Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cler 29

poznałam faceta przez net.....i mam problem

Polecane posty

Gość cler 29

poznałam ostatnio faceta przez tlen czysty przypadek zagadnął o targi w moim mieście.Jest to polak który od 10 lat mieszka w Dubaiu ,Emiraty,prowadzi tam firme ,ze zdjęć powalająco przystojny.Rozmawiamy ze sobą codziennie po 3 godż dziennie ślemy sms,pogaduszki na tlenie .Znam go ok miesiąca ,facet kupił mi bilet lotniczy i zaprosił do siebie na sylwestra.Bardzo chciałabym tam jechać,mają to być 2 tyg.,ale z drugiej strony boje się ogromnie nie wiem co może mnie tam spotkać.Jest to kraj taki a nie inny ,wiele mówi się o haremach itd itp a faceta znam tylko z netu,nie spotkaliśmy się jeszcze w realu.Poradzcie co robić,z jednej strony ryzykuje bardzo dużo a z drugiej mogę odmienić swoje życie .Jak sprawdzć go ,o co pytać żeby mieć 100%pewności że nie spotka mnie tam nic złego.Propozycja jest bardzo kusząca......

zadając jakieś tam pytania przez net nie poznasz tego faceta. Poznasz go jedynie wtedy kiedy spotkacie się w realu i będzie mogła zaobserwować jego zachowanie i wszystko..wygląd itd. Radziłabym ci nie ryzykować, nie znasz gościa na dodatek to wyjazd za granice nie wiadomo dziewczyno co może Cie spotkać. Jeśli juz bardzo ci na nim zalezy to postaraj się go namówic by on najpierw przyjechał do Polski...wtedy bedziesz czuła się pewniej bo bedziesz na swoim terenie i wrazie czego bedziesz wiedziała gdzie uciekac...Nie ufaj takim ludziom do póki ich nie poznasz naprawde. Net to inna rzeczywistość w której lnie poznasz do kóńca drugiego cżłowieka...pozdrawiam

o matko, ja bym sie nie odwazyla... A jak zdjecie to oszustwo a tak naprawde jest oblesnym dziadem szukajacym przygody a do tego Arabem, ktory mieszkal w Polsce i stad zna jezyk?

zgadzam sie z ejmi - to on powinien pierwszy przyjechac takie sa zasady

Gość Lothus elise
Propozycja kusząca...ale i bardzo niebezpieczna.Nie znasz faceta,nie wiesz jaki jest naprawdę i w jakim środowisku żyje.Ja bym jednak się nie odważyła pojechać.Może lepiej namów go aby to on przyjechał do Polski i tu spędzicie razem sylwestra.Będziesz miała szansę go poznać i może następnego sylwestra spędzisz u niego.

Gość ja Ci powiem
nawet jesli facet przyjedzie tutaj i go poznasz i zrobi dobre wrazenie, gdy wyjedziesz za granice... moze zdarzyc sie wszystko. Dla mnie on jest niepowazny, normalny facet nie wysuwa takich propozycji, chyba wie ze w taki ukladzie nie czujesz sie bezpiecznie. To ze Ci kupil bilet i chce zaimponowac kasa.. co z tego?

Gość No nie wierze
poprostu, ze laski moga byc az tak durne, Widzialas w TV reklame spoleczna jak Ania lat 13 poznala Wojtka? Ale Ciebie NAPEWNO nic zlego nie spotka...

Gość cler 29
on jest taaaaki przystojny, a do tego ma dużo forsy skoro stać go na kupno biletu lotniczego, dla prawie nieznajomej kobiety. Mogłabym odmienić swoje życie, nie musiałabyć już więcej zbierać kartofli z pola, a później ich obierać, gotować itd itd. Troche dziwi mnie że właśnie ze mną chce spędzić te sylwestra, przecież stać go by było na kogoś lepszego i pewnego. A jak się okaże że nie jestem w jego typie? Dlaczego on tak ryzykuje....? A tam, najwyżej mu się nie spodobam, wrzuci mnie do lochu ze szczurami, a noc spędzi z młodymi ciemnoskórymi dziewicami.

niepoważna jesteś dziewczyno i naiwna...nie wiesz jacy potrafią być ci bigaci przystojniacy z netu? dlaczego chcesz uwierzyc w tą bajkę o kopciuszku? pomyśl trzeżno zastanów się nad tym wszystkim!!!! Przecież on wyglądan a ideał...a ideałów nie ma! Jeszcze Cie życie chyba nie nauczyło być ostrożną...pamietaj przezorny zawsze ubezpieczony!

Gość xxxxxxxssssssss
ja bym nie pojechala...nigdy w zyciu

Gość Życzliwa ludziom
Idź do DOBREJ wróżki, na pewno coś Ci doradzi.

Gość Odradzam ...
to bardzo, bardzo ryzykowny krok. To, że jest przystojny, bogaty, to nie wsztstko, tak naprawde to go nie znasz, wiesz tylko tyle co on tobie powie. Może lać wodę ... Poza tym co facet nie zrobi żeby zdobyć kobietę ...? Rzeczywistość dla ciebie może być bardzo gorzka. Niech on przyjedzie do ciebie, jak taki bogaty może zatrzymać się w hotelu i spędzicie tutaj Sylwestra :-D Oczywiscie to twoja sprawa i twoje życie, pozdrawiam :-D Robi

Gość Jak to Polak ...
to zastanawia mnie, że od 10 lat nie ma ochoty na odwiedziny rodziny, znajomych ... :-D nie jest to dla ciebie dziwne?????????? Poza tym niech tobie poda swój nr telefonu stacjonarny domowy, przecież chyba ma jakies mieszkanie czy dom? Bądź bardzo ostrożna, zdecydowanie odradzam wyjazd do niego. Przecież go nie znasz, mówić można dużo, to tylko słowa ... Jak mu zależy na tym żeby się z toba zobaczyć to nich przyjedzie do swojej Ojczyzny, to wspaniała okazja odwiedzić kraj :-D Nie ryzykuj, to podejrzana sprawa 🌼 Rom

