Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka1980

MAM PRZYJACIELA NA WYDANIU

Polecane posty

Gość Paulinka1980

Potrafi mnie rozsmieszyc do lez Jest strasznie fajowski i wrazliwy Ciekawy czlowiek I zdolny jest bo to artysta I w ogole jest Naj A do tego przystojny:-D Gdyby nie moj Romeo... to kto wie... Kiedys sie w nim kochalam zreszta. I JUZ NIE MOGE ZNIESC jak widze jak cierpi bo znowu mu nie wyszlo. Wiec postanowilam wziac sprawy w swoje rece I go zeswatam:-D

Gość Mimi123
Rzuć jakieś zdjęcie to pogadamy!

Gość Paulinka1980
Kiedy wlasnie zaczelam sie bac ze on mnie zabije jak sie dowie:-) To znaczy znajac jego to mnie nie zabije bo on z tych co ratuje muchy jak sie topia w szklance:-D ale to jest tajemnicza tajemnica ze tu napisalam...

Gość i tutaj mu szukasz dziewczyny
? :|

Gość e tam jak naprawde chcesz
mu pomoc to daj mu dupy i pozwol aby wyruchal cie w cipe a nie odwalasz jakies pseudo pomoce na necie gdzie pradopodobienstwo poznania kogos normalnego graniczy z cudem. pozatym takie zwiazki internetowe są do niczego. odradzam. jak chcialabys mu naprawde pomoc to ruszylabys tą dupe z przed kompa i poszukala wokol siebie realną dziewczyne bo tutaj siedza tylko same szmaty i dziwki takie jak ty

Gość Paulinka1980
ale mnie juz ma kto ruchac w cipe :(

Gość to udostepnij mu odbyt
spierdalaj juz stad paulinko nawet nic nie pisz

Gość a skąd ten kolega jest

Gość Paulinka1980
ze wsi, ma na imie franek i lubi rano zbiearac buraki, teraz pada deszcz i chodzi w kaloszach

Gość Paulinka1980
Podszywacze i parszywcy FE. Wcale nie napsialam ze mu tutaj szukam. Ale to mile ze ludzka podlosc nigdy nie zawodzi i zawsze mozna na nia liczyc...

Gość Paulinka1980
Śmierdzę moczem :o

Paulinka, Paulinka, nie odchodź. Napisz coś więcej. Ile ma lat, gdzie mieszka, czym się interesuje, czym zajmuje,itp. :D

Gość skoro jest typem artystycznym
to jestem zainteresowana ;) a podobno partia ze mnie pierwszorzędna :D Skąd jesteście?

Witaj Paulinko :) uwielbiaja doprowadzac ludzi do szalu wlasnie dlatego, ze to takie proste ...cos jak spam\'y wkurzaja, ale wiekszego haosu w zyciu nie sprowadzaja a propos tematu jestes prawdziwa przyjaciolka, skoro tak bardzo leza Ci na sercu jego problemy zazwyczaj jest tak, ze takie sprawy szybko umykaja nam z pamieci na dzien dzisiejszy tez bym chciala, zeby ktos sie zatroszczyl sie o mnie w ten sposob :)

Gość Paulinka1980
Jest z Warszawy ma 27 lat Poznalam go dawno jeszcze w liceum, Pracuje w reklamie To jest jedyny facet ktorego znam ktory jest superszczery I pewnie przez to troche cierpi... Od czasu jak jest sam to glownie jezdzi i podrozuje. W gory i nad morze do przyjaciela...

Gość aguula
to pokaż nam jego fotkę... nigdy nic nie wiadomo :)

Gość Paulinka1980
Po prostu nie moge patrzec jak on sie meczy i teskni za dziewczyna ktora w ogole nie jest tego warta... Rzucila go pol roku temu glupia fladra i jeszcze sie nad nim zneca. A wczoraj on byl u Nas w nowym mieszkaniu na winku parapetowym. Spal potem w pokoju goscinnym i wydawalo mi sie ze slysze jakies odglosy. Wiec podreptalam tam, i patrze a on normalnie ma mokre oczy... Jak zapytalam czemu to powiedzial ze poznal ze to posciel na ktorej spali kiedys u nas na dzialce... I jak mialo mi nie peknac serce ze jeszcze potrafi ktos tak kochac...?

heh mi sie marzy wydzial grafiki na ASP znam ten rodzaj szczerosci czlowiek jest jak otwarta ksiega...mowi o wszystkim, bo nie chce by ktos chociaz na moment pomyslal, ze jest...nieprawdziwy sama wielokrotnie przekonalam sie o tym, ze ludzie wola kiedy sie ich karmi zludzeniami czasem czego oczy nie widza...tego sercu nie zal mozna w ten sposob oszczedzic wielu przykrosci

Gość Paulinka1980
Bo on już ma partnera życiowego i ja im szukam tylko sprzątaczki i popychadła co by im lachy ssało

Gość do paulinki80
ja myślę że Twój pomysł może być dobry, serio, myślę że się nie obrazi. Dla mnie np. brzmi ciekawie, kto wie, może warto się poznać, jestem z Wawy, 24 lata, podobne zainteresowania i z wyglądem podbno bardzo nienajgorzej ;) Może więc załóż sobie jakieś tymczesowe konto, dla niego, my tam podeślemy fotki - ty mu to sprezentujesz, niech przejrzy, nic się nie stanie. Taki prezent :) Aha, jeśli się obawiacie wirusów - otwierajcie to w kafejce na przykład. Co Ty na to??

Gość no i co
?????????

Gość Paulinka1980
musze przekladac papierki w pracy:-( Ale napisze zaraz cos co mi przyszlo do glowy...:-D

Gość Paulinka1980
Tak naprawde nie chodzilo mi o kolecjonowanie fotek, albo wklejanie tu jego zdjecia tylko zeby ktos napisal do Niego. Ktos kto czuje sie tak samo samotny jak on... Zeby nie siedzial Sam. Chyba kazdy wie jak to jest...

anie jesteś TY w nim zakochana przypadkiem?

Gość Paulinka1980
Pisalam wczesniej ze kiedys bylam:-D Ale to bylo w liceum. Teraz sie przyjaznimy wiec go kocham ale jako przyjaciela.

Gość ok to załóż dla niego maila
i te co są zainteresowane napiszą, zdjęcie ew. można załączyć żeby była większa gwarancja że to nie ściema - jest to też przecież sposób żeby się obie strony nie rozczarowały :)

Gość Paulinka1980
wymyslilam cos:-D Jesli sa tu jakies gronowiczki to moge przekazac wam na maila jego Nick na gronie... To by wyszlo chyba w miare naturalnie co?

Gość ok to załóż dla niego maila
ja za dużo w necie nie siedzę i znajomych też raczej nie w tym stylu mam, wiec nie mam zaproszenia :( Ale pomysł ogólnie dobry!

Gość Paulinka1980
aaaa moj mail to paulinea1@wp.pl