Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam i pytam

ciucholandy - kto bywa?

Polecane posty

Gość pytam i pytam

mam pytanko , chodzicie do takich sklepów jak ciucholandy???

Nie bywam ! Kiedyś jak było to \"odne\" jak nastały ciucholandy to zajrzałam kilkakrotnie, ale bez reultatów w zakupach. Wole dołożyc i kupic nową , nie noszą rzecz. Oddaję lepsze rzeczy niż te które tam są za przysłowiową złotówkę.

Gość pytam i pytam
ja sie podkusiłam zajrzec , przyznam ze jeden z ciucholandów to był nie wypał , smierdziało , ubrania w koszach niezbyt przyjemnie a do tego te rzeczy masakra , choc musze zaznaczyc ze fajna bluzeczke sobie kupiła moja kolezanka ale to była jedyna rzecz która była warta. Byłam równiez w iinncyh ciucholandach i powiem ze nie było tak zle i mozna cos fajnego wygrzebac , tylko ze ja jakos niepotrafie. kiedys jakas bluzka innym razem bluzka , ale to tyle. odtstnio byłam w takim lepszym 2 godziny i nic nie kupiłam heheheh sama sie dziewie co ja tam tak długo robiłam :-) choc przyznam ze rzeczy całkiem całkiem

Gość wiecie co
ja o tak od miesiaca chodze!!i mam niezłe ciuszki naprzykład za 1zł golf zara ,only .jestem zaczywycona .juz nie wspomnie o swietnych koszylkach i bluzeczkach

Gość pytam i pytam
wszystko zalezy do jakiego ciucholandu sie trafi , czasem mozna kupic naprawde fajne rzeczy i to całkiem nowe z metkami badz minimalnie uzywane , ja sie przyznam ze moja szafa jest prawie pusta , moze by sie i kasa znalazła ale ciezko mi cokolwiek kupic , az wstyd sie przyznac i chozic wiecznie w tym samym:( naczytałam sie dosc o tych ciucheksach i jakos mnie naszło zeby poszperac gdzie niegdzie , bo naprawde moja szafa = tragedia:( tylko ze w moich okolicach niema takich sklepów a przynajmniej ja niewiem gdzie ich szukac. moze ktos wie gdzie sa na slasku konkretnie Gliwice Zabrze ewenualnie ruda slaska i rybnik

Gość wiecie co
ja byłam 2 dni temu i za 17 złoty kupiłam 25 ciuszków .zawsze ubierałam sie w sklepach ale odkad mam dobry ciucholand to chyba zerzygnyje. kupiłam bluzeczke lewisa bluze lewisa bluze zara oj było by co wypisywac wiesz ja oszczedzam bardzo i wkoncu moge sobie cos wiecej kupic

Gość patrysz
ja bywam i to BARDZO często, kupuje bardzo dużo ciuszków dla mojego synka, są w dobrym stanie i z bardzo dobrych tkanin, ostatnio kupiłam koszulę flanelową Giorgio Armani za ....1 zł i mój chłopaczek paraduję po wiosce.Naprawdę wole kupić zwykłą bawełnianą koszulkę w lumpie ale dobrej firmy i wiem, że mogę ją prać, prasować i prać....itd.Polecam bardzo.

Gość wiecie co
masz racje,tez kupuje mojej corce ciuszki .chodzi odszczelona jak mało które dziecko .a to prawie wszystko z ciucholandów.załuje ze wczesniej tego nie robiłam wiele wiecej bym kasy oszczedziła. jestem z krakowa

Gość wiecie co
no pewnie nie ma jak nowe.... ale na to wszystko nowe nie było by mnie stac...... pozdrawiam

Gość pytam i pytam
własnie jak jest dobry lupm , ale ja takiego nieumie znalezc w sowich okolicach , niestety , a oszczedzac bym musiała bo ledwo na studia mi wystarcza , a druga rzecz to wypadało by wkoncu kupic cos nowego

Gość niewyrabiam bueheh

No pewnie ze bywam :) najwiecej mam takich delikatnych sweterków z długim rękawem:) spodnie niestety ciężkio znaleść na mnie bo mam rozmiar34/36 a w ciucholandach to same 40 albo 42 :( a jak sie coś znajdzie w ciuszku to niach niach radość jak gdy na grzybobraniu znajdziemy pięknego kozaczka :D

Ja bywam. Ostatnio kupiłam spodnie z lee, za 25 zł, wyglądają na nowe. Nic nie jest uszkodzone. W sklepie takie same są za 350 :classic_cool:

U mnie jest taki ciucholand, ze wszystko wisi gatunkami - tj spodnie, bluzki. I wszystkie ciuchy wisza rozmiarami - takze nie trzeba szukac 5 lat zeby cos znaleźć :)

Gość ja ostatnio kupilamaamamammam
15 rzeczy za 15zl:P paski, torbe, bluzki, spodenki, wszystko na lato:) malo tego wszystko firmowe i nie jakies skatowane:) mińsk mazowiecki

ciuchlandy sa fajne, ja je nazywam "dziady". tak wiec na dziady chodze czasem i naprawde porzaadne ciuchy mozna tam kupic i co najwazniejsze, za grosze. wiadomo, dziad dziadowi nie rowny. nie lubie takich w ktorych ciuchy leza w koszach, nie posegregowane,smierdzaca atmosfera. ale sa naprawde fajne przyjemne sklepy, czyste, eleganckie. takie to ja lubie.

Gość no to zazdroszcze wam
u mnie w lumpach sa powyceniane na kilkanascie zł za bluzeczke rzeczy angielskie takie jak next george i tym podobne.

Gość u mnie jest drogo jak cholera
60 - 100 zł za kilogram :-( Wg mnie to przesada, bo czasem rzecz jest ciężka (np. z zamkiem błyskawicznym). A jak tanieje - to juz nic nie ma. Za te ceny - to wolę kupować w normalnych sklepach.

Gość no to zazdroszcze wam
własnie o tym mowie nieciekawa bluzka podłej firmy 20zł

Gość ala768
ja lubie sie czasami wybrac glownie kupuje torby saki i apaszki vczasami sukienki i koszulki

Gość tylko ja ja ja :)
ja też, fajne cudeńka można wyszperać :)

Gość ala768
duzo orginalnych rzeczy mozna upolowac

Gość MODNA TANIA ODZIEŻ
MODNA TANIA ODZIEŻ przy ul. Fabrycznej 5A/4 w Lublinie naprzeciwko Gali przy przystanku. Serdecznie zapraszamy na WIELKIE OTWARCIE w dniu 1 lipca o godz. 8.00. Odzież markowa dobrej jakości sortowana według najnowszych trendów mody w atrakcyjnych cenach. Szeroki asortyment odzież damska i męska. U nas znajdziesz swój styl i ubierzesz się modnie i niedrogo. Zapraszamy Pn. Pt. 8.00 17.00 Sob. 9.00 14.00

Witam Zapraszam do nowego sklepu z modną odzieżą nową i używaną znanych marek. Raspberry, Świętoduska 10. Mam naprawdę fajne ciuszki :-)

Gość gość
ja prowadze swoj i powiem wam, ze to fajna zabawa, rok temu otworzylam ciuha i na poczatku balam sie, ze bedzie lipa, ze nikt nie bedzie przychodzil i ze pewnie zbankrutuje, no ale rozkrecilo sie, wystarczyla reklama, dobre ciuchy ( u nich kupuje www.wilowscy.pl ) i jazda:) teraz moj sklep peka w szwach i mam naprawde duzo stalych klientek :D

Gość gość
dlatego reklamujesz się w internecie na forach. uhm

Gość gość
dobrej jakosci, markowe ubrania kupuje w www.clothes4you.eu/ czesto jest to odziez posklepowa. warto:)