Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spioch spioch

chodzi o 2 miesięczne dziecko

Polecane posty

Gość spioch spioch

mój synek śpi w ciągu doby 8 godzin czy nie za mało?? pytam się bo mówi się że niemowlęta śpią i śpią . A JAK U wAS JEST ????

Gość kayka
Nie martw się na zapas. Każde dziecko samo sobie reguluje ile i kiedy chce spać.

Witam:) Moje dziecko spała mając tyle co twój synek 15 min w ciągu dnia,był bardzo niespokojnym dzieckiem,reszte dnia czuwał,na wpół przymkniętych oczkach,także i tak masz dobrze,bo jest to 8 godzin;)

Gość spioch spioch
wyjaśnie bardziej w dzień śpi tylko i wyłącznie wtedy kiedy jestem na spacerze .Deszcz czy słonko to wychodze bo wtedy prszynajmiej śpi,nie marudzi (to będzie gdzieś 3 godziny) kolejene 5 to noc począwszy o 22- 24 i 2-3 a potem 6-7 w sumie daje 8 godzin. O lekkich dźemkach nie ma mowy

Gość hgfghdegscrg
musze cie zmartwic, ale nie wrozy to dobrze na przyszlosc, nie chce cie straszyc, ale to cecha dzieci nadpobudliwych, jezeli to do ciebie pisze, to raczej po to , zebys zawczasu obserwowala pod tym katem dziecko i ew. pomogla mu

Gość oj mało
Mój synek też mało sypiał jak skończył 2 miesiące zwłaszcza w dzień 20 minut snu 2 godziny czuwania, ale w nocy spał budził się tylko na karmienie. Troszkę to mało jak na takie małe dziecko bo jednak te 15 godz na dobę to powinien spać w tym okresie.