Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iciniskanka-kreska

Yasmin - dla nastolatek???

Polecane posty

Gość iciniskanka-kreska

Witajcie, chcialabym sie zapytac Was o nowe tabletki - Yasmin. Czy jest to lek dla nastolatek?? Mojej kolezanki corka miala zanik miesiaczki, lekarz przepisal jej tabletki, po ktorych niestety utyla i miala przerozne powiklania. Zanik miesiaczki dalej nie ustapil, dlatego chcialabym sie dowiedziec czy ten lek takze dziala na przywrocenie menstruacji? Prosze o odpowiedz, pozdrawiam, Agnieszka

tak to jest...echhh... Lekarz jakiś debil bo pigułki są po to by wyregulować cykl itd. na zanik miesiączki bierze się zastrzyki...Ach te nastolatki odchudzają sie a potem okres zanikai mamusia dopiero widzi ze jej córcia nic nie je i miesiączki nie ma

Gość yasminowa
yasmin moga stosowac nastolatki ale wszystko zalezy od indywidualnych cech biologicznych, poza tym jak wyzej ktos napisal: czemu nie zastrzyk ?? yasmin ma dodatkowy hormon uskuteczniajacy zapobieganie m.in.tyciu i ogolnie wydaje mi sie sa to tabletki jednyie jako typowa antykoncepcja, ewentualnie wyregulowanie hormonow, ale na k miesiaczki?? dziwi mnie to

Gość iciniskanka-kreska
wlasnie chodzi o to, ze nie wiem czy yasmin ureguluje cykl, a wlasciwie przywroci okres. znacie tabletki, ktore przywracaja okres?

Gość Pola1983
Ja do tej pory brałam Logest, nie bylo najlepiej( zatrzymuje wode w organiźmie). Tera biore Yasmin i jest OK. Juz nie pamietam co to wzdecia czy pelny brzuch. Polecam.

Gość tak kochana
ja znam , bralam tabletki na przywrocenie okresu, ale to nie byly tabletki ANTYKONCEPCYJNE !!, ale oczywiscie hormonalne Przytylam po nich tyle, ze szyje mialam szerokosci glowy:( Wszyscy byli zalamania:| ale u innego gin.gdy nie mialam okresu dostalam zastrzyki, okresik wystapil nie przytylam cudo !