Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akcejorts

ILE DNI PO 1 PIGUŁCE MOGĘ SIĘ KOCHAĆ????

Polecane posty

Gość Akcejorts

Mam pytanie po 2 m-cach przerwy znów zaczęłam brać pigułki, obecnie jestem przy 4 tabletce. Moje pytanie brzmi ile dni od 1 pigułki musi minąć, abym spokojnie mogła się kochać tzn. po ilu dniach pigułka jest skuteczna?? Z góry dziękuje za opdpowiedzi. Pozdrowienia :)

Gość markownica
po pierwszej tabletce

Już możesz, spokojnie i bez obawy. Skoro już tu jestem, to zadam pytanie, może ktoś pomyśli że głupie, ale chcę znać odpowiedź: czy jeżeli zawsez biorę pigułkę o 18tej, a wczoraj wzięłam o 20tej, czyli 2 godziny później, to nie muszę się niczego obawiać i stosować żadnej dodatkowej ochrony?

Co wy gadacie!!!!!!!!! powinnas przez pierwszy miesiąc dodatkowo się zabezpieczać. i jak skończysz pierwsze opak. to możesz czuć sie bezpieczna

Gość mnie też
ginekolog powiedział, że przez pierwszy miesiąc lepiej dodatkowo się zabezpieczać.

laura---> nic się nie stało ja też tak czasem mam anaber--> nie trzeba się zabezpieczać mam to sprawdzone i nie tylko ja SKĄD WY MACIE TYCH LEKARZY

Gość Julies
juz po 1 tabletce jestescie zabezpieczone!!!!I tego typu bzdury ze trzeba sie zabepieczac dodatkowo przez miesiac to doslownie mnie oslabiaja!Moze pora lekarza zmienic....

Gość ja bym nie ryzykowala
po miesiacu masz gwarancje, a po jednej.....ale jak tam sobie chcesz

Gość Julies
jakby tak bylo to 3/4 kobitek by juz w ciazy bylo.... Po 1 tabletce juz masz pewnosc!!!!

hahha trzeba sie zabezpieczac pierwszy miesiac ??? hahahah dobre moze jeszcze napiszcie ze nie wolno oddawac stolca bo tabletki nie dzialaja ?? i herbaty tez nie wolno i zoltego sera ?? :P na ulotce jest wyraznie napisane ze po zayzciu PIERWSZEJ tabletki juz jest sie zabezpieczonym wiec albo wasi lekarze sa nie halo albo nie wiem co :P

Gość Julies
teoria zapomnialas jeszcze dodac ze sokow pic nie wolni ;)

no dziewczyny i najważniejsze czego jeszcze nie robimy jak jemy tabletki no: NIE WSPÓŁŻYJEMY ha ha ha ha