JajaWywalone 34 Napisano 2 godziny temu Zapraszam zainteresowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 2 godziny temu Z doopy owsika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 2 godziny temu Wstaw mu zdj kolonii odbytniczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 2 godziny temu Owsik robił prażone owsiki dla agnieszki Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 2 godziny temu A ja jutro chyba jade na rowerze sie wyszaleć, całe miasto objadę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 139 Napisano 2 godziny temu jeżeli Marusia miała racje i to są skoczogonki to proszę ich nie szkalować Skoczogonki – Twoja Profesjonalna Ekipa Sprzątająca do Terrarium Witaj w naszym sklepie ze skoczogonkami – miejscu, gdzie znajdziesz klucz do stworzenia samowystarczalnego, bioaktywnego raju dla swoich podopiecznych! Jeśli marzysz o czystym, zdrowym i wolnym od pleśni terrarium, to właśnie skoczogonki są odpowiedzią. Te niewielkie, fascynujące stworzenia to znacznie więcej niż tylko "robaczki" – to wyspecjalizowana ekipa sprzątająca, która odmieni Twoje terrarium na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 2 godziny temu Nie nikt tu nie marzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 219 Napisano 2 godziny temu owsiki przegladajo temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 2 godziny temu A przędziorki nie? Przędziorkowate (Tetranychidae) to rodzina roztoczy, czyli maleńkich pajęczaków, które są powszechnymi szkodnikami roślin, żerującymi na nich i powodującymi żółknięcie, zasychanie liści oraz charakterystyczne pajęczyny. Najbardziej znane gatunki to przędziorek chmielowiec i owocowiec, które preferują ciepłe i suche warunki, a ich rozwój jest szybki, z wieloma pokoleniami w ciągu roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 2 godziny temu Idzie do kubła już dajcie spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 2 godziny temu Ogladam jakis program o hitlerze XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedzio 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Szczękëtte napisał: A ja jutro chyba jade na rowerze sie wyszaleć, całe miasto objadę xd o dobrze że piszesz duża szansa że cie spotkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Ogladam jakis program o hitlerze XD Gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 2 godziny temu Warunki: Rozwijają się najlepiej w wysokiej temperaturze i niskiej wilgotności powietrza, dlatego często pojawiają się w okresach grzewczych w domach. Cykl życiowy: Jajo -> larwa -> nimfa -> dorosły osobnik. Pełny cykl może trwać zaledwie tydzień w sprzyjających warunkach. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedzio 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Warunki: Rozwijają się najlepiej w wysokiej temperaturze i niskiej wilgotności powietrza, dlatego często pojawiają się w okresach grzewczych w domach. Cykl życiowy: Jajo -> larwa -> nimfa -> dorosły osobnik. Pełny cykl może trwać zaledwie tydzień w sprzyjających warunkach. xD skrin zrobiony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pedzio napisał: o dobrze że piszesz duża szansa że cie spotkam No to sobie spotkaj, ale ja jezdze szybko, bo to rower za 6000zl. Wiec ci wypruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Gdzie Na WP HD Telewizja wirtualna polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: No to sobie spotkaj, ale ja jezdze szybko, bo to rower za 6000zl. Wiec ci wypruje. Wez tego larwe zniszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pedzio napisał: skrin zrobiony To z google nie wiem o co ci chodzi. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Wez tego larwe zniszcz Fajnie by było, gdyby zdechł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Fajnie by było, gdyby zdechł. Wszystko mi jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 2 godziny temu Chcecie foto kolonii do zapisania? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 2 godziny temu Zjem frytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Wszystko mi jedno Ale piszesz, zeby zdeptać larwę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chcecie foto kolonii do zapisania? xd Nieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chcecie foto kolonii do zapisania? xd Tak, ja zapisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 217 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jeżeli Marusia miała racje i to są skoczogonki to proszę ich nie szkalować Skoczogonki – Twoja Profesjonalna Ekipa Sprzątająca do Terrarium Witaj w naszym sklepie ze skoczogonkami – miejscu, gdzie znajdziesz klucz do stworzenia samowystarczalnego, bioaktywnego raju dla swoich podopiecznych! Jeśli marzysz o czystym, zdrowym i wolnym od pleśni terrarium, to właśnie skoczogonki są odpowiedzią. Te niewielkie, fascynujące stworzenia to znacznie więcej niż tylko "robaczki" – to wyspecjalizowana ekipa sprzątająca, która odmieni Twoje terrarium na zawsze. Zależy czy roślina ma zgniliznę w korzeniach jeśli ma to owszem najpierw nią się zajmują, a później jak już zrobią porządek z braku innego pożywienia przechodzą na zdrowe części i wtedy już roślina ma z nimi problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szczękëtte napisał: Tak, ja zapisze Ołki dołki. https://zapodaj.net/plik-qXEZ0mqDAl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ołki dołki. Blee xD Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach