Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martan

Krem pod oczy

Polecane posty

Gość martan

Czesc!!! Mam takie małe pytanko: Mam 26 lat i nie stosuje zadnych kremow pod oczy. Poradźcie mi czy dobrze robie czy powinnam cos stosowac czy nie, a jesli tak to jaki jest najlepszy (i nie najdroższy),. VCzekam n aodp

Polecam z serii dotleniającej Soraya. Skuteczny na małe zmarszczki, nie uczula, delikatny przyjemny zapach, cena około 12 zł

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeeeee
a krem La Roche?dobry jest? pytam bo te produkty sa bardzo dobre,ale kremu pod oczy nie uzywalam?

ja również poszukuję dobrego kremu pod oczy, zwłaszcza na kurze łapki...co polecacie?

Gość bella_block
ja rowniez chetnie sie doweim co jest wlasciwe dla skory oczu 27latki :) prosze o porady

Gość niebieskooookaa22
fajny jest nawilżajaco-kojący z Avene(krem) podobniez i LRP ale na rpzesusozną skóę nei polecam (żel-krem)

WITAM , ja z koleji mam staszne worki pod oczami może ktoś zna krem któryby pomógł mi je zlikwidować jak na razie przetestowałam wiele ale specjalnych rezultatów nie widziałam. Jeśli chodzi o krem pod oczy La Roche to właśnie go mam też pisało że niby likwiduje worki pod oczami ale niestety ja takiego działania nie wiedzę ale jeśli Ty nie masz takich zmartwień z workami to może będzie dla ciebie dobry ( inforamacja dla sheeeeeee)