Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuna

Atrakcyjnośc waszego partnera......

Polecane posty

Gość Niuna

No wlasnie jak w temacie........Czy wasz partner jest atrakcyjny? Czy o byciu z nim zdecydowal charakter?

Gość he he he
nieraz chcialabym aby moj partner byl brzydszy wtedy nie bylabym tak zazdrosna...

Gość a jaaaaaaaaa
uważam że mój partner jest atrakcyjny, on uważa że ja jestem atrakcyjniejsza dużo od niego

Gość Tak to ja...
Opowiem Wam coś.Otóż zeszłej nocy miałam sen...Tak realny,że sama jestem w szoku. Śniło mi się,że wyjechałam na piękną wyspę i tam poznałam fajnego faceta.Zaprzyjaźniliśmy się.Warunki były sprzyjające temu,aby romans kwitł.No więc robiło się coraz namiętniej. Dodam tylko,że we śnie wiedziałam,że mam męża-nie zapomniałam nawet przez chwilę.Wszystko jak w realu. No i było super.Plaża,słońce i gorące fale.Zaczęłam całować się z tym kolesiem(we śnie oczywiście).Wszystko fajnie.Rozbieramy się powoli.Jest coraz namiętniej.On zdejmuje koszule,ja go liże po sutkach-a one mają jakiś dziwny smak.(?)..jego skóra jest szorstka.Myślę sobie,chyba coś nie tak.(?)..ale brniemy dalej.Facet wyciąga swojego ptaka,ja patrzę na niego,a on jakiś taki dziwnie mały i jakiś brzydki...i myślę sobie...czy ja mam go wziąść do buzi? Oj,nie...wzięłam do ręki.Dotykam,a on jakiś szorstki,jak ciało tego kolesia.I nie mogłam-we śnie nie wzięłam go do buzi.Uciekłam z mojego snu-wydał mi się okropny:(Facet obleśny,a jego ciało odrażające. Jaki z tego morał-mój mąż jest jednak super.Jest przystojny,czysty i zawsze pachnący.A jego skóra jest gładka...i co Wam będe dalej tłumaczyła.... Pozdrawiam.

chciałabym aby mojemu ninkowi śniły sie tylko tylko szorstkie oblesne babki ;-) moi faceci zawsze byli bardzo atrakcyjni. podobali mi sie tacy którzy podobali sie wszystkim . byli wierni (dobrze ich pilnowałam) ale te ciągle telefony, zaczepki i propozycje innych lasek mnie dobijały!! z reguły nie jestem zazdrośnicą, ale w przypadku jawnego odbijania, uwodzenia i kręcenia tyłkiem przed jego nosem nie wytrzymywałam. czesto udawałam ze nie zwracam na to uwagi, ale w srodku kipiałam. teraz jestem z zadbanym, czysciutkim chłopaczkiem który moim zdaniem jest atrakcyjny, ale moze nie az tak jak moi ex. ale dla i tak dla mnie jest naj naj i bym go nie zamieniła na zadnego innego!!