Loori 0 Napisano Listopad 16, 2005 Słyszeliście o takich kosmetykach do pielęgnacji paznokci? Czy można je kupić gdzieś poza internetem, nalepiej w Łodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaja260 Napisano Listopad 16, 2005 Tak słyszałam,wiem ze te kosmetyki sa juz w wa-wce:) A tak w ogole to nie moge sie juz doczekać kiedy wszystkie kosmetyki ESSENCE będzie można nabyć u nas w polsce. Kiedy przez pare latek byłam w austrii byłam wprost zakochana w kosmetykach tej firmy,były bardzo tanie:) Firma ta ma przecudne cienie do powiek,pieknie blyszcza,sa brokatowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdhehdj Napisano Grudzień 14, 2005 czy ktos wie gdzie w wawie mozna kupic kosmetyki essence Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 15, 2005 z tego co słyszłam to w Warszawie można je kupić w Galerii Centrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tuna Napisano Grudzień 21, 2005 gdy sprobowalam pierwszy raz w Holandii odzywek do paznokci to moge je smialo porownac do Sally Hansen, a kosztuja jakies grosze. Chcialabym je kupic ale nie wiem gdzie, czy ktos wie gzie mozna dostac w Krakowie? Myslalam ze moze w Marrionaud ale sama nie wiem juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dagaaa Napisano Styczeń 31, 2006 kosmetyki te są w drogeriach NATURA :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie 0 Napisano Luty 1, 2006 A ile może orientacyjnie kosztować np. taka odzywka do paznokci? Wiecie, jesli dany kosmetyk kosztuje w Holandii grosze, to w Polsce może kosztować nawet 30-40 złotych. Tak, jak Sally Hansen czy L\'Oreal - w Polsce drogi, w innych krajach ceny jak z najnizszej półki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daggaa Napisano Luty 1, 2006 chyba do 15 zł mozna jakąś kupic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nananana Napisano Luty 3, 2006 ja dziś kupiłam w Douglasie magiczne serum do paznokci za 11 zł. Na allegro są te kosmetyki ale dużo droższe bo to samo serum kosztuje tam 16 zł. Czy któraś z Was je stosowała, jakie efekty??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krnov Napisano Sierpień 12, 2007 sluchajcie, mnostwo kosmetykow tej marki jest w rossmanie w Krnov, to jest zaraz kolo granicy polsko-czeskiej, nie wiem czy komus sie to przyda ale na wszelki wypadek napisalam :) ja mam z tego maseczke do stop i jestem z niej bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IIUYTUYR Napisano Sierpień 12, 2007 W NIEMIECKIM KAUFLANDZIE .... TANIO JAK BARSZCZ!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducha Napisano Wrzesień 28, 2007 W Drogerii Naturze :). Nigdzie indziej nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adssd Napisano Wrzesień 28, 2007 natura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kadjkafka Napisano Wrzesień 28, 2007 Generalnie w Drogerii NAtura, ale nie kazdej. Kosmetyki do paznokci sa tez w Superpharmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popy88 Napisano Grudzień 30, 2007 a gdzies w necie mozna kupic??szukalam na allegro- malo albo w ogole nie ma czasem:( a w rossmanie nie widzialam i w superpharmie w starym browarze tez nic:( chyba ze zle szukam. podajcie jakies strony gdzie mozna kupic kosmetyki essence tak ten... wysylkowo ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Farbeczkaaa Napisano Lipiec 21, 2008 Te kosmetyki mozna juz chyba wszedzi kupic , ja juz kupialam odzywki do paznokci i korektor do zmazywania , sa naprawde super , w sklepach natura i rossman . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaa45 Napisano Sierpień 22, 2008 w naturze :]]]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franky 0 Napisano Sierpień 22, 2008 Potwierdza, są w Naturze. Ale jeśli masz blisko do Kauflandu (do niemieckiej granicy) to radzę tam spróbować - lakiery można kupić za 2 euro a fajne błyszczyki już za 1 euro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marciaaaa Napisano Luty 14, 2009 drogeria natura jest w wawie na bródnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolka085 Napisano Luty 15, 2009 w naturze,odzywka w srebrnym opkaowaniu kosztuje chyba 8 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kas-ka1 Napisano Maj 9, 2009 Jestem z Koszalina i jestem zainteresowana kupnem produktów essence. Czy w Koszalinie jest taki sklep, w którym je dostane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Maj 9, 2009 w kazdej naturze chyba sa, ale taks zzcerze mowiac nie za specjalne sa te kosmetyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Maj 9, 2009 Ja chyba w super pharmie widziałam no i w naturze też są, mam taki kokosowy sztyft do skórek, całkiem ok, i obcinaczkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach