Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uda potwora

Jak odchudzić WEWNĘTRZNĄ stronę ud???

Polecane posty

Gość uda potwora

Nie mogę po prostu na siebie patrzeć w lustrze:( Jakie są ćwiczonka na tę partię???Dziewczyny piszcie,bo szlag mnie trafia jak KAŻDE spodnie jakie włoże na dupę opinają i uwypuklają te wstrętne uda,a ich wewnętrzne części ocierają się o siebie jak chodzę!!!Szlag mnie trafia [zły]

Gość uda potwora
nikt mi nie pomoże???:(

Gość madzijjja
ja to nie do konca rozumiem wewnetrza strona ud?? musisz wykonywać normalne ćwiczenia na nogi. wykroki, jazda na rowerze,

Gość odsysanie tłuszczu

Gość uda potwora
całe uda nie są szczupłe,ale najohydniej wygląda właśnie ich wewnętrzna strona.uda stykają się ze sobą...:(

Gość pro-madi
Hej, na wewnętrzną stronę ud jest jedno bardzo fajne, skuteczne, aczkolwiek nie najprosztsze ;) ćwiczenie. Nie bardzo wiem czy mi sie uda je opisać, ale spróbuje: Przykład będzie dla ćwiczenia lewej nogi (dla prawej należy zmienić strony :-P : Kładziesz się na lewym boku, lewa noga leży na podłodze wyprostowana. Prawą nogę uginasz kładąc ją na podłodze w taki sposób, aby łydka prawej nogi była równolegle położona do lewej nogi, natomiast udo prawej nogi prostopadle do lewej nogi. Cwiczenie polega na tym, aby siłą mięśni unosić lewą nogę jak najmocniej w górę. Tak codziennie sobie poćwiczysz 50 na jedną nogę i 50 na drugą ( po uprzedniej rozgrzewce oczywiście) - to po 2 tygodniach zauważysz róznicę :0 Napisz czy zrozumiałaś, bo jak nie to spróbuję to jakoś lepiej opisać. Albo w międzyczasie poszukam gdzieś na necie może jakieś zdjęcie bedzie. Pozdr.

Gość loa
mozessz jakas fotke zapodac ? bo troche skomplikowane ;)

Gość pro-madi
No nie mogę znaleźć tego akurat ćwiczenia ale sprobuje inaczej wytłumaczyć. Wejdź na http://www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/nogi&fil=nogi i popatrz na ćwiczenie pierwsze, czyli podstawowe ćwiczenie na uda. To jest baza dla ćwiczenia o którym ja mówię. Różnica jest taka, że zamieniasz po prostu nogi. Ta noga która ćwiczy na zdjęciu powinna leżeć na podłodze, natomiast lewa powinna ćwiczyć (w góre, w doł). Hmm.. szukam dalej fotki.

Gość lalala
nie da sie odchudzic tylko jednej czesci ciala, z tkanki tluszczowej chudnie sie mniej wiecej rownomiernie, mozesz natomiast wewnetrzna strone ud ujedrnic, zamiast pytac na kafeterii, wejdz sobie na www.sfd.pl i tam na dzial fitnes, jest mnostwo cwiczen ze zdjeciami

Gość loa
chyba rozumiem ;) chodzi o to ze nie podnosze tej na gorze tylko ta przy podlodze?

Gość pro-madi
loa: tak jest :) podnosisz tą na dole. Ważne jest ułożenie ciała przy tym ćwiczeniu: plecy muszą być w równej linii z nogą lezącą na podłodze, natomiast ta zgięta noga musi być tak zgięta, aby udo było prostopadle do leżącej prostej nogi, a łydka równolegle do leżącej prostej nogi. Efekty: napięta skóra po wewnętrznej stronie ud, cellulit veg i rozstępy (o ile są niewielkie) też veg ! :) Polecam.