Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Blee xD Dzięki. Razem pokonamy nosferatu owsikowego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Razem pokonamy nosferatu owsikowego. Krasnal też się sadzi i pisze, że mnie potnie nożem, a owsik, że mnie najeebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Krasnal też się sadzi i pisze, że mnie potnie nożem, a owsik, że mnie najeebie xD Mam ze 100 fot pravola i ze 30 krasnala. (jak coś) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 139 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, yeya napisał: Zależy czy roślina ma zgniliznę w korzeniach jeśli ma to owszem najpierw nią się zajmują, a później jak już zrobią porządek z braku innego pożywienia przechodzą na zdrowe części i wtedy już roślina ma z nimi problem. ja jeszcze godzinę temu nie wiedziałem, że takie żyjątka istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mam ze 100 fot pravola i ze 30 krasnala. (jak coś) Haha, ale się sadzą xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szczękëtte napisał: Haha, ale się sadzą xD. Do mnie też, mysle że zlewanie ich jest jednak lepsze bo jak się ciagle im odpowiada to tylko sie bardziej nakręcają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 219 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) hrabia Nosferatu von Ovsick Edytowano 1 godzinę temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Do mnie też, mysle że zlewanie ich jest jednak lepsze bo jak się ciagle im odpowiada to tylko sie bardziej nakręcają. Dobra. Tez tak myslalem. To chyba przestanę im odpisywać. A najlepiej do ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Do mnie też, mysle że zlewanie ich jest jednak lepsze bo jak się ciagle im odpowiada to tylko sie bardziej nakręcają. Jakbym znalazła u matki folder tego typu to bym się przeraziła 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szczękëtte napisał: Dobra. Tez tak myslalem. To chyba przestanę im odpisywać. A najlepiej do ignora. No bo odpowiadanie to woda na ich mlyn, a olanie to prędzej czy później odpuszczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No bo odpowiadanie to woda na ich mlyn, a olanie to prędzej czy później odpuszczą. Daj krasnala to se wstawię w awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Jakbym znalazła u matki folder tego typu to bym się przeraziła Nie martw się jest zaszyfrowany w sejfie, to co inni zobaczyć nie mogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Daj krasnala to se wstawię w awatar Ju https://zapodaj.net/plik-yXRH4A4xnS Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 217 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja jeszcze godzinę temu nie wiedziałem, że takie żyjątka istnieją Też kiedyś nie wiedziałam bo nie zwracałam uwagi na podłoża... ale któregoś dnia zauważyłam białe maleństwa u siebie i zaczęłam drążyć temat. Gorsze są przędziorki te potrafią w szybkim tempie wykończyć roślinę... nim się je zauważy może być już za późno. Dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie martw się jest zaszyfrowany w sejfie, to co inni zobaczyć nie mogą. Boje się takich ludzi. Najlepsze że tacy w realu istnieją obecnie jestem świadkiem cudzej psychozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, yeya napisał: Też kiedyś nie wiedziałam bo nie zwracałam uwagi na podłoża... ale któregoś dnia zauważyłam białe maleństwa u siebie i zaczęłam drążyć temat. Gorsze są przędziorki te potrafią w szybkim tempie wykończyć roślinę... nim się je zauważy może być już za późno. Dobrej nocy : ) Jak się obudzę a tam będą jakieś robaki skaczace to umre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: No bo odpowiadanie to woda na ich mlyn, a olanie to prędzej czy później odpuszczą. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JajaWywalone napisał: Daj krasnala to se wstawię w awatar Ju https://zapodaj.net/plik-yXRH4A4xnS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu Albo https://zapodaj.net/plik-6ZDSepW01W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedzio 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Boje się takich ludzi. Najlepsze że tacy w realu istnieją obecnie jestem świadkiem cudzej psychozy A że istnieją tacy jak ty że przez forum internetowe tak niszczyły druga osobę że ta na policję to musiała zgłosić Edytowano 1 godzinę temu przez Pedzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 1 godzinę temu On wygląda jak czarla manson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu Albo https://zapodaj.net/plik-snBbf97maw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu Haha to z nosem dobre XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu Ale rureczki Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu Albo.https://zapodaj.net/plik-Yb45N7rDQR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 655 Napisano 1 godzinę temu Dawać następne czy styknie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 275 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: Mam ze 100 fot pravola i ze 30 krasnala. (jak coś) A anastazji masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 2 Napisano 1 godzinę temu Haha XD Chyba styknie Dużo tych fot Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 34 Napisano 1 godzinę temu Taki trochę pedalski wajb wyczuwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 275 Napisano 1 godzinę temu Jaka fuga na plytki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach