Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naughty Girl

silikonowe staniki

Polecane posty

czesc dziewczyny! czy ktoras z was moze uzywala takiego? na allego jest tego pelno i sie zastanawiam nad jego kupnem. Co myslicie na temat tego stanika ?

Gość dominikasdo
Jaki to są silikonowe staniki? Nie widziałam takich :(

Gość takie galaretowate cycki
:P

Gość dominikasdo
Właśnie weszłam na allegro.Kurde,chyba sobie sprawie taki.Akurat na sylwestra.Rozumiem,że nie ma z tyłu zapięć? Więc byłby ok:)

Ja miałam taki (kosztował ponasd 100 w Quelle!) Nie widziałam większego dziadostwa....Mam mały (nie ciężki biust) ubrałam to cudo. podkoczyłam dwa razy i juz leżał na ziemii. Jest wg mnie za ciężki i nie trzyma się ciała. Odesłałam go i oddali mi kasę. Nie chciałam zaryzykować żeby spadł mi grdzieś przy ludziach, bo wygląda trochę jak sztuczne cycki. Ja osobiście nie polecam!!!!

Gość dominikasdo
Na allegro sa same pozytywne komentarze o staniku free bra.I podobno jest lekki.

Gość te staniki...
to badziewie,,,, osobiście kupialm na allegro - mam nie duzy biust a to dziadostwo jest bardzo ciezkie...kolezanka ma racje-2 podskoki i biustonosz lezy na ziemi...zero przylepnosci do ciala...wystraczy odrobinka wysilku fizycznego, kiedy skóra sie poci-zeslizguje sie w mgnieniu oka...zdecydowanie nie polecam - BADZIEWIE

Gość ja mam taki stanik
show bra, co prawda nie kupilam go na allegro, ale jestem z niego bardzo zadowolona. bardzo dobrze przylega do skory i tylko raz mialam z nim mala wpadke - na imprezie gdzie bylo strasznie goraco, troche mi sie odkleil (ale usprawiedliwiam to ta straszna temperatura). w normalnych warunkach trzyma sie swietnie.

Gość te staniki...
JA TEZ MAM SHOW BRA....NIE WIEM MOZE NA WIEKSZYCH BIUSTACH TRZYMA SIE LEPIEJ -JA MAM SKROMNE 75B I NIKOMU JUZ NIE POLECE TEGO DZIADOSTWA.

Gość ja mam taki stanik
no ja tez mam 75 b i sie dobrze trzyma

ja mam 75C no i juz sama nie wiem... skoro mowicie ze szajs.... to pewnie zrezygnuje... moze sie jeszcze ktos wypowie ???

Gość molekko
A Free bra? Ktoś miał?Sa pozytywne komentarze na ich temat!

Gość dominikasdo
Chyba nikt nie miał:(

Gość aliseeee
Kurcze załozyłam podobny topik...Ehh,teraz odszukałam ten w wyszukiwarce. Dziewczyny kupilam taki stanik freebra na allegro,i obawiam sie w nim isc na dyskoteke!! Skoro piszecie,ze spada...Kurcze chyba bym umarła ze wstydu :/ To gdzie w nim moge wyjsc?? Na spacerek w lato na 2 godzinki??

Gość to CUUUUDOOOOO
spada jak cholera, a mina faceta jak ci sie obsuwa... NIE KUPUJCIE chwala ci co sprzedac musza to gowno i ich podstawione rodziny

Gość aliseeee
Kurcze to lepiej w tym na dyske nie pojde... ja non stop tańczę,wiec moze mi spaść?? Ale byłaby plama...

Kupilam przed sylwestrem free bra ( na allegro za 26,90 ) a wczoraj bawiłam się na balu sylwestrowym...zalozylam go o 18 i zdjelam dziś o 6:30 rano...trzymał się calą zabawę...dodam, ze nie mam malego biustu, ale mialam sukienke z odkrytymi plecami i dekoltem z przodu...jak sie go dobrze zalozy, rozgrzeje to wytrzymuje bez problemow...a tanczylam prawie caly czas...w zasadzie dziala jak normalny stanik...sciąga biust do dekoltu i lekko podnosi...efekt powiekszenia jest minimalny...