Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariergarda

Czy jakaś skrywana przez waszego partnera/partnerkę tajemnica

Polecane posty

Gość Tajemnica mojej żony
Przed ślubem poznałem pewną tajemnicę mojej żony ale nie od niej. Na kilka miesięcy przed ślubem poszliśmy do kancelarii parafialnej załatwiać formalności. Ksiądz odbył z nami rozmowę,taka jest procedura, najpierw z żoną oddzielnie a potem ze mną też oddzielnie.Rozmowa z żoną trochę się przedłużała, wyszła z niej trochę zmieszana. W trakcie mojej rozmowy ksiądz wypytywał mnie o różne sprawy, czy jestem zdrowy, czy nie zatajam jakiś chorób, czy jestem heterosexualny, czy jestem zdolny do spłodzenia dzieci i czy chcę mieć dzieci, czy dobrze znam przyszłą żonę, czy przypadkiem nie obiecałem komuś załóżenia rodziny, czy nie działam pod przymusem itd. a w pewnym momencie zapytał czy nie przeszkadza mi,że narzeczona była dwa razy zaręczona? Wymamrotałem,że nie ale pierwszy raz o tym usłyszłem! Żona do dzisiaj kręci z tymi zaręczynami, nawet nie wiem co to byli za faceci i kiedy to było!

Gość O co chodzi
też tajemnica stulecia :p

Gość Kokarrda
....mnie po 2 LATACH , po zAreczynach, NARZECZONY PRZYZNAL SIE ZE dopiero jest w trakcie rozwodu i ze jest o 12 lat starszy niz mi to mowil wczesnoieej czyli kolosalna roznica wieku, aaaahaahaaaa koniec mego zycia

Gość nieźle
....!!!

Gość Megi24
To przez dwa lata znajomości nie wiedziałaś jakiegoś Jego dokumentu??????

Gość kto jeszcze
?

Gość dowiedziałam się
od mojej koleżanki że moj chłopak spotyka się z inną. to był dla mnie szok. byliśmy razem 8 lat! co za dupek! teraz chce do mnie wrócić. niech skacze na drzewo!

Gość kilka lat po ślubie
od słowa do słowa, trochę sprzeczek, trochę przypadkowych informacji i dowiedziałem się,że żona kiedyś miała romans z żonatym facetem i to bardzo dobrym znajomym jej rodziców. Ci ludzie dalej się przyjaźnią, jego żona i teściowie podobno nic o tym nie wiedzą.

Gość a ja znam taką tajemnicę
ale,że tak powiem stoję z boku i jak bym ją ujawniła to byłyby z tego same kłopoty, tak więc siedzę cicho.

Gość lilka78
moj brat i przyjaciolka wzieli slub zagranica w wieku 18 lat. Ja bylam swiadkowa i mialam tez 18:) Przez 6 lat nikt poza nami o tym nie wiedzial a rok temu wzieli normalny slub w Polsce i znow bylam swiadkowa:) Czyli razy 2 hi hi Bigamia tyle, ze z tym samym partnerem:)

Gość mmmmmmnnnmmmc

Gość przed laty moja żona była w
ciąży, byliśmy młodym małżeństwem, ciąża była zagrożona, poszliśmy do mojego kumpla ginekologa, zrobił jej badania a następnie zapytał mnie na osobności która to jej ciąża, mówię,że pierwsza, zrobił głupią minę i nic więcej nie mówił, a ja jestem do teraz ogłupiały.

Gość kklhj
gdy moja dziewczyna wyjechala na kilka miesiecy i ciagle sie bawila, imprezowala zreszta do konca nie wiem co tam robila, bo oczwiscie prawdy nie dowiem sie bo nie ma od kogo, musze jej wierzyc, choc wole nie wnikac, sam w zlosci ja zdradzilem z pewna kobieta bylo cudownie ze tak powiem, ale po jakims czasie sie ocknelem, a nigdy ona sie tego nie dowie, bo procz mnie nikt sie nie dowie...choc czasem chcialbym powiedziec to nawet jakiemus znajomemu, bo byloby mi lzej, ale wiem, ze jak to powiem to obroci sie to przeciwko mnie, zreszta dzisiaj tego bardzo zaluje...ale bylo minelo i moj umysl zawsze bedzie sie meczyl...bo tylko on wie!

Gość moja żona po wielu latach
w trakcie domowej sprzeczki wyznała mi,że w trakcie naszego narzeczeństwa spotykała się z dwoma innymi facetami i ze wszystkimi uprawiała sex . Były to swego rodzaju zawody, ja jej zdaniem wypadłem w nich najlepiej dlatego zostałem jej mężem, tylko,że ja wcale nie miałem ochoty uczestniczyć w takich zawodach a jak bym się wtedy dowiedział o tym to od razu bym spasował.

