Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewkowe_pole

Marchewki na cimniejszą skóre???

Polecane posty

Gość marchewkowe_pole

czy marchewki i soki z marchewewk faktycznie przyciemniają skóre? ktoś wypróbował ? ile trzeba tego pic i jesc zeby koloryt sie poprawił? jak długo?

No tak, tylko zabarwienie skóry robi się pomarańczowe, ale bez przesady. Niemowleta pija sok z marchwi i zobacz jaka maja fajna skórę. Kiedys próbowałam, ale nie trawię tego soku.

Gość
tylko nie przesadź moja koleżanka w czasach licealnych, przesadziła żal było na nią patrzeć, a chciała dobrze :P

Był taki polityk z ekipy Wałęsy. Gwiżdż się nazywał. Twierdził, że pije dziennie jedną szklankę tego soku. Nie wygladało to najlepiej...Pij ten soczek, ale nie za czesto, że by nie przesadzić, a tylko poprawić koloryt skóry.

Gość Diegusia
Tak,ciemnieje.Ja stosuję to od długiego już czasu i mam fajną skóre.Teraz szczerze powiem już obrzydły mi soczki więc kupiłam w aptece tabletki BETA-KAROTEN i jest ok.Jak dodatkowo poopalacie się lub skorzystacie od czasu do czasu z solarium,będzie cacy.Polecam.Pozdro

Gość Martita21
a ile trzeba dziennie lykac tych tabletek???

Gość Diegusia
1 dziennie

Gość Diegusia
Cena 8,80 za 30 tabletek,czyli na miesiąc

Ja piłam sok marchewkowy w zasadzie tylko dlatego, że nic innego w domu nie miałam, ale reczywiście po jakimś czasie zauważyłam, że cera mi się poprawiła.Była trochę ciemniejsza i nie widać było tak bardzo moich sińców pod oczami ( a mam je niestety). Ale to było dawno a teraz znowu jestem blada

Gość burkinafaso
na soalrke zapiredalac a nie bedziecie pić Kubusie :P