Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silvia27

Przyszłe Mamusie z Wrocławia i okolic

Polecane posty

Ja teraz rodzilam na Chalbinskiego i powiem wam jestem wniebowzieta opieka,o nic nie trzeba sie pytac ani prosic i zawsze wszyscy maja czas

Gość ufia
rudamaxi - rodziłas naturalnie czy w wodzie?? a jak położne nie byłaś zostawiona sama sobie czy pomagała ci w trakcie porodu? napisz cos wiecej jak mozesz.

Gość wera1234
ufia a dlaczego nogdy bys nie rodziła na Kamieńskiego znasz jakies nieprzychylne opinie?

Gość ufazmama
a ja rodziłam w trzebnicy i bardzo sobie chwale

Gość ufia
duzo negatywnych rzeczy nasluchalam sie na kaminskiego zreszta moj lekarz powiedzial zebym sie tam nigdy nie kladla.opieka podobno jest fatalna polozne olewaja pacjetki choc jest jedna ktora bardzo pomaga.

Gość ufia
moj lekarz okreslil tak chcesz rodzic to najpierw oława potem chałbińskiego,trzebnica, brochów a na koncy dyrekcyjna i kaminskiego

Gość wera1234
Ja piernicze- to zupełnie odwrotnie jak ja słyszałam , najpierw kamienskiego potem dyrekcyjna , chałubinskiego, trzebnica i oława na samym koncu. Bardzo dziwne!

Gość wera1234
a brochów w ogołe nigdy , tam jest najwieksz umieralnośc noworodków!!!

Gość pinakoladaa
Wrocławianki:) zaglądacie tu jeszcze??

Gość ulinqa
Hej dziewczyny, aktualizacje noworoczne czas zacząć, co tam nowego w naszych szpitalach, dajcie znać, bo nowe mamy czekają na niusy!Pozdrawiam!

up up up w jakim szpitalu chcecie rodzic ja w 3 m-cu - kiedy mam rezerwowac jakies miejsce wszpitalu?

Gość miranta
hej! no topik chyba umarł :( dziewczyny napiszcie gdzie rodziłyście i jak, jestem w 3 miesiącu i nic nie wiem:( nawet nie natrafiłam jeszce na dobrego ginekologa.no tragedia..

Gość ulinqa
Każdy szpital ma dobre i złe opinie..ja uważam, że bez różnicy gdzie tylko czy dobra zmiana będzie i czy nie ma się pecha....ja rodziłam na Brochowie bo mi polecali...i wiem, ze tam juz nie pojadę....na Kamińskiego jest okropna "obsługa " na Izbie przyjęć....nie wiem jak porodówka....Dyrekcyjna jest super jeśli chodzi o maluszki bo tam są najlepsi specjaliści neantologii i oddział, no ale szpital strasznie stary...ja skłaniam się teraz ku Feminie w Lubiniu....

a moze zejdziemy na chwilke z tematu szpitali i przejdziemy do wyprawki? gdzie kupujecie ciuszki? oprócz netu oczywiście:) polecacie jakies fajne sklepy we wrocku, zeby nie przepłacać? nie chodzi mi o 5 10 15 czy smyka itd. bo te łatwo znaleźć, tylko jakies niefirmowe z ubrankami dla dzieci dzieki z góry!!!

Gość nulka25
jestem w 20 miesiacu ciazy, chodze na Dobrzynska we wroclawiu do dr Kurczowego, czy ktoras z was on prowadzil przez cala ciaze? jakie sa opinie na jego temat? Mam tez dylemat, bo nie wiem czy rodzic na Dyrekcyjnej a moze Kaminskiego? czy sa polozne ktore przychodza po porodzie, czy to tylko mit w naszym kraju? i jaka jest najlepsza szkola rodzenia? ? a moze rodzila ktoras z was w szpitalu w Trzebnicy?

Gość ulinqa
Hej dziewczyny:)Ja rodziłam na Dyrekcyjnej 2 tyg temu i mogę z czystym sumieniem polecić ten szpital...personel normalny, nie jakiś nadgorliwy ale też nie trafiłam na nikogo niemiłego, położne od dzieci w większości sumienne, można trafić na kogoś dziwnego, ale raczej bez zarzutów...mi pomogły sporo z moim wcześniaczkiem...leżałam na położnictwie na bloku b, łazienki schludne, jak na ten szpital prysznice całkiem łądne...nie mam zastrzeżeń żadnych...

dolaczam, jesli mozna;) ulinqua, lazienki serio ladne? bo ja na dyrekcyjnej lezalam na pooperacyjnej, bo na patologii miejsca nie bylo i brzydzilam sie tam wejsc pod prysznic, smierdzialo i grzyb na scianach...nie wiem, jak na poporodowych. I jeszcze jedno pytanko- czy faktycznie dzieciaczki sa w innym pomieszczeniu? Ja zdecydowalam sie na Trzebnice, a jesli zastana nas godziny szczytu to tylko Dyrekcyjna...Pracuje tam moj lekarz- dr Omanwa, personel jest mily, ale Trzebnica ma dla mnie ta przewage, ze ma sie dzieciaczka non stop przy sobie, zabbieraja dzieci tylko do kapieli...Jednak od jutra zaczynaja remont drogi do Trzebnicy i bedzie trzeba jechac przez Oborniki albo stac w mega korkach! a tu juz dzis zaczelam 38 tydzien...Moze mala sie pospieszy i zechce wyjsc do nas dzis w nocy;)

Gość ulinqa
no luksusowe nie są te łazienki, ale jak na stary szpital znośne...dzieci jak zdrowe to przy mamie są, moja była w inkubat ale mogłam przy niej być ile chce, potem jak można było ją wyciągać to mogłam się niązajmować...potem była ze mną..ogólnie leżałam 2 godz na porodówce, potem 6 godzpowinno się leżeć jak było coś szyte...reszta z dzidzią...

Cześć Dziewczyny ,ja jestem z pod Wrocławia . Mam juz 9 miesięczna córeczke ,teraz jesetm w 6 tyg ciązy:)

Gość ulinqa
konwalia, gratulacje! Podziwiam taki mały odstęp między ciążami, ale mając prawie 3 latka i 7 miesięczną córkę, uważam, ze żaden odstęp nie jest ani łatwiejszy ani trudniejszy... Dobrzę, że pierworodne będzie chodzić jak drugie się urodzi, bo to ułatwia wiele... :)

Witam ja też z okolic Wrocławia synek 3 latka córeczka w brzuszku 35 tc

ja juz po porodzie,rodzilam jednak w Zgorzelcu przez cc. Jeśli ktoras bylaby w okolicy to polecam-super szpital,mily personel,czysciutko no i po cc wyszlam z corcia juz po 2 dniach!

malawronka :D tak patrzę na stopkę i całkiem spory synek, jak na 36 tc, gratulacje :D a rodziłaś we Wrocławiu czy nie, bo ja Jaska w 40-leciu, ale teraz jednak będę w "lokalnym" szpitalu.

riterka spory. lekarz mi mowił w 31 tygodniu że jak doczekam terminu to przekroczy synek 4 kilo. tak rodziłam we wrocławiu na klinikach . moj lekarz prowadzący tam pracuje. moj synek teraz ma 10 tygodni a waży 6 kilo