Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellena28

krem pw rozstepom w ciąży

Polecane posty

Gość ellena28

jakie kremy wg was sa najbardziej skuteczne w zapobieganiu powstawania rozstepów w ciąży???

ja uzywalam krem z firmy ATW, nie pamietam nazwy ale opakowanie bylo granatowe, POLECAM, preparaty tej firmy sa produkowane na bazie ziół, nie ma tam zadnej chemii!!!

Gość asia154
Ja stosowalam juz prawie wszystko i rozstey moze tylko lekko rozjasnialy ale nadal sa widoczne Jak macie jakis sposob to pomozcie

asia154 - kup fissan, do kupienia w aptece. na ulotce zaklinaja sie ze \"skutecznie leczy powstale juz uszkodzenia skory\" jest tlusty jak cholera, pachnie malo zachecajaco ale ja jestem z niego zadwolona. mozna go stosowac od 4 m-ca ciazy. pozdrawiam

Gość asia154
Dziekuje Pyśka jakgys mogla mi podac jeszcze cene bede wdzieczna.Pozdrawiam pa

Gość Marta M.
ja uzywam mustelli, jestem w piatym miesiacu i bardzo boje sie rozstepów..mam do tego dziedziczne skłonnosci niestety...walczylam z nimi przez caly okres dojrzewania i nie mam ochoty po ciazy..jak narazie krem jest ok..uzywam tez mustelli do biustu, czasem oliwki dla dzieci...tuz po kapieli...co do fisan..nie polecili mi tego w aptece na stosowanie w czasie ciazy..raczej po ciazy do gojenia rozstepow... znajoma polozna rowniez odradza...wiec zdecydowalam sie na mustelle choc jest duuzo drozsza..ktoras z Was moze stosowala ten preparat i moze cos powiedziec na temat jrgo skutecznosci?? prosze o posty..

A ja polecam balsam oliwkowy nivea baby, super! ladnie nawilza skóre, nie mam po ciązy ani jednego rozstępu!

ja na mokra skore nakladalam oliwke dla dzieci, mozna ja dodac do kapieli tez----supr nawilza i natluszcza Pozdrawiam i nie zycze rozstepow :-))

Gość asia154
Ale ja rodzilam 5 lat temu i co teraz jak mam straszne rozstepy

Gość Zaproszenie
sprawdz ofertę www.modnysekret.pl

Gość jolasia
ja używam tylko i wyłącznie parafiny płynnej- jestem drugi raz w ciąży a po pierwszej mam brzuszek gładziutki i ani jednego rozstępu.

Gość bardzo dobry
bardzo dobry jest też krem chicco na rozstępy, porownywalny do musteli, tylko że ladniej pachnie i za 300 ml zaplacisz ponad 60 zł, a nie jak za mustele 80 za 150 ml

Gość kijaneczka
Jeżeli chcesz zapobiegać rozstępom polecam krem ziajka dla mam od 4 m-ca ciąży. Skuteczny a do tego niedrogi ok 13 zł :). Pozdrawiam

mNIE TEZ POLECONO mUSTELLE. TA DO BRZUSZKA MOZE SIE I SPRAWDZA, ALE NIESTETY DO BIUSTU U MNIE SIE NIE SPRAWDZILA, MIMO IZ JESTEM DOPIERO W 5 MIESIACU, MAM JUZ NA BIUSCIE FIOLETOWE PASKUDY. PRZESZLAM WIEC NA OLIWKE, BO PO CO WYDAWAC KASE NA COS CO I TAK NIE SKUTKUJE!

a ja mam krem do biustu i na rozstępy z firmy ATW bardzo ładnie się wchłaniają, są na bazie roślin... ..

jezeli ktos ma predyspozycje do rozstepow to raczej zaden drogi krem nie pomoze - tak mowi moj gin :( u mne na szczescie w rodzxinie nikt nie mial rozstepow po ciazy, wiec licze ze ja nie bede miala ani 1 :)

Gość jusiek
Witam!!! Na rozstępy polecam Fissan i oliwka np. Nivea

Gość niedługo urodzę
ja nie używałam ani nie używam żadnego kremu. koleżanka mi powiedziała, że najlepsza jest oliwka dla dzieci. smaruję się więc oliwką i nie mam ani jednego rozstepu a jestem w 37 t.c. nie wiem może to genetyka bo moja mama też nie miała a może ta oliwka. powodzenia i pozdrawiam

Gość onaioni
jeśli ma się predyspozycje, to rozstępy będą, mimo drogich kremów. najważniejsze to systematyczne masowanie, nawilżanie i natłuszczanie skóry-balsamem, mleczkiem, oliwką, jak kto woli. jeśli powstaną rozstępy, to z czasem robią się bledsze, ale nie ma cudownego środka, który by je zlikwidował. no i dobrze byłoby nie przytyc za dużo, wtedy skóra się tak bardzo nie rozciągnie

Przeczytałam wasze posty i może mam radę jestem w 8 miesiącu ciąży muszę przyznać że nie mam problemu z rozstępami pomimo że spro przytyłam.Mój ginekolog polecił mi abym stosowała krem przeciw rozstępom z \"Zajki\".Jestem bardzo zadowolona i jest stosunkowo nie drogi bo ja płacę za niego 13,60.U mnie się sprawdził więc polecam!

to prawda że to sprawa indywidualna...... niestety i moja mama ma rozstepy i ja już też widzę pierwsze obiawy:-)a zaczęłam dopiero 4 m-c...... mój gin też mowi że jak ktoś ma skłonności to żaden nawet super drogi krem nie pomoże....tylko natłuszczanie...do tej pory stosowałam dużo oliwki...bo mam bardzo suchą skórę:-( a czy próbowałyście może krem na brzuszek w ciąży dr.Ireny Eris? planuję go zakupić....u mnie w aptece kosztuje ok.35 zł życzę super efektów z kremami i masowanymi brzuszkami:-)

To chyba na pewno zależy od predyspozycji ja 10 lat temu niczym sie nie smarowałam i niemialam ani jednnego rozstępu ani nadmiaru skóry.Teraz kończę 7 miesiąc smaruję się 1 raz dz. Gerberem ( 24 zł) i jak narazie nadal żadnych rozstępów .