Gość trafisz do
burdelu i do końca zycie będą cie dymać,chyba ze uciekniesz ale pewnie cie zastrzelą na granicy i tak sie skończy twoja przygoda z jak by nie było wspaniałym bogatym mężczyzną poznanym przez buehehehehe INTERNET :D o takich ludziach jak ty cler 29 my zwykli przezorni ludzie dowiadujemy sie z takich programów jak Uwaga,997 itp :)

Gość No i co z tego że kupił Ci
bilet ? To tylko tak na początek, dla zmyłki, żeby zrobić dobre wrażenie. Ale nie martw się, jak już Cię zamknie w jakimś burdelu to zwrócisz mu koszty za bilet i jeszcze zarobi na tobie dużo więcej.

Gość Anessis
a ja mysle ze nie macie racji... z wlasnego i nie tylko doswiadczenia wiem ze czasami warto zaryzykowac...moja mama moje kolezanki poznaly przez neta naprawde wartosciowych ludzi(nie zadnych zbokow oszustow itd. choc sa i tacy!) ROWNIEZ Z ZAGRANICY podobna sytuacj ze znali sie dlugo gadali smsy itd. a pozniej zaproszenie nic zlego sie nioe stalo a bylo WARTO!!! wiadomo ryzyko jest zawsze i wszedzie!! najlepiej zrob tak jak ci podpowiada serce po rozmowach przez telefon neta smsy tez mozna duzo wywnioskowac!!! zycze powodzeni i przemysl to jeszcze!!¨ ja tez bylam taka porzeciwniczka jak ci ludzie wyzej ale zmienilam zdanie bo czasem warto:-))

Gość cler29
tam wyżej ktoś podszywałam się pod mój nick widać sam jedyne do czego nadaje się to zbieranie ziemniaków na polu wracając do tematu facet zrobił na mnie piorunujące wrażenie mam namiary do jego firmy adres do jego matki tutaj w polsce i generalnie zachowuje się bez zażutu ,ale jednak ..........ryzyko ogromne

Gość cler29
co wy macie z tymi burdelami każdy pisze o burdelu

Gość paszczakowa
Pewnie nie żaden alfons ani nic , ale lepiej być ostrożnym. Niech on przyjedzie do Polski - przerezerwuje bilet na siebie i w drugą stronę :P W końcu można też miło spędzić sylwestra w Zakopanem czy gdziekolwiek indziej w Polsce , a jak go poznasz osobiście , to możesz go odwiedzić w tym Dubaju . Moim zdaniem to facet powinien przyjechać do kobiety , bo to ona ponosi większe ryzyko jako istota po prostu słabsza fizycznie

Gość powiem szczerze zawsze
ja bym sie bala. Jak jest taki bogty, to zaprosilabym go do Polski i niech tutaj wykupi bilet na zabawe. Jakos nie wierze w takie gesty. On chce cie kupic?

Gość durna jestes
jak tak, to jedz a potem cie bedzie rutkowski szukal...albo i nie bedzie, jak mama ma za malo kasy...

Gość jeszczerazto samo
zgadzam sie z przedmówcami - niech on przyjedzie

Gość koralik 1976
ja stanowczo ci odradzam wyjazd!mozesz juz nigdy nie wrocic do kraju i skonczyc w burdelu

Gość powiem szczerze zawsze
tak jak mowie, skoro jest taki dziany i taki ma gest - niech przyjedzie do polski i spedzcie sylwestra razem, w naszej kochanej polsce.

Gość guagunianda
zgadzam sie z poprzedniczką niech ruszy dupe i do Ciebie przyjedzie

Gość roman101
a moze jak masz namiary na jego mame, to powiedz mu ze moze pojedzies do jego matki zobaczyc czy wszystko w porządku i pogafdasz sobie z jego matk,a wtedy tez poznasz lepiej tego czlowieka, na pewno ma jakies zdjecia zobaczysz czy jest tym za kogo sie podaje itd itp./ on jesli czuje cos podobnego co ty, to na peno powie ze to dobry pomysl, zebys odwiedzial jego matkę pod pretekstem zeby zobaczyc czy wszystko u niej gra...

Gość Aga_26
Nie ufaj facetom poznanym przez net, ja juz raz poznalam takiego ... i potem bardzo cierpialam, oczywiscie na poczatku wszystko bylo jak w bajce, a potem okazalo sie, ze koles nie byl taki, jak sobie wyobrazalam, dlatego przestrzegam Cie przed takimi jak on, wiem, naturalnie sa tez uczciwi ludzie, ale skad mozesz miec pewnosc, ze ten wlasnie taki jest ? chcesz ryzykowac tak wiele, naprawde uwazasz, ze warto ? przemysl to, lepiej niech on przyjedzie, nie mozesz miec tez pewnosci, ze kobieta, o ktorej mowil to naprawde jego matka, moze to podstep ? moze szukaja takich naiwnych dziewczatek jak Ty ? Wybacz szczerość, ale zakladajac topik, musialas sie liczyc z tym, ze poznasz rozne opinie, nie koniecznie te pozytywne.

Moge zrozumiec Twoja rozterke, bo trafila Ci sie nieprzecietna okazja, chcesz odmienic swoj los i jest prawie jak w bajce o Kopciuszku, ale jednak jest to kawal swiata, obcy facet, a fotki wcale nie musza byc jego. ROZSADEK powinien zwyciezyc :)