Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna księżniczka

dziewica czy już nie...

Polecane posty

Gość chii
ale "interesujące" tematy, spadam stąd:]aaa, a była taka piosenka KAT "piję dziewiczą krew" heh.

Gość sunbeam87
hej mam pytanie. czy jest możliwe tylko naruszenie błony? wczoraj probowalismy z moim chlopakiem, on probowal wejsc,czulam go i.. nagle zabolalo;/ przestalismy... wszystko niby ok ale zauwazylam ze krwawie:( i teraz nie wiem czy przerwal cala blone czy tylko ja naruszyl. mozna jakos to poznac?

Gość banan0011
mam takie pytanie .... niedawno miałem blizszy kontakt z dziewczyna na której mi zalezy ona mowi mi ze jeszcze nigdy tego nie robił ... ale mam pewne watpliwosci gdzyz weszły mi dwa palec do jej pochwy i nie wiem co o tym sadzic .............??????????????

Gość hmmm niech pomysle...
banan.... to ze wlozyles 2 palce nie swiadczy o tym ze ona nie jest dziewica..blona dziewicza jest rozciagliwa wiec bez problemu sie zmiescily twoje palce, tak samo tampon..to podobnie.....

Gość hmmm niech pomysle...
sunbeam87 ....tzn zalezy, mogl ja tylko naruszyc jezeli blona byla grubsza i delikatne pchniecia nie spowodowaly jej pekniecia , a jesli blona na tyle cienka byla to mogl ja przerwac

wież co mi moje skarby przebiło błonę palcem przy pettingu bo seksu jeszcze nie uprawialiśmy bo mi krew poleciała

Gość banan0011
mam nadzieje ze masz racje :) dzieki za info heheheh

Gość malenka768
Hej!Mam mały problem,bo wczoraj postanowiliśmy z moim chłopakiem,ze wejdzie we mnie na chwile i wyjdzie.Bolało mnie mocno.Robiłam to pierwszy raz w ten sam dzien kiedy skonczyl mi sie okres.Dzis zauwazylam ze krwawie.Czy To normalne?Wczoraj nie bylo zadnego krwawienia jak ze mnie wyszedl.;/Nie mogl dobrze sie wsliznac;/czy tak bedzie za kazdym razem kiedy bede to z nim robic???;/Czy mozna nazwac to pierwszym razem i czy jestem jeszcze dziewica?

Gość malenka768
Hej!Mam mały problem,bo wczoraj postanowiliśmy z moim chłopakiem,ze wejdzie we mnie na chwile i wyjdzie.Bolało mnie mocno.Robiłam to pierwszy raz w ten sam dzien kiedy skonczyl mi sie okres.Dzis zauwazylam ze krwawie.Czy To normalne?Wczoraj nie bylo zadnego krwawienia jak ze mnie wyszedl.;/Nie mogl dobrze sie wsliznac;/czy tak bedzie za kazdym razem kiedy bede to z nim robic???;/Czy mozna nazwac to pierwszym razem i czy jestem jeszcze dziewica?

Gość Mała blond....
witam.... mam problem,tzn chodzi o to ze po wielu probach udalo sie wejsc mojemu chlopakowi we mnie glebiej, tylko jak za kazdym razem nieziemsko bolalo...:( on wtedy tez doszedl i zakonczyl a ja poszlam do lazienki i zobaczylam ze krwawie....czy to moze byc spowodowane tym ze blona zostala przerwanma? aczkolwiek tego za bardzo nie czulam zeby sie przerwala....nie wiem czy jestem jeszcze dziewiaca czy jzu nie...:/ w dodtaku moj chlopak strasznie szybko dochodzi:( i nie wiem za bardzo jak to zmienic.....

Gość czerwonowłosa księżniczka
musisz się rozlużnić zeby Twoje mięśnie nie były napięte bo napewno bedzie bolało ;)

Gość Justynka .
Cześć dziewczyny ; ) Mój pierwszy raz był bardzo, że Tak powiem dziwny ; ) Mój chłopak za 1 x Nie przebił mi błony do końca. Bo za drugim razem Trochę bolało i poleciała mi krew ; ) Teraz gdy już jestem po czterech razach Nic mnie kompletnie nie boli ; ) i czuję z Tego czystą przyjemność. Gdy tylko wkłada To troszke boli . Pozdrawiam wszystkie Kobietki i Kobiety ; )

Gość a mi sie lala krew
dopiero przy drugim mezczyznie ;) wiec JA BYLAM dziewica , mimo ze mialam wczesniej stosunek ;))) i dobrze, bo ten pierwszy to byl taki z ciekawosci, doiero ten drugi z milosci.

a ja musze wam sie pochwalic ze mi nic nie bylo ;) ani krwi ani bolu ;)

Gość lachudra
te które tak strasznie boli niech przekażą swoim chłopaczkom, ze jest cos takiego jak gra wstępna - trzeba jednym słowem troche popieścić :) i wtedy wow! nie będzie bolało, a czy krew jest czy nie, co to za różnica??!!

ja pamietam jak by to bylo wczoraj że bylam rozluźniona na maksa i dlatego nie bolalo ;) zalezy jak sie do tego podchodzi ;) bo jak myślisz musze to wkoncu zrobic bo kolezanki juz nie sa dziewicami i napewno bedzie bolalo to uwierz mi ze bedzie bolalo na 100 % ;) musisz tego chciec i zrobic to z odpowiednia osoba ;)))

Gość cwaniara
wam tylko seks we łbie,tylko w cipe chcecie,zeby was walili.Ja rozumiem te,które mają stałego faceta,ale te ktore chcą się ruchać z przypadkowymi kolesiami to są poprostu dziwki .taka jest prawda i sie pozniej martwią czy w ciąży nie są debilki,ruchawice...syfa załapiecie to zobaczycie wtedy.ha.

Gość sexy czarnulka
Witajcie ja czekałam z tym 27 lat po 2 latach spróbowałam, bo wcześniej tak do końca nie czułam że to ten, a poco się oddawać przypadkowemu żeby potem żałować. Potem bardzo pragnęłam tego ale nastąpiła przeszkoda anatomiczna (musiałam się poddać zabiegowi chirurgicznemu bo lekarz stwierdził że bez zabiegu próbując, wykrwawiłabym się i tyle) więc pod narkozą nacięli mi błonę dziewiczą ) podobno miałam jak twardy pancerz nie do przebicia i tak blokada psychiczna bo wcześniej koszmarnie bolało, mój tylko wszedł i wyszedł bo wyłam na cały pensjonat hehe. Ja już po tym zabiegu nie byłam dziewicą skoro mi nacięli. Do tej pory jestem w szoku że się udało, bo się bardzo martwiłam że zostanę do konca życia, gdybym odwlekała do ślubu to noc poślubna byłaby koszmarem. Na początku mój próbował włożyć ale się nie dało więc najppierw rozciągnęłam wibratorem, i było troszkę lepiej. Ale sprawdza się powiedzenie jak popieści to się zmieściheheheh

Gość sexy czarnulka
27 lat

Gość Karolina1925
Witam. Czy krwawienie przy utracie dziewictwa jest standardowym przejściem. Ponieważ do niedawna zachowywałam dziewictwo , po pierwszym razie chłopak powiedział mi że to dziwne , że nie krwawiłam skoro do tej pory byłam dziewicą . Co prawda drugiego dnia korzystając z toalety uchodził ze mnie taki jasno bordowy śluz , płynny jak krew . Ale nie doszło do krwawienia podczas stosunku . Być może coś jest nie w porządku . Zastanawiam się nad tym czy być może błona dziewicza nie została przerwana , albo była w kształcie półksiężycowym. Być może zwyczajnie nie każda kobieta krwawi podczas pierwszego razu. Nie sądzę aby ze względu na używanie tamponów podczas miesiączki błona dziewicza mogłaby zostać zerwana.

Gość PANI41 :)
mój pierwszy raz mmm. Muszę Wam powiedzieć że nie było krwi, ból był ale nic szczególnie strasznego, WIĘC DO GRONA CHŁOPAKÓW ! : DZIEWCZYNY NIE MUSZĄ KRWAWIĆ PRZY PIERWSZYM RAZIE I NIE MUSZĄ CIERPIEĆ, STEREOTYPOM NIE WIERZYĆ :)

Gość botanikhs
Dziewczyny, drobna uwaga. Raczej sprostowanie. Niektórzy trzymają się schematów, przekazują je innym, a ci dalej i tak błędy się powielają. Dziewictwo - to jest stan umysłu. Może ducha. Utrata błony dziewiczej nie świadczy o utracie dziewictwa, tylko o tym czy dziewczyna współżyła. Też nie w każdym wypadku. W przypadku ćwiczeń lub zabiegu przecież może zostać błona uszkodzona, dziewictwo jednakże zostaje zachowane. Dziewictwo dotyczy tak samo kobiet, jak i mężczyzn, chociaż u mężczyzn jest problem z jego udowodnieniem. Jednakże bystry partner od razu zorientuje się czy jesteśmy jeszcze w stanie dziewiczym (czystym). Dziewictwo jest największym darem jaki można zaofiarować partnerowi. W niektórych kręgach praktykowano w zamian wysokie wiano. Słowem, jak na przykład dziewczyna była bogata, to pomimo iż nie była dziewicą, partnerowi to wystarczało, pomimo nawet że było to w czasach, kiedy niemal za to kamienować chcieli. Wysokie wiano było więc rekompensatą. Były czasy, kiedy uważano że z kim dziewczyna pierwszy raz współżyła, ten musiał być jej partnerem do końca życia i z innym już nie mogła współżyć. http://www.apostol.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=5797&start=110 .

Gość kasia:).
ja jak mialam swoj pierwszy raz to ani ciut krwi nie bylo i wogole nie bolalo bo moj mezczyzna zrobil to bardzo delikatnie:P.

Gość Mmmm;)
Ja swój pierwszy raz przeżyłam tydzień temu i strasznie bolało ... Ale byłam tego pewna i chciałam tego ;) Jeśli się rozluźnisz, nie będziesz się bała czy ktoś jest w domu i Cię "usłyszy" to przyznam, że jest o wiele lepiej ;) Krwi było dużo, ale dopiero jak wróciłam do domu... Masakra, na początku się przestraszyłam, ale po jakimś czasie wszystko wróciło do normy ;) Myślę,że moja błona po prostu była grubsza i bardziej ukrwiona... Zależy to od naszej budowy, jak to napisał ktoś wyżej.Nie mogę doczekać się następnego razu i mam nadzieję, że będzie przyjemniej. Pozdrawiam ;)