Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkanta

Mam być wdzięczna???

Polecane posty

Gość arkanta

Mam być wdzięczna? Za co pytam się Za niepokój, za nieprzespane noce? Za zwątpienia, za obiecany raj, Na który pewnie nie zasłużę? Może za to, że żyje właśnie tu, Że kobiety mają coraz więcej praw? Za internet, pokemony, DVD? Za łagodną muzykę w radio? Za tanie podróby drogich perfum? Za możliwość płacenia w sklepach kartą? Przenoszenie lektur na ekrany kin? Supermarkety, promocje i obniżki? Mam być wdzięczna? Za co pytam się? Za lycrę, za zakupy w TV Shopie? Audiotele, anoreksję, diety cud? Wściekłe krowy i pryszczate świnie? EURO, NATO, białe rejestracje? Małą sztukę i wielką fonografię? Aromat identyczny z naturalnym? Za small buisness i big brother?

Gość michalina24
no to wypierdalaj.

nie uciekniesz od teraźniejszości w najdalszym zakątku niepamięci schwyta Cię powszedniość zakupy poranna toaleta TV i DVD pampersy i papierosy codzienność twoje tu i teraz chyba... że zbudujesz swój własny niepowtarzalnie własny taki na miarę siebie i snów spróbuj nie czekać spróbuj zamiast \"mieć\" i \"brać\" po prostu \"być\" i \"dawać\" może wtedy słowa: codzienność, powszedniość, norma przestaną być teraźniejszością