Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orbita

ledwo funkcjonuje...

Polecane posty

Gość Orbita

Cześć wszystkim :( mam bardzo duży problem .Od dłuższego czasu (czyt. około5 miesięcy) jest mi poprostu słabo . Obojętnie czy jestem wyspana czy nie to źle się czuje , tak jakbym natyrała się wpolu cały dzień , bóle głowy(ale to akurat jest migrena leczona) , czasami jak wychodzimy gdzies ze znajomymi , to udaje , ze wszystko jest okej , ale mam wrażenie , ze zaraz gdzies się zsunę bo brak mi sił , jestem śpiąca , ale często mam bezsenność :(. POdkreślam pisze tutaj bo byłam u lekarza i wyniki te podstawowe wyszły okej. anemie kiwdys miałam bardzo silna jednak teraz hemoglobina jest w normie . :( .... ostatnio zauważyłam tez skurcze i drętwienie policzków i ust....ahhhh nie wiem moze ktos miał kedys podobne objawy czegos.... Moze powinnam barc jakies dodatkowe witaminy? Jem w sumie bardzo zdrowo .... ciemne pieczywo soki , waze 50 kilo i mam 167 , nie odchudzam się , nie obżeram sie fastwódami ... Normalnie dam o siebie od jakiegos czasu nawet intensywniej i co ??? i nic

Gość pandzica
sprawdz jeszcze ciśnienie, moze masz bardzo niskie. Te objawy moga też swiadczyc o nerwicy

to moze wygladac na brak jakichs mikroelementow - spróbuj diagnostyki w tym kierunku, no i nie ustawaj, dopoki nie znajdziesz przyczyny - bo leczenie objawowe na dluzsza mete nie jest wskazane...

Cześć🖐️ A bierzesz jakieś leki na migrenę? Może to one mają taki wpływ na Twój organizm? A jeżeli nie, to po wykluczeniu niskiego ciśnienia może weź przez jakiś czas magnez - i może zmień lekarza? Bo przecież musi być jakaś przyczyna takiego samopoczucia!! A moze to jakaś nerwica?

Gość przebadaj się hormonalnie
w takich wypadkach tam zazwyczaj licho siedzi (chodzi mi przede wszystkim o hormony tarczycy i przysadki)

Gość Zdrowiej
polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

Gość CiCi
mysle ze dziewczyna nie ma niedowagi, BMI często pokazuje złe wyniki wiem to po sobie wcale nie wyglądam na za cudą wręcz przeciwnie mam troche ciałka tu i ówdzie a BMI 17... moim zdaniem powinnaś zrobić dokładne badania i lepiej nie zażywaj na razie żadnych leków bo jesli nie znane są dokładne przyczyny takiego stanu to może ci bardziej zaszkodzić niż pomóc