Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekota mekota

szef mnie wkurza

Polecane posty

Gość blekota mekota

kaze pracownikom sprzątac biuro,oczywiście po godzinach pracy,łącznie z myciem okien,to chyba przegięcie,jak sądzicie?oczywiscie nie płaci za to...

Gość blekota mekota
up

Gość blekota mekota
przecież mnie zwolni...

Gość blekota mekota
to jest jakiś pomysł,a może laxigen dla szefa?

Gość blekota mekota
u nas jest taki problem,że mamy wyznaczony grafik,co do sprzątania i zawsze robią to 2-3 osoby i tu jest problem,bo ja zawsze się wyłamuje i mówie,co o tym myślę,a one nie,bo sie boją i siłą rzeczy zawsze to ja mam status czarnej owcy w stadzie...

Gość blekota mekota
dzięki za kondolencje,przyjmuje!!tak mnie już irytuje ta sytuacja,że szok.Jak jest jakiś problem to wszyscy marudzą,grożą,że sie postawią,że pójdą do szefa i mu wygarną,a jak co do czego przyjdzie,to zawsze ja jestem rzecznikiem ućisnionych.Ale sama nie dam rady...

nie mozesz sobie pozwolic na zmiane pracy? bez sensu szarpac nerwy. tzn ja bym ich olala, ale kazdy ma inny punkt widzenia.Trudny wybor, dasz rade:)

Gość Frejalówna
mnie tez 😠

Gość blekota mekota
sęk w tym,że praca jest naprawdę fajna,lubię ją,ale to sprzątanie nie mieści mi sie w głowie,nie mam tego w zakresie obowiązków,mam typowo umyslowe stanowisko pracy...

Gość blekota mekota
i nie jestem typem "ą" i "ę" przez "bibułkę",ale jakoś totalnie mnie to wkurza

Gość blekota mekota
chyba tak...ale to niestety niemożliwe...przez to moje "stawianie się" same problemy

Gość blekota mekota
tak,w takim punkcie jestem teraz,ale cały czas szukam czegoś innego,równie ciekawego i zajmującego,będzie trudno

Gość blekota mekota
już wysłałam,także życzę 6

Gość żabojadka
mój nie zatrudnił nawet sprzataczki i nie zlecił nam sprzatania. dla niego normalne jest ze mamy same sobie sprzatać. No ładnie aniby za co? za darmo? tak go nienawidze ze mam depresje jak wracam, przeklinam go. Słuchajcie czepia sie o byle co, udowadniam mu ze np. nie ma racji, ze będzie tak, ze było tak a on swoje ze mam nie dyskutowac. cham, woła mnie krzyczy , popedza. czasami zwracaca głowe, męczy marudzi dopytuje jak mu sie nudzi. Nog na stole, wiercenie w nosie, poprostu mam na niego alergię. Trzaska , szybko i głosno chodzi.