Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważne

W którym dniu zagnieżdżenie jaja płodowego??????

Polecane posty

Gość nieważne

Czy któras z Pań wie?? B. dzięki za info :)

Gość ważne
ok 7 do 10 dni po zapłodnieniu

Gość nieważne
dzięki!!! :)

Gość ważne
powodzenia,nie ma za co

Gość lulu-20
miedzi 5 a 8 dniem(studentka położnictwa)

Gość nieważne
Dzieki!!! Dzieki!!!!! (ja tez sobie zyczę powodzenia :) ) A czy moze wtedy wystapic delikatne krwawienie?? gdzies o tym słyszałam . Nawet nie krwawienie, tylko takie.... "brudzenie", "plamienie"??

Gość ważne
10 dni to max czas.tak podaje literatura,nie ja. może jak najbardziej dojść do plamienia podczas zagnieżdżania sie w macicy.trzymam kciuki aby to było to!

Gość ślubowałam w 2007 roku
a u mnie się nie zagnieżdziło bo plamienia nie było

Gość justa^
czy to jest mozliwe ze juz po 3 dniu zapłodnienia czuje ze jestem w ciąży. czy to moje urojenia??

Gość nie urojenia
kochana nie koniecznie urojenia , rzeczywiście gdy staramy się o dzidzię zwracamy wtedy uwage na wszytsko na każdą zmianę w naszym ciele , organizmie. Są posoby u których chormony niezwykle mocno reagują na zmianę jaka wprowadza zajście w ciąże. ja osobiście w obydwu przypadkach ciaż po 5 dniu od stosunku miałam jedną rekację moje piersi stały sie twardsze a otoczki dookoła sutków nabrzmiałe tylko tyle ale wystarczyło aby upewnić mnie , że jednak coś zaczyna się dziać i po zrobieniu testu ciążowego ok. 11 dniu od stosunku wyszło, że ciąża jest!!!!!!!!!

studentko mam pytanie,czy jest jakaś zmiana hormonów zanim się zagnieździ ? bo ja miałam objaw już 4 dnia po zapłodnieniu-wiem kiedy do niego doszlo,bo tylko raz współżyłam w tym cyklu ;) 4 dnia piersi bolały mnie jak w ciąży a nie jak na okres(byłam już w ciąży ale poroniłam)

ta studentka już chyba skończyła swoje studia co??? :) a i ja w obu ciążach bardzo szybko wiedziałam, że coś jest na rzeczy... jeszcze przed zagnieżdżeniem, które u mnie miało miejsce 7 dnia po owulacji...

Gość nie urojenia
hejka pewnie , że możliwe słuchajcie są kobiety które przez całą ciąże nie mają żadnych objawów oglądałyście kiedykolwiek program " ciąża z zaskoczenia "???????? I są takie , których hormony burzują hehe , mało spotyka się opini potwierdzających , że pierwszy objaw po 5 dniach mdłości, zawroty głowy itp......bo na to mogą składac sie inne czynniki, ale bardzo dużo czytałam o objawie , któy ja miałam czyli powiekszenie obwódki dookoła sutka , nabrzmienie piersi itp.... to był u mnie znak , że ciąża jest ., co jak pisałam testy potwierdziły.