie starszych mezczyzn:)

Gość Starszy pan jeden
dobra z wawki jestem,nie wiem dlaczego podejrzewasz mnie o przyblizanie,to równie dobrze moze działac w drugą strone :D

Gość madzia222
hmm....fakt....ja niestety z wroclawia....troche za daleko....mozna wiedziec czemu w takim wieku nie masz zony?rozwodnik?

Gość Starszy pan jeden
we wrocławiu bywam 2 razy w roku,jestem bezdzietnym rozwodnikiem,bez brzucha i łysiny,atrakcyjny i doświadczony zyciem :)

Gość Starszy pan jeden
bo wole posuwac mlodki , za darmo i bez zobowiazan na cale zycie :)

Gość Starszy pan jeden
czy to jakiś aksjomat ze po 30-tce facet musi mieć żone??pomyslcie jakie to głupie,musze miec zone i się z tego tłumaczyc gdy jej nie mam??nie wyszło i juz co tu duzo mowić

Gość madzia222
2 razy w roku....to malutko...ale moze znajdziesz jakas fajna dziewczyne w wawie:) nie chcesz starszej kobiety? ja mam chyba syndrom ojca...a ty?:P

Gość Starszy pan jeden
podszywacze zaczynaja działac :D

Gość madzia222
nie denerwuj sie....ja tez jestem zdania,ze na sile "by kolezanki widzialy" wychodzic za maz nie bede,bo to glupie..tak tylko spytalam...mi zreszta sie do slubu nie spieszy,bo i tak nie planuje dzieci...

Gość anonimowo ale fer
do panny marianny: a mieszkasz z nim? jak się wam układa cieszę się że taka miłość przydarzyła się nie tylko mnie, sama zapewne wiesz ile wymagała samozaparcia żeby inni jej nie zniszczyli pozdrawiam:)

Gość a girl
xiu xiu ---> rozumiem Cie doskonale, dlatego wlasnie mam jego i on jest dla mnie taki wazny, takie zwiazki bywaja jednak bardzo trudne. Taka sytuacje mam w domu (tata duzo straszy od mamy i niestety po latach wychodza na jaw nieporozumienia :( ) Bez wzgledu na to ile lat bedzie mial Twoj ukochany, zycze Ci duzo szczescia! :* i pamietaj prosze, nie buduj stereotypow wiekowych, ktos tu powiedzial, ze 30latki (faceci of course) potrafia sie zachowac jak 16latki i tak tez bywa. good luck

Gość Starszy pan jeden
a madziu mam takie pytanko czy lubisz anala bez gumki??bo ja bardzo lubie lizac dupcie dziewczynom tylko po to żeby je rozgrzać i sie zagłebic w ich smierdzacych otworkach,kocham to :)

Gość taka jedna MEggi
Madzia - nie planujesz dzieci TERAZ,bo nie masz z kim i nie jestes z osobą z którą byś pragnęła je mieć...ale napewno gdy naprawde pokochasz, zapewniam Cie ze zaplanujesz je mieć ;)

Gość Starszy pan jeden
to co madziu za drobny sponsoring twoje dziurki stoja dla mnie otworem??

Gość madzia222
sorry Meggi,ale mnie nie znasz....nidgy nie chcialam miec dzieci,nawet jak bylam w dlugim zwiazku...jak bylam mala dziewczynka to bawilam sie autkami,na lalki nawet spojrzec nie chcialam..nie lubie dzieci,denerwuja mnie,zwlaszcza te rozpuszczone...wiecej emocji wzbudza we mnie maly piesek niz niemowle...wiem,ze nie bede miec dzieci na 100%!!!

Gość madzia222
ktos kto podszywa sie pod "starszego pana"ma naprawde specyfincze poczucie humoru:P