Gość mój chłopak ukrywałze był
pacjentem szpitala psychiatrycznego, rozpoznano u niego objawy schizofreni, mieliśmy wyznacziny termin ślubu ale po naradzie rodzinnej zrezygnowałam z zamążpójścia, on i jego rodzice mają do dzisiaj wielki żal do mnie i moich rodziców.

Gość bnvmf
"mój chłopak ukrywałze był pacjentem szpitala psychiatrycznego, rozpoznano u niego objawy schizofreni, mieliśmy wyznacziny termin ślubu ale po naradzie rodzinnej zrezygnowałam z zamążpójścia, on i jego rodzice mają do dzisiaj wielki żal do mnie i moich rodziców." ze tak powiem, nie umiesz sama podjemowac decyzji tylko po narazie rodzinnej!!! ty powinnas wiedziec co dla ciebie najlepsze! a skad sie dowiedzialas, powiedzial ci? moze to go krepowalo, trzeba bylo pojsc do lekarza zeby sie zbadal i bys wiedziala, a tak pewni ksiadz powiedzial i tak zrobilas, moze i bedziesz tego zalowac!!! ile ty masz lat zeby cala rodzina decydowala czy masz wyjsc za maz!!!

a ja dowiedziałem sie po 5 latach chodzenia z dziewczyną ze ona od 3 lat pracuje w agencji towarzyskiej i ze usunęła ciąze

Gość nitkal
a ja po 5 latach związku dowiedziałam sie od mojego faceta, zreszta ze jest on alkoholikiem i jest mu z tym dobrze. Teraz to moj ex. Szkoda ze dran jeden mi tego wczesniej nie powiedzial, bo szkoda mi tych lat.

Gość pewien podkrakowski bogaty
biznesmen po kilku latach małżeństwa dowiedział się,że jego przepiękna żona (Białorusinka) z która ma dwoje dzieci, posiada bogatą przeszłość w branży erotyczno-burdelowej. Po kilku latach idylli w jego willi zjawili się koledzy tej pani, zaczęły się szantaże itp. Policja w wyniku śledctwa ustaliła,że ci panowie działają w porozumieniu z jego żoną. Rozwiódł się z nią i otrzymał od sądu prawo do wyłącznej opieki nad dziećmi. Była żona robi podobno karierę w tej branży jako burdelmama pod Szczecinem.

Gość kilka miesięcy temu
w domu rodzinnym mojej żony przeglądałem album ze zdjęciami, nagle natrafiłem na zdjęcia mojej żony z podtatusiałym Arabem!!! Ona z nim przez prawie rok mieszkała. Koniec nastąpił,gdy przyjechała jego żona z Libanu. Żona nie wiedziała,że on jest żonaty, tak twierdzi. Ten Arab na zdjęciach jest tak obleśny,że w głowie mi się nie mieści jak młoda ,ładna i niebiedna dziewczyna mogła na niego polecieć!

Gość Gvinea
Wiadomość,że jestem jego 21 dziewczyną i ,że z wszystkimi sypiał spowodowała,że odeszłam od niego.

Gość łukasz
jeśli się kogoś kocha na prawdę to się wybacza ludzie są ludzmy i robią błędy, to troche smieszne zakladac ze od pewnej skali błędu juz koniec z nami, a ponizej niej jeszcze mozna popelniac błędy, trudniej gdy ta osoba nie chce wrócić

Pamiętam kiedy mnie porwano. Wysłali kawałek mojego palca do ojca. Powiedział, że potrzebuje więcej dowodów :O

Gość do teorii
jaką cześć twojego ciała wysłali porywacze ojcu,że w końcu uwierzył

Wypuścili mnie, gdy tylko zdjęli mi worek z głowy :O Nawet zapłacili za taksówkę do domu. Niestety, w międzyczasie rodzice się stamtąd wyprowadzili. Nawet mnie to zdziwiło - nie było mnie zaledwie kilka godzin. Myślisz, że zamierzali to wcześniej?

Gość do teorii
po analizie twojego przypadku,stwierdzam,że jesteś jedną z bohaterek filmu "Inni".

Gość Mrowisko
Mój partner wyznał mi, że po rozwodzie z żoną spotykał się z nią na seks. Najbardziej zabolało mnie, że wcześniej opowiadał, jaka była z niej jędza i jak potwornie się z nim obeszła i że nie chce mieć z nią nic wspólnego.

Gość niema niema
tajemnieca sie jeszce nie wydała ale moze kiedys....kolezanka ma faceta jakies 3 lata , w wakacje 2 lata temu wyjechał do pracy w tym czasie ona spotykała sie z innym zaprzyjazniła i uprawiali sex , on twierdzł ze jest bezpłody , ona niewyrzyta wiec umilali sobie zycie , zaszła wciaze , usuneła.... jej facet do dzis nic niewiem , niewierze ze by jej to wybaszył :/ :/