Gość Alicja908 Napisano Wrzesień 4, 2015 MUSE - akurat teraz mają fajny konkurs. Wygrałam mascare, a sądziłam, że konkursy internetowe to w sumie ściema. No jednak nie. Robią sobie fajny PR. Polecam zerknąć na fejsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahania 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 polecam tusz Maybelline lash sensational :) daje świetny efekt, długie i podkręcone rzęsy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UlkaUl Napisano Wrzesień 11, 2015 https://musecosmetics.eu/erato-volumizing-mascara.html. Trafiłam na niego przypadkiem i zachwyciłam się doszczętnie. Bardzo dobry, nie zamierzam już kupować innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Polecam : www.DYBCIA.PL Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2015 Też uważam, że markowe tusze są lepsze. Często w drogeriach są zniżki, więc wystarczy rozglądać się. Ja z doświadczenia mogę doradzić Ci , Big & Beautiful Boom, bo pogrubia, a ładną i głęboką czerń można uzyskać z Volume Million Lashes od Loreal, ja mam tę wersję http://www.lorealparis.pl/makijaz/oczy/volume-million-lashes-excess/maskara.aspx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KingaCałk Napisano Grudzień 2, 2015 Ja zamówiłam ostatnio tusz z MUSE dla mamy i siostry. Akurat trafiłam na promocję i jeszcze dzięki temu zakupowi biorę udział w konkursie, w którym można wygrać weekend w hotelu w Warszawie. Jakby ktoś był zainteresowany to więcej szczegółów jest na ich facebooku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martyna277 Napisano Luty 19, 2016 Tutaj http://www.cocolita.pl/tusze-do-rzes jest duży wybór tuszy do rzęs. Każdy z nich ma inną szczoteczkę i inną konsystencję. Trzeba wypróbować i testować, ponieważ mamy różne rzęsy i trzeba dobrać produkt dopasowany do swoich potrzeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamiha Napisano Marzec 29, 2016 Ostatnio najlepszy dla mnie to False Lash Wings Sculpt loreala. Naprawdę pięknie po nim wyglądają rzęsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sanika Napisano Marzec 29, 2016 Kamiha, a jak ta szczoteczka? bo oglądałam ten tusz i mam wątpliwości czy dobrze się nim maluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamiha Napisano Marzec 30, 2016 No szczoteczka dla mnie też była dużym szokiem, ale idzie się przyzwyczaić. Szczoteczka robi tutaj naprawdę robotę i to ona daje taki super efekt, więc nie narzekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czado Napisano Marzec 31, 2016 widziałam dzis w drogerii ten sculpt, faktycznie szczoteczka jest zupełnie inna od wszytskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszkafiszka 0 Napisano Kwiecień 3, 2016 Moje rzęsy doprowadzają mnie do szału. Myślałam już, żeby wybrać się na zabieg dorabiania 1:1, ale to sporo kosztuje. Potrzebuję więc tuszu, który takie rzęsy będzie imitować. Pomocy! Oczywiście nie może mnie puścić z torbami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tolka9 Napisano Kwiecień 4, 2016 myszkafiszka wczoraj Moje rzęsy doprowadzają mnie do szału. Myślałam już, żeby wybrać się na zabieg dorabiania 1:1, ale to sporo kosztuje. Potrzebuję więc tuszu, który takie rzęsy będzie imitować. Pomocy! Oczywiście nie może mnie puścić z torbami. to wypróbuj sobie ten wspomniany wyżej False Lash Wings Sculpt , daje efekt zagęszczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konga8 Napisano Kwiecień 4, 2016 no ale ta szczoteczka przy nim dziwna - jak się tym maluje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamiha Napisano Kwiecień 4, 2016 Normalnie się maluje. Nie panikuj. Dasz sobie radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czado Napisano Kwiecień 4, 2016 myszkafiszka:doklejanie jest nie dośc ,że drogie to jeszcze męczące! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czado Napisano Kwiecień 4, 2016 konga8 : fakt faktem szczoteczka jest crazy;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszkafiszka 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 Dobra, co znaczy, że szczoteczka jest crazy? No trochę mnie odwiodłyście w takim razie od tych sztucznych... Takie plastikowe, doklejane widziałam u koleżanki i są mega sztuczne. Nie podobały mi się wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamiha Napisano Kwiecień 10, 2016 Szczoteczka nie jest crazy. Używa się jej normalnie, może to taki bardziej grzebyczek, ale nie robi pajęczych nóżek ani nie skleja rzęs. łatwo się jej używa i daje fajny efekt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna_ 0 Napisano Kwiecień 11, 2016 ja lubię avon - efekt sztucznych rzęs ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pinka77 Napisano Kwiecień 11, 2016 ja już z doklejania rzęs zrezygnowałam, wiadomo że najładniej wygląda jak się zrobi 1:1 ale co to były za koszty i czas. teraz sobie tą maskarą Sculpt robię i jest też super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2016 Ja mam tusz do rzęs z olejkiem arganowym jako dodatkiem,odżywką i bardzo fajnie się sprawdza. Widzę znaczną poprawę. Fakt,że to wyższa cena,natomiast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2016 Do rzęs dobrze sprawdza się olejek rycynowy jako dodatkowa odżywka ,zresztą ogólnie fajne kosmetyki można spotkać na Zdrowie-i-uroda.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka_97 0 Napisano Kwiecień 11, 2016 ja lubię żółty z maybelline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czado Napisano Kwiecień 11, 2016 myszkafiszka: crazy, bo nie widziałam w innych tuszach takiego kształtu samej szczoteczki, jest zakręcona,podkręcona,wywinieta tak ,żeby każdy włosek dotknąć ito cały Kamiha: nie może sklejać ,bo wszytsko rozdziela , nie masz szans, no chyba ,że nałozysz 5 warstw wtedy na pewno nie wyjdzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszkafiszka 0 Napisano Kwiecień 11, 2016 Laski, z tego co czytam, to wiele z Was używa teraz tego Sculpta od L'Oreala. Mnie w sumie zależy na efekcie powiększenia, pogrubienia rzęs przede wszystkim, ale bez efektu sztuczności i nie przepłacaniu. Jak polecacie, to chyba kupię. Już mi się marzy, że ktoś komplementuje moje oczy, jak w reklamach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamiha Napisano Kwiecień 17, 2016 Ten tusz jest super, ale nie oczekuje efektu jak z reklamy, tam efekt jest zawsze przekłamany komputerowo :) Choć ten i tak robi niezłą robotę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszkafiszka 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Ja go w końcu kupiłam. Dopadłam w promocji. I dla mnie w sumie efekt jak z reklamy. Nigdy takich grubaśnych rzęs nie miałam! I świetnie wywinięte są. Naprawdę ładne, choć mogę być subiektywna, bo to moje oczyska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minions Napisano Kwiecień 18, 2016 właśnie miałam pisać apropos reklamy, bo w końcu widziałam reklame w tv tego FLW Sculpt. Efektu jak w tv się nie spodziewam, ale byłoby miło ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniss23 Napisano Kwiecień 18, 2016 Ja używam często tuszy od Loreal, jak dla mnie są najlepsze. W drogerii ambrozja24.pl jest duży wybór i w dodatku niedrogo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach