Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowe sztuczki

Kto zna się na komputerowych sztuczkach

Polecane posty

Pisałam na forum o różnych osobistych sprawach. Teraz do mojego komputera usiądzie mój syn. Chciałabym usunąć z pamięci pseudonim, pod którym pisałam. Ktos mi radził jak usunac z historii strony- to juz wiem. Ale nadal jak wejdę na forum i zechcę pisać pseudonim - to otwierają sie juz uzywane. nie chce , aby mój ciekawski syn znalazł moje wpisy o zdradzie ojca. pomóżcie!!!

Gość nret
to wez hasło napisz w windowsie dla siebie i stwórz dwóch użytkowników.

Gość masz babo
zmien pseudonim i napisz jakiegos posta z nowym nickiem, w pamieci zostanie ten nowy... oj babo babo, trzeba nie bylo zdradzac, ale to twoje sumienie

Gość japonka-
wcale nie , jeśli wpisze litere starego to wyskoczy, ja pisałam pod różnymi i wszystkie są w pamięci

Gość zamknij trepa sprzedawco
a Ty to niby czym sie zajmujesz w Internecie, co?

Widzę, że zamiast pomocy dostałam od Was same obrzydliwe wpisy. Napisałam prawdę - tutaj na forum żaliłam się na temat nie swoich zdrad, ale męża. Syn nie wie o niczym, bo studiuje w innym mieście. Teraz przyjeżdza , będzie pisał pracę licencjacką. Boje się, ze jak wejdzie też na forum i zechce sam coś napisac , to wyświetlą mu się nicki moje własne. Może go to zaciekawi...może zechce szukać ... coś przecież też może wyczuć... W pamięci są moje pseudonimy - ten i ten , pod którym pisałam... Proszę o radę tych, którzy znają sie na komputerze - ja jestem tylko zwykłym użytkownikiem. PS . Wszystkie powyższe sugestie są naprawdę niepotrzebne. Nie boję sie męża - przecież on wie , co o nim sadzę. Chcę tylko uchronić syna przed caaaaałą prawdą.

Gość zrobie dobry uczynek dzis
i Ci powiem jak zrobic narzedzia opcje internetowe zawartosc informacje osobiste ---> autouzupelnianie wyczysc formularze, wyczysc hasla ok prosze

Gość wsciekly syn
Mamo !!!!!!!!!!!!!!! Ale ja juz dawno wiedzialem , wszyscy wiedzieli..... ukrywalismy to przed Toba.

dzięki - zrobiłam... Głupim żartowniosiom zyczę ciekawszych atrakcji niż latanie po forum....

Gość inny problem
mi przy kliknięciu na opcje internetowe wyskakuje: "operacja została anululowane ze względu na ograniczenia nałożone na komputer, skontaktuj sie z administratorem systemu" i co tu zrobić? Jak wejść w uprawnienia lub je znieść?

Gość Kobieta w sieci
Mam podobny problem, akurat nie chodzi o syna. Ale jak wyczyści się w hasła w autouzpełnianiu to wyczyszczę też hasło do skrzynki ogólnodostępnej. Wyczy.sciłam więc tylko formularze, pseudonim jednak nie zniknął. Co mam zrobić?

Gość onanna
wywtarxczy wylaczyc komputer ijuz nicka nie bedzie albop napisac jeden post pod innym nickiem i on sie bedzie wyswietlal do poki nie bedzie zresetowany/wylaczony komp.

Gość Kobieta w sieci
Wyłączenie kompa nie pomaga. Czy ktos ma jakieś pomysły? Pewnie coś trzeba zmienić w ustawieniach, tylko w których???

Gość aaaaaaaa
w opcjach internetowych czysci sie nei tylko historie, ale tez usuwa pliki cookie i cala pozostala zawartosc, sa do tego przyciski w tej samej zakladce co czyszczenie historii. poza tym, jak ktos wczesniej napisal, w zakladce zawartosc klikamy autouzupelnianie i czyscimy formularze i hasla.