Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_Ania

Co robic?

Polecane posty

Gość Smutna_Ania

Nie wiem co myslec, czuje sie strasznie. Planowalismy wspolna przyszlosc, nawet w marzeniach juz szukalismy domku, aby stworzyc prawdziwy dom. Planowalismy ile bedziemy miec dzieci itp, itd. Okazalo sie, ze moj chlopak ma anons w randkach, ze poszukuje milosci i tej jedynej :(

no to dupa.... A co robić? Cóż, nie stać mu na drodze do znalezienia tej jedynej miłości, nie masz innego wyjścia.

Gość a pytałaś
go o to???

Nie rozumiem takiej sytuacji. Jest z tobą i szuka innej. To kłamca, oszust i tchórz, bo nie ma odwagi powiedzieć ci, że nie chce z toba być. A może trzyma cie w odwodach, jak nie znajdzie nikogo innego? Widzisz, w miłości juz tak jest, że jest się uzaleznionym od decyzji tej drugiej osoby. Bez względu na to, jak bardzo ty chcesz, jeżeli on cie nie kocha, to nic z tego nie wyjdzie. Sama mialam podobna historię - wspólne plany na przyszłość i nagle wszystko się skończyło. On tak postanowił i musiałam to zaakceptować.

zapytaj go o to? moze założył go zanim się poznaliście i zaupełnie to zlekceważył. koniecznie z nim o tym pogadaj. jesli sprawiał ,ze czułas sie przy nim dobrze.był zaangażowany w wasza wspolną przyszłosc, to nie przekreślaj wszystkiego za szybko. daj mu szanse na wyjasnienie,wytłumaczenie. ale bądz czujna. ;) facet potrafi strasznie ściemniac. intuicja podpowie ci co masz robic.

Gość really nice girl
Ja też tak miałam :( Na szczęście podjęłam decyzję o rozstaniu się z nim i to była chyba najmądrzejsza decyzja w moim życiu, bo potem dowiedziałam się jeszcze więcej ciekawych rzeczy o tym palancie i krętaczu.

powiedziałabym to samo co zona zakochana, to prawda !

tak potwierdzam potrafię strasznie sciemniać bądź czujna i nie idź na lep ale nie trać nadziei...

Gość Smutna_Ania
Dziekuje za wypowiedzi, zwlaszcza Tobie , dowiedzialam sie o tym wczoraj, nie rozmawialam jeszcze z nim, bo musialam sie najpierw z tym przespac. Ech, za duzy mam w tej chwili metlik w glowie, aby racjonalnie myslec. Ale dziekuje wam wszytkim za wasze rady i opinie.

Gość Smutna_Ania
Tobie.. mialam na mysli - zona zakochana

Gość faceci to takie dupki
boze szkoda was..........szkoda :O

Gość pewien
Wiem , ze to forum kobiece, ale głos faceta może się wam przydać. Każdy z nas szuka miłości,ale dajcie nam szansę, nie zawsze od razu trafiamy na tę właściwą i co dalej? Ciągnąć to latami, męczyć się? Po co? Lepiej przewac taki związek od razu.

to przerwac od razu czy ciągnąc kiepski zwiazek,a za plecami szukac szczęścia.? na zasadzie : moze sie uda,moze nie.ale zaplecze mam :)

Gość DO ANI
Witaj Aniu Ja jestem obecnie w tajkiej samej sytuacji. Przypadkowo odkryłam 2 konta mojego faceta na portalach randkowych. Jestem w szoku. Jestesmy razem 2 lata i planujemy wspolna przyszlosc. Nie wiem co mam robic. bardzo mnie to zabolało. Oglasza sie jako samotny i wolny, szuka partnerki, milosci ... Jeszcze z nim nie rozmawialam. Jestem w rozsypce.

Gość Smutna_Ania
Co myslec o partnerze, ktory zapewnia Cie o swej milosci na kazdym kroku? ktory pieknie potrafi mowic o milosci o marzeniach i tesknotach? jego anons to nie stara zapomniana skrzynka:( Czy to dwulicowosc? rozdwojenie jazni? czy to normalne?????

Gość DO ANI
Mojego faceta anons tez nie jest stary i w dodatku loguje sie regularnie :( Ja tez myslalam ze jestem w szczesliwym zwiazku i co.... Ktos wyzej napisal ze trzyma w odwrocie, jak nie znajdzie lepszej :( wydaje mi sie ze to moze byc prawda i na pewno to nie jest normalne. Jak masz zamiar rozwiazac te sytuacje? Porozmawiasz z nim?

Gość Smutna_Ania
Skoro zapewnia sam, bez przymuszonej woli zapenia Cie o milosci, to o jakiej innej jest tutaj mowa?. Czy to ja jestem z innej planety? Czy wiernosc to juz przezytek? Tak , porozmwaiam z nim, to wrecz konieczne, ale musze sie do tej rozmowy spokojnie przygotowac :(

Gość Smutna_Ania
Jedno jest pewne, tak mi sie w tej chwili wydaje. Z pewnoscia nie bede za nim biegala i prosila o wiernosc. Moj honor by mi na to nie pozwolil.

przykro mi dziewczyny, że trafiłyście na takich kolesi... czy niegdy wcześniej nie dawali Wam powodów do wątpliwości? aż strach pomyśleć, że mogłoby mnie to spotkać... tu niby wielka miłość, a za pasem? no nie... jestem w szoku...

Gość chlop123
wiesz z doswiadczenia juz wiem ze 'wiernosc'to jest przezytek ,moja narzeczona zapewniala mnie ze mnie kocha ,ze planuje ze mna przyszlosc itp,wyjechala za granice po tygodniu sie ze mna rozstala,:( troche cZasu minelo ale nigdy jej tego niewybacze ,wracajac do twojego tematu jakby cie kochal to tylko tybys mu byla w glowie a nie szukanie sobie lasek na necie ,brak szacunku dla twojej osoby:(z jego strony

Gość DO ANI
Jesli ma numer gg to sprawdz czy ma konto w Generacji, bo moj ma, na stronie We Dwoje :( Ja tez chyba z nim porozmawiam, ale musze ochlonac.

Gość Smutna_Ania
Moze masz racje - chlop 123- Moze dac mu kopa i o wszystkim zapomniec?, ech... zeby to bylo takie latwe:(

Gość Smutna_Ania
Wiesz, nawet juz nie jestem Ciekawa, czy umiescil anons tylko na o2, czy jeszcze w innych serwerach. Co mi to da? , wieksza wscieklosc na niego?, wiekszy bol?. na o2 zdradzilo go to, ze zostawil wszystkie swoje namiary na siebie.

Gość DO ANI
To na pewno nie jest proste. Jakby bylo to nie pisalabym tu tylko dała mu w gebe i zerwała. Jedno wiem ze zasługujemy na kogos lepszego.

Gość wiecie co....
w sumie to może należą mi się baty- ale ja jestem dziewczyną a sama mam jakieś tam konta na poratlach randkowych...tylko że do nich nie zaglądam- chyba że np. pokłócę się z moim facetem, jestem wściekła i myślę sobie "ech, a może pogadam wreszcie z jakimś normalnym gościem". Mam np. konto na friendfinder...założyłam je zanim go poznałam..ale mam tam swoje zdjęcia, jakiś opis...czasem przychodza mi maile stamtąd więc i loguję sie raz na jakiś czas...No nie wiem...pewnie gdyby on się dowiedział byłaby chryja, ja gdyby on miał konto też nie byłabym szczęśliwa... ale prawda jest taka że ja nie robię nic złego, do nikogo nie piszę, z nikim nie flirtuję- po prostu to konto mam

Ja bym umówiła sie z nim na ta randkę!!! a później by go za jajka powiesiła :)

Gość do wiecie co
a masz tam napisane,ze szukasz jedynej, prawdziwej miłosci ????

Gość Smutna_Ania
Wiesz co mnie najbardziej boli?, to ze z ta wiadomoscia przyszla do mnie moja najlepsza przyjaciolka, chciala tylko dla upewnienia abym podala jej jego numer gg. I przy mnie wyswietlila jego profil.

Gość wiecie co....
poza tym Aniu...jak znalazłaś ten anons? szpiegowałaś go? czy może przeglądałas sobie ogłoszenia...?

Gość wiecie co....
ok....już odpowiedzałas na moje pytanie... nie mam napisane nic takiego...ale mam napisane że szukam faceta i że jestem wolna... tak zaznaczyłam gdy zakładałam ten profil i nie zmieniałam tego