Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym wiedzieć

kto ma panele podłogowe?jakiej firmy i co o nich sadzicie??

Polecane posty

Gość kasia25
masz rację,ale ja gołymi stopami nie chodzę a i tak ciągle coś widzę.Lubię porządek.Może przestanę patrzeć na panele?

Gość upaupaupaupaupaupa

Gość upaupaupaupaupaupa

Gość karolek korek
ja mam ale nie wiem jakie. i pies ciagle na nie sika . to szczeniak ale sika nie przerwanie od ok 6 miesiecy a panele ciagle OK he he he

WITAM!! I JA MIAŁAM PROBLEM Z PORYSOWANYMI PANELAMI OD KÓŁEK KRZESŁA KOMPUTEROWEGO..ALE ZNALAZŁAM ROZWIĄZANIE I KUPIŁAM TO : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73079558 MAM NADZIEJĘ,ŻĘ SIE PSPRAWDZI,CHOCIAŻ TERAZ ZAMIAST RYS MAM TAKIE JAKBY TŁUSTE PLAMY W OKRĘGU-CZYŻBY GUMA ZOSTAWIAŁA TAKIE ŚLADY???

Gość ja mam i nie polecam

Gość aaaaaaaaaaaaaa
uff dzięki za rade z tymi kółkami, bo już chciałem to kupić, ale jak ma zostawiać ślady z tej gumy to już lepiej coś rozłożyć na podłodze

Gość Madlen77
Ja ma panele i polecam. Mam takze dwa duze psy, ktore biegaja po domu i rysuja podloge pazurami albo tluka o podloge koscia. Wlasnie ze wzgledu na psy kupilam panele i to byl swietny wybor. Niestety dobre panele (laminowane, woskowane) kosztuja ok 60zl za metr, mysle, ze tanich nie oplaca sie kupowac.

Gość
mam panele. Miałam wielkiego psa. Mam 3 fotele i bardzo polecam zamiast kółek zastosować tzw. stopki. Podkleiłam je podkładkami samoprzylepnymi z filcu.

Gość juz kupiłam
dzięki wzsystkim za odpowiedzi :-) Pozdrawiam

Gość barnaba303
Poszukuję paneli podłogowych, które będą idealnie współgrać z ogrzewaniem podłogowym. Macie jakąś firmę do polecenia?

Gość gość
Tak się składa, że ostatnio kupowałem wysokiej jakośc***anele od http://www.eurofloors.pl/ które są wprost stworzone dla ogrzewania podłogowego. W salonie zagościł dąb czekoladowy i dużo ciepła w te zimne, jesienne dni. :)

Gość Orena80
No tak, na pewno podłogówka to dobry pomysł. Tylko jak kładziesz na nią panele to musisz pamiętać, o dwóch rzeczach. Po pierwsze kupić panele, które się nadają na ogrzewanie podłogowe (z tym nie ma większego problemu, bo producenci zawsze piszą, czy tak jest), a po drugie to pomiędzy panele a wylewkę dać odpowiedni podkład. Tutaj masz pokazana jak to powinno prawidłowo wyglądać - http://www.pianomat.pl/produkty/pianowood/. Równocześnie pianowood, to świetny wybór, bo jest bardzo elastyczny i trwały dzięki czemu panele nie trzaskają przy chodzeniu.