Gość Kiczki Napisano Październik 20, 2019 hmm no nie wiem. Zdecydowałabym się chyba jednak na Optegrę - klinika ma rzeszę wyspecjalizowanych lekarzy, dokładnie zabiegi są prowadzone i bezpiecznie. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona ze tam trafiłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lopezzya 0 Napisano Maj 3, 2020 Wada wzroku jest do pokonania, są zabiegi, które mogą ją zniwelować albo całkiem usunąć. Na przykład laserowa metoda EBK, którą stosują w klinice pani doktor Nowosielskiej, gdzie byłam. Bezpieczna, skuteczna, oczy szybko się goją i wracają do pełnej sprawności. Dla mnie nie ma lepszego sposobu na poprawę wady wzroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diszka 0 Napisano Maj 18, 2020 ja zdecydowałam się wlasnie na laserową korekcję wzroku - nie żałuję bo to był idealny sposób na to żeby wlasnie idealny pomysł na dobry wzrok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katinka 0 Napisano Sierpień 25, 2020 a gdzie? bo ja wlasnie mam zabieg w poniedziałek w Optegrze we Wrocławiu - udało mi sie załapać na promocję ze koszt wizyty kwalifikacyjnej jest w kwocie zabiegu...a do samego zabiegu przygotowano dokładnie i rzetelnie. No i przede wszystkim nie stresowałam się z taką opieką! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirrka 0 Napisano Luty 20, 2021 a Warszawa? Też chyba dobrze Optegra operuje nie? ja myślę ze warto zadbać o swoje zdrowie i jeżeli ktoś ma wadę wzroku to warto wyleczyć ją bo jest gdzie i można żyć w komforcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kejran 0 Napisano Maj 21, 2021 Tak tak Wawa jest ok Kliniką! Ta Optegra ma na prawdę dobrych i srpawdzonych specjalistów i serio warto u nich sie leczyć bo jest kompleksowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kissim 0 Napisano Czerwiec 24, 2021 no dokładnie, sama robiłam w WArszawie u nich zabieg i jestem bardzo zadowolona ze się udało! szybko i bezproblemowